Cautare

732 de rezultate pentru "muzeul de geologie" (3.52 secunde)
Surse ramase anonime afirma ca implicarea romanilor in furtul tablourilor de mare valoare din Muzeul Kunsthal din Rotterdam este o inscenare pusa la cale de servicii. ... sa ofere argumente convingatoare pentru opinia publica fata de refuzul acceptarii Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen.
Lacaramioara Stratulat, directorul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi, a declarat ca noul muzeu va fi deschis ca urmare a unui parteneriat incheiat cu Manastirea Agapia privind cercetarea patrimoniului cultural detinut de ansamblul monahal si valorificarea stiintifica a acestuia, specialistul desemnat fiind muzeograful Eva Giosanu.
Adevarul de Calarasi: ... Muzeu de Istorie, pe malul Borcei In orasul Calarasi, in fostul sediu al Primariei, va functiona un muzeu de istorie, la fel ca in Bucuresti, Cluj, Timisoara si Constanta.
La targul de la Universitate e mereu multa lume in jurul oalei cu sarmale, la standul celor de la Botiza, Maramures. O portie de sarmale cu mamaliguta costa 5 RON si, daca mai adaugi si un vin fiert, de la alt stand, e perfect!
FARCAS) Am mai prezentat, in numerele anterioare ale revistei "Magazin", Conferinta "OZN Romania", organizata pe 10 mai 2014 de Asociatia pentru studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate (ASFAN).
Eco Chettusia si Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita la lansarea volumelor Pasari din Delta Dunarii si Birds in your trip/ Le paradis d'oiseaux scrise si ilustrate de autorul tulcean Mihai Baciu.
Eco Chettusia si Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita la lansarea volumelor Pasari din Delta Dunarii si Birds in your trip/ (Le paradis d'oiseaux) scrise si ilustrate de autorul tulcean Mihai Baciu.
Targul de martisoare la Muzeul Dunarii de Jos Muzeul Dunarii de Jos Calarasi organizeaza si in acest an Targul de martisoare.
Scoala altfel, la Muzeul Dunarii de Jos. Peste 3.500 de elevi, la ateliere de modelat in lut si incondeiat oua (Autoare:
Si mari si mici printre pisici, la Muzeul Antipa Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa ii invita pe cei mici la studiul felinelor salbatice, un nou modul al scolii de Vara care se desfasoara in perioada 1 - 5 august 2016 in Sala Atelier a Muzeului.Din desisul padurilor ecuatoriale amazoniene, trecand prin savana arsa de soare ori printre dune de nisip, ajungand pana pe versantii inzapeziti ai Himalayei vom cauta, gasi si cerceta specii interesante de feline, fiecare cu tabieturile si caracteristicile sale specifice.
Pe pagina de Facebook a Muzeului Dunarii de Jos din Calarasi a aparut urmatorul text: MUZEUL DUNARII DE JOS organizeaza in perioada 28 - 30 septembrie a XVI-a editie a sesiunii internationale de comunicari stiintifice CULTURA SI CIVILIZATIE LA DUNAREA DE JOS.
Salonicul este al doilea oras ca marime din Grecia, cu o populatie de aproximativ 800.800 locuitori. - numele Salonic (Thessaloniki), provine de la Thessalonica, sotie a lui Cassandru si sora a lui Alexandru cel Mare, care a fondat orasul.
Cu prilejul implinirii unui secol si jumatate de la nasterea lui Grigore Antipa, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa anunta lansarea unui logo aniversar, care va insoti pe parcursul anului 2017 toate activitatile patronate de institutie, in semn de omagiu adus fondatorului sau.
Mirajul faunei baltilor calarasene - Rata salbatica/Calaraseanul Viorel Cristea si-a expus colectia la Muzeul Dunarii de Jos Muzeul Dunarii de Jos a deschis pentru o scurta perioada de timp incepand de luni, 27 martie 2017, la sediul din str.
Primaria Capitalei, prin Creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, organizeaza cea de-a treia editie a evenimentului La pas pe Calea Victoriei pe 2 si 3 septembrie, care isi propune sa readuca pe una dintre cele mai importante strazi din centrul orasului atmosfera Bucurestiului interbelic.
Pentru ca e prilej de tocmeli de Sanmedru, precum si praznic mare de Sfantul Cuvios Dimitrie cel Nou (Basarabov), ocrotitorul Bucurestilor, la Targul de Antichitati Taranesti de la Muzeul Taranului isi dau intalnire 50 de colectionari din toata tara.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita in perioada 6 februarie - 1 mai 2018 sa studiati comportamentul unora dintre cele mai temute specii veninoase din lumea animala, unele dintre acestea regasindu-se in clasamentul celor mai veninoase animale din lume.
Muzeul Antipa va invita, in perioada 14 - 24 februarie 2018, la expozitia 10 ZILE DE IUBIRE Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita sa vizitati expozitia 10 ZILE DE IUBIRE, care va fi expusa in perioada 14 - 24 februarie 2018 la Muzeu!
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, in colaborare cu Complexul Muzeal Judetean Neamt - Muzeul de Stiintele Naturii Roman, va invita sa vizitati expozitia temporara Grigore Antipa - 150, care va fi gazduita in perioada 8 martie - 15 iunie 2018 la sediul din Sos Stefan cel Mare nr.
Intrare gratuita pentru domnisoare si doamne la Muzeul Antipa de 1 Martie (Autor: Mihai Cistelican) Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa anunta ca de 1 Martie doamnele si domnisoarele pot vizita gratuit institutia, informeaza News.ro.
google-analytics.com