Cautare

732 de rezultate pentru "muzeul de geologie" (4.01 secunde)
Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" aniverseaza 78 de ani de existenta in data de 17 mai 2014. Cu aceasta ocazie, la Muzeul Satului vor avea loc in perioada 16-28 mai, urmatoarele evenimente:
Sambata, 24 mai 2014, Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" implineste 106 ani de la deschiderea sa in sediul actual.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa a organizat sambata, 15 noiembrie 2014, in Sala Multimedia, conferinta intitulata Mamiferele desertului african, sustinuta de biologul Petre Bogdan Matei.
Daca ajungeti prin Zalau, trebuie neaparat sa vizitati si Muzeul Judetean de Istorie si Arta de aici (adresa:
Targ de Sfintii Mihail si Gavril la Muzeul National al Taranului Roman, in WEEKEND.
Apicultorul Ion Bodnariu participa deseori la targurile traditionale ale producatorilor, atat la Muzeul Taranului Roman, cat si la Muzeul Satului. Recent, acesta a fost prezent la targul de Sfintii Petru si Pavel de la Muzeul Satului.
Ana Capaneata a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza in curtea Muzeului National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Cristal".
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Cristal". Expozitia de cristale si bijuterii poate fi vizitata in perioada 14 - 16 iunie 2013, interval orar 10.00 - 18.30.
Anamaria Vidu participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Avem ca noutati, la targul de cristale, pietre aduse din Franta:
Anamaria Vidu si Vali Panduru participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Avem ca noutati, la targul de cristale, pietre aduse din Franta:
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza prin Muzeul National de Geologie in perioada 13-15 septembrie 2013 expozitia cu vanzare de bijuterii, cristale, pietre pretioase si semipretioase, Toamna Cristalelor.
cafea, Rio de Janeiro, samba, fotbal, Amazon. Tara a contrastelor, taramul oamenilor veseli si amabili, al cafelei si al festivalurilor, Brazilia beneficiaza si de enorme resurse naturale. In cuprinsul zacamintelor, mai ales a celor pegmatititce, se remarca minerale de o mare diversitate si culoare.
Casa de Bijuterii Sabion a luat nastere in anul 1998, ca o mica afacere de familie, din pasiunea pentru arta realizarii bijuteriilor.
Consilierii judeteni au aprobat alocarea unor sume pentru co-finantarea unui proiect privind Muzeul Satului si pentru protectia copiilor proveniti din familii aflate in dificultate. De la inceputul acestei luni a fost infiintat, in orasul Tg.
De curand a fost deschis cel de-al 21-lea magazin Sophia, din strada Pache Protopopescu nr. ... La evenimentul de deschidere au participat numerosi jurnalisti din presa de specialitate, bloggeri de home&deco si lifestyle, dar si alti colaboratori si prieteni de-ai brandului.
Targul de Mos Nicolae la Muzeul Satului Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" organizeaza in perioada 6-9 Decembrie 2012, Targul de Mos Nicolae. ... Ceaiurile, produsele bio, produse de cosmetica traditionala vor fi prezente si de aceasta data, alaturi de cozonaci si placinte, carnati si tuica, covrigi si turta dulce.
Evenimentele au avut loc in Parcul Herastrau - la Foisor, la Peluza si pe Aleea Michael Jackson - la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti si in Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, fiecare zi din festival avand o tematica speciala:
Risipa de bani continua. Turnul de apa din Calarasi, aflat in conservare, deschide ochii pentru afaceri de reabilitare, Primariei Calarasi. Jurnalistul calarasean are o opinie critica, bazat pe parerea fostului primar Dragu (actualmente consilier local), la adresa initiativei Primariei de reabilitare a vechiului Turn de Apa.
Miercuri, 6 iunie 2018, ora 19:00, Muzeul Municipiului Bucuresti organizeaza vernisajul Salonului de Banda Desenata Povesti din Bucuresti in Benzi Desenate, la Casa Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151).
google-analytics.com