Cautare

1217 de rezultate pentru "model" (7.19 secunde)
Agentia FACE2FACE MODEL MANAGEMENT a organizat recent CASTING ELITE MODEL LOOK 2016, sustinut de Rowenta, la ARENA MALL BACAU in perioada 26-27 septembrie 2016.
Fabia a intrat in istoria Škoda ca un model care a introdus tehnologia moderna cu multi ani inaintea concurentei din segmentul autovehiculelor mici de familie.
Compania Ford va lansa un model de clasa mica in septembrie 2011, cu un an mai tarziu decat se stabilise initial. ... Ford lanseaza in 2011 un nou model de clasa mica.
Directorul general Ford Romania, Henrik Nenzen, a anuntat ca producatorul auto va construi in curand inca un model la fabrica din Banie, dupa lansarea din aceasta luna a productiei noului B-Max Ford are planuri mari la Craiova.
18 tineri selectionati pentru Finala Nationala a concursului Elite Model Lood Romania 2015 sustinut de Rowenta a avut loc recent, la Le Chateau.
Masini pe care nu trebuie sa le cumperi niciodata la mana a doua - BMW-urile vechi cu motorizari in 4 cilindri - Orice model Fiat produs intre 2000 si 2010 - Daciile Logan care au fost taximetre Atunci cand vrei sa-ti cumperi o masina la mana a doua e bine sa stii ce modele trebuie sa ocolesti.
Ford ar putea construi pentru început la uzina din Craiova noua generatie a modelului Fusion, în 200.000 de unitati anual, urmând sa adauge alt model cu 100.000 de unitati anual, a declarat, pentru NewsIn, Carol Thomas, analist la J.D.
Liniile de fabricare a autoturismului s-ar putea schimba dupa venirea americanilor, pentru a pregati productia noului model Ford", au afirmat surse de încredere din fabrica, desi autoritatile române estimau ca primul model Ford va fi fabricat în 2008.
Modelul se va numi City si va imprumuta elemente de la modelul Logan, partea frontala de la modelul Sandero si platforma de la a doua generatie a Renault Clio Dacia pregateste lansarea unui model auto din clasa mica, botezat Dacia City, care va costa cel mult 5.000 de euro.
Stephane Cesareo, directorul de comunicare al diviziei Ford din Franta, spune ca aceasta inovatie nu exista pe niciun model cu care concureaza pe segmentul minivan-urilor.
Printr-un certificat de "model de utilitate", inventatorii vor putea dormi linistiti ca produsul lor nu va putea fi utilizat sau copiat de altcineva. ... Iar daca va fi aprobat, cei 10% dintre inventatorii care nu au primit brevet in acest an vor primi certificatul de model de utilitate.
Povestea de succes a modelului Estafette este completata de cateva bizarerii care nu au apucat sa iasa niciodata ca model de serie. ... Trecem rapid peste nefericitul model Dacia 500 Lastun, produs in numar foarte mic, pana in 1989 si constatam ca cele mai traznite idei s-au materializat dupa Revolutie.
Debutul "Caravanei Internationale de Sud" marcheaza practic lansarea noului model de autotractor Iveco Stralis AS, dar si semnarea protocoalelor de achizitie a unor loturi de 200, respectiv 30 de autotractoare Iveco Stralis AS de catre societatile Guler Com Imex si Dunca Expeditii.
Uzina Dacia de langa Pitesti, apartinand grupului Renault va lansa astazi pe piata noul model Sandero. Acest model reprezinta primul autoturism cu cinci usi fabricat de uzina pitesteana, dupa preluarea ei de catre Grupul Renault.
Prin Programul de stimulare a innoirii parcului auto, Porsche Romania ofera un bonus de 500 de euro la prima de casare oferita de Guvern, pentru orice model Volkswagen.
Ford a inceput de ieri productia mult asteptatului model B-Max, dar masinile nu vor ajunge la clienti, momentan, ci vor fi folosite numai pentru uz intern.
Amatorii de motoare de pe Batranul Continent vor avea, in curand, posibilitatea sa beneficieze de un model Harley creat special pentru Europa.
Porsche România a lansat oficial saptamâna trecuta cel mai nou model al gamei Skoda.
Constructorii au realizat noul model în jurul a trei valori-cheie.
Lancer Sports Sedan este un prim reprezentant al familiei Lancer, devenit un semn distinctiv al noii generatii în urma îmbinarii modelelor „Concept X“ si „Concept Sportback“, prezentate de Mitsubishi Motors pe scena internationala.Rezultat a trei decenii si jumatate de victorii în raliurile Campionatului Mondial, Noul Lancer, conceput la Studioul European de Design al Mitsubishi Motors din Trebur, este un model creat sa-si dovedeasca abilitatile pe cel mai dur banc de probe, si anume lumea reala.
google-analytics.com