Cautare

63161 de rezultate pentru "martis biatrice este unul dintre cei mai pregati avocati in drept penal" (7.72 secunde)
Deputatul PDL Mihail Boldea propune limitarea accesului la dosare penale prin modificarea Codului penal Deputatul PDL Mihail Boldea a anuntat, luni, depunerea la Parlament a unei propuneri legislative care vizeaza modificarea si completarea Codului penal in sensul limitarii accesului la informatiile cuprinse in dosarele aflate in stadiul de cercetare penala sau pe rolul instantelor de judecata.
58/2005, ce prevede amanarea pana la 1 septembrie 2006 a intrarii in vigoare a noului Cod Penal.
Marele Juriu al Tribunalului Penal din Manhattan a votat si decis inculparea penala a fostului presedinte al SUA, Donald Trump, in "cazul Stormy Daniels". ... Trump mai este anchetat penal in alte dosare:
Liderul PIN, Cosmin Gusa, lanseaza supozitia potrivit careia premierul Calin Popescu-Tariceanu va fi invinuit penal, cel mai probabil in a doua jumatate a lui noiembrie. Gusa considera ca in scurt timp institutiile abilitate ar putea vedea o legatura infractionala intre premier si mai multi oameni de afaceri.
Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii au inceput urmarirea penala la solicitarea unei parti a mass-media, dar si ca urmare a declaratiilor facute de presedintele PC, Dan Voiculescu, la o conferinta de presa din 3 aprilie 2007, in legatura cu anumite acte procedurale efectuate de procurorii anticoruptie.
Nu este exclus. El trebuie sa stie lucrurile acestea, trebuie sa ia in calcul toate aspectele situatiei. ... Daca o ia ca avertisment, atunci e bine, inseamna ca a inteles, si trebuie sa-si mai revada drumul si gandirea. ... A si facut treaba asta si cred ca o va mai face.
Locuitorii de pe strazile Ecaterina Teodoroiu si Elena Teodorini din Craiova intra pana la genunchi in mizeriile refulate ale canalizarii orasului. De fiecare data cand unul dintre proprietarii caselor din zona isi face baie, vecinii sunt inundati cu mizeria care se intoarce din canalizare in curtile lor.
Consilierii locali se vor intalni maine dimineata in sedinta extraordinara pentru a delega atributiile de primar unuia dintre cei doi viceprimari, Marinica Dinca sau Teodor Sas.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Operatorul TV a prins in cadru o imagine atroce: ... Da, e o idee indrazneata sa curmi in cateva clipe viata a trei tineri, are spirit liber autorul unei asemenea fapte.
Farcas) (continuare) Joe McMoneagle Unul dintre cei ce au contribuit la explorarea presupuselor baze extraterestre despre care vorbea Pat Price a fost si Joseph McMoneagle (n.1946), numit clarvazatorul nr.1 al unitatii de spionaj militar prin vedere la distanta, unitate avand sediul la Fort Meade, Maryland.
Departamentul National Anticoruptie a inceput urmarirea penala impotriva primarului Constantei, Radu Mazare, care este invinuit, alaturi de alte 11 persoane, de abuz in serviciu si fals intelectual, in dosarul 29/2005 cu privire la retrocedarea unor terenuri.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata "Necesitatea unui Cod al Integritatii", pe care o puteti citi in continuare. Nu de putine ori, am citit si auzit in mass-media numeroase articole si emisiuni care faceau si fac referire la integritatea diferitelor categorii socio-profesionale.
moshemordechai.eu /Fundamentalismul democratic si jihadul justitiei/ by Mordechai In Romania, democratia e doar un subiect de plicticoasa conversatie. Nimic mai mult.
Mutare spectaculoasa a democratilor intr-unul din fiefurile incontestabile ale PSD, comuna Cumpana. Desi presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, recunostea acum ceva timp ca democratii nu pot emite nici un fel de pretentii in comuna condusa cu o mana de fier de Mariana Gaju, lucrurile s-au schimbat radical.
Premierului Taricenu i-au trebuit cateva zile pentru a se dezmetici din socul loviturilor primite in ultimul timp. Raspunsurile date aseara in cadrul unei emisiuni televizate au avut insa darul de a mai stinge cateva semne de intrebare.
PSD lasa impresia ca l-a batut in cuie pe Liviu Dragnea in funcția de viitor premier si mizeaza pe un rezultat exceptional in alegeri.
Biroul Permanent National al Partidului Democrat- Liberal a confirmat ieri informatiile pe care "Replica" le-a oferit in exclusivitate zilele trecute si a decis tragerea pe linie moarta a sefului PD-L Constanta, deputatul Stelian Dutu, prin respingerea candidaturii acestuia la presedintia Consiliului Judetean.
DAN D.FARCAS) In luna mai 2015, subiectul cel mai fierbinte in ufologie a fost cel despre doua diapozitive color care au fost expuse in cadrul unei manifestari de mare anvergura, in Mexico City, pe 5 mai, in prezenta a numerosi ufologi de renume.
Posibilitatea ca Dinu Patriciu sa fie nominalizat premier,intentia lui Vasile Blaga de a organiza un puci in PDL indepartand aripa Boc-Udrea si construind apoi un guvern de uniune nationala, refacerea ADA sunt cateva din zvonurile ce au scos din lentoarea estivala pe cei pasionati de jocul politic.Refacerea aliantei DA.
google-analytics.com