Cautare

63124 de rezultate pentru "martis biatrice este unul dintre cei mai pregati avocati in drept penal" (4.42 secunde)
Impact News publica articolul "Razbunare in Pasul Paduchiosul: Ponta ar vrea suspendarea lui Geoana", pe care il puteti citi in continuare.
Adrian SEVERIN) Cel putin trei posturi de televiziune si un batalion de deontologi furiosi au infierat cu manie revolutionara vreo doua fraze rostite de mine la Conferinta Nationala dedicata independentei justitiei, provocand o reactie de furie colectiva in randul consumatorilor de stiri false.
Efectele marii epurari (Autor:Sorin Rosca Stanescu) La scurt timp dupa alegeri, vom putea masura efectele celei mai mari epurari din istoria recenta a Romaniei. ... Cu deosebirea ca pare a fi ceva mai riguroasa.
Traian Basescu a anuntat aseara ca nu va mai demisiona si si-a dat intalnire cu electoratul pentru 20 mai, cand va avea loc referendumul national privind suspendarea din functie a presedintelui Romaniei.
Fazele parcurse pana in prezent au fost formalizate, cat de cat, in proceduri ce explicau celor interesati cum se va proceda. A existat o lista lunga de candidati din care au fost retinuti in cele din urma pe lista scurta trei procurori din tari UE:
Politicieni cu tarate in cap Ca liberalii au depus o motiune de cenzura mi se pare un lucru normal si indreptatit. ... Dar sa si crezi ca aia de la putere vor vota ca ei sa nu mai fie la putere, mi se pare cu totul anormal.
E sambata lui libera si eu am inainte o zi si jumatate in care pot sa fac ce vreau, sa-mi inspir incredere, cum spun altii, despre mine. ... stiu precis ca cei cu un etaj mai jos se pregatesc pentru baie.
Judecatorii de la Tribunalul Dolj au condamnat doi barbati care falsificau whisky J&B si il vindeau in discoteci si cluburi sau, in cantitati mari, pentru nunti si botezuri Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au aflat, in februarie 2010, ca Gabriel Miloteanu, student la Facultatea de Teologie si barman in clubul "Medieval"
Ascensiunea domnului Predoiu este de-a dreptul fulminanta. ... Domnul Catalin Predoiu este un jurist. ... Unul dintre cei mai buni avocati de firma pe care ii are Romania.
"Presiunile politice", "insuficienta pregatire a jurnalistilor" si "presiunile comerciale" sunt cauzele cele mai des invocate de ziaristi pentru incalcarea normelor jurnalistice, se arata intr-o cercetare a ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei si a Centrului pentru Jurnalism Independent.
OCTAVIAN STIREANU) La vreme de echinoctiu, aceasta imagine a PDL-ului este cat se poate de potrivita. Nu este vorba despre vreo gingasie de primavara, ci despre pozitia in fata lui Basescu.
O profetie greu de acceptat la vremea nasterii sale este pe cale sa se implineasca. Au fost necesari 16 ani pentru a asista la spectacolul pitoresc al mijirii zorilor statului de drept si pe taramurile noastre cele oropsite.
In baza actualelor prevederi legale, in cazul in care un contribuabil se inregistreaza cu contributii si/sau cu impozite cu stopaj la sursa restante la plata, organele fiscale sunt obligate sa aplice urmatoarele sanctiuni: ... 5) sa aplice alte sanctiuni dintre cele prevazute prin "Ordonanta Guvernului nr.
Liderul PNL respinge ideea dictaturii pe care s-ar pregati sa o instaureze in partid, prin modificarea statutului. ... "Asta cu dictatura Antonescu este chiar periculoasa. ... E o formula mai putin agreabila pentru cultura noastra organizationala, sistemul se foloseste in multe democratii avansate.
Premierul a fost ales in fruntea PDL, in urma unei Conventii Nationale cu scantei, ce s-a desfasurat sambata si duminica la Palatul Parlamentului Conventia Nationala a PDL a avut loc sambata si duminica la Palatul Parlamentului din Bucuresti.
In aceste zile, in statiunea Mamaia se desfasoara in paralel sedintele Comisiilor Economica si Juridica din cadrul Asociatiei Romane a Apei, la care iau parte reprezentantii economici si juridici ai celor mai mari operatori si regii de apa din tara, dar si invitati din partea Autoritatii Nationale de Reglementare a Serviciilor Comunale si bineinteles, reprezentanti de seama ai Asociatiei Internationale a Apei.
Ce a spus scriitorul SF acum 50 de ani Isaac Asimov a stiut in 1964 cum vom trai noi astazi, ce vom avea in casa, ce vom cumpara sau in ce ne vom pregati cafeaua in fiecare dimineata, scrie Buzz Feed.
Pasiunea pentru aviatie nu l-a parasit in cei 22 de ani de politica. Recunoaste ca nu prea stie sa taca, desi uneori ar fi in folosul sau. Acesta este Radu Berceanu. ... Cum v-ati descrie in cateva fraze? ... E complicat sa ma prezint in cateva fraze.
Planurile oltenilor au fost date peste cap de conditiile gasite acolo, mai bine zis de lipsa acestora, motiv pentru care staff-ul tehnic a decis ieri dupa-amiaza sa revina la Severin. "Nu te puteai pregati acolo, terenul era tare ca bitumul.
Nici nu se mai discuta! Intram in UE sigur, cu toata viteza, si s-ar putea chiar inainte de ianuarie 2007. Propunerile facute de ministrul Justitiei pentru modificarea Codului Penal constituie pasul decisiv pentru integrarea noastra in randul tarilor civilizate ale mamei Europa.
google-analytics.com