Cautare

63124 de rezultate pentru "martis biatrice este unul dintre cei mai pregati avocati in drept penal" (4.43 secunde)
Un timisean, care a incercat sa mituiasca un politist cu o mie de euro, a fost prins miercuri, in flagrant, de ofiterii din cadrul Biroului Anticoruptie Timis.
Parchetul General a emis un comunicat de presa in care sustine ca informatiile prezentate de Evenimentul Zilei in cazul Cristian Tabara sunt "eronate".
Premierul Victor Ponta i-a raspuns ferm si corect presedintelui Basescu, care a cerut initial amanarea intrarii in vigoare a Codului Penal si a Codului de procedura penala, apoi corectarea acestora: "Codurile Penal si de Procedura penala intra in vigoare.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea si completarea Codului penal si a Legii nr. 286/2009 privind Codul penal referitor la confiscarea produselor, instrumentelor si altor bunuri aflate in legatura cu criminalitatea.
Ministrul justitiei, Monica Macovei, i-a transmis ieri premierului Tariceanu o scrisoare in care evalueaza pericolele intrarii in vigoare a Codului Penal din 2004, apreciind ca acest lucru va bloca justitia penala din Romania.
Desi ieri a castigat o batalie in fata deputatilor, reusind sa amane cu inca patru luni intrarea in vigoare a Codului Penal pesedist, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a batut in retragere din fata deputatilor juristi pe motiv ca argumentele aduse de ea nu sunt luate in seama.
Rezultatele slabe inregistrate de Partidul Democrat- Liberal la alegerile locale din Constanta au dus la cele mai dure masuri luate vreodata in istoria acestei formatiuni.
O parte considerabila a electoratului activ din Romania (numai 10-11 milioane de persoane voteaza in mod constant in tara noastra din aproape 18 milioane cu drept de vot) a construit in timp urmatorul rationament:
Dintre craiovenii care castiga multi bani practicand profesii liberale, categoriile profesionale cu cele mai mari datorii la stat sunt notarii, avocatii si medicii. Notarii chiar si-au dublat restantele catre Fisc in interval de un an.
La licitatia desfasurata la sediul Primariei Targu Jiu, pentru vanzarea unui teren de 1,5 hectare situat pe Aleea Digului, in continuarea Pietei Centrale, au participat un investitor din Austria, un afacerist local, Mihai Birsescu, si o persoana fizica, Aurelian Vilceanu, proprietarul magazinelor "Papusica".
Comisarul sef Dorin Colidiuc, adjunct al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta si comisarul sef Traian Manzala (foto), fostul sef al DGA Constanta, sunt de cateva luni avocati cu acte in regula ai Baroului Tulcea.
Directorul sucursalei galatene a unei firme de asigurare-reasigurare din Bucuresti s-a ales cu dosar penal, fiind prins de specialistii Serviciului Investigatii Fraude ca emitea tichete de asigurare RCA chiar daca nu avea dreptul.
"Tara a facut ce a trebuit in conditii de criza, dar ne impiedicam de interesele a 471 de parlamentari" Presedintele Traian Basescu a avertizat, azi, intr-o declaratie de presa, ca raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare, pe care Comisia Europeana il va prezenta, anul viitor, va fi "dezastruos", invinuind refuzul Parlamentului de a permite urmarirea penala a fostilor ministri Laszlo Borbely si Victor Paul Dobre.
Persoanele fizice ale caror afaceri au depasit 35.000 de euro pe an vor fi puse de Fisc sa plateasca la stat retroactiv taxa pe valoarea adaugata Toate persoanele fizice care au avut afaceri mai mari de 200.000 de lei in 2006 si de peste 35.000 de euro anual din 2007 incoace si nu au platit la stat TVA sunt bune de plata de anul acesta, cu tot cu majorari si penalitati, sustine seful Fiscului doljean, Eugen Calinoiu.
Ministrul Turismului, Elena Udrea (foto), raspunde atacurilor impotriva sa, tot mai virulente cu cat se apropie campania electorala, cu aceeasi moneda.
Suparati din motiv de fraudare a alegerilor, cei din conducerea partidului si-au indreptat degetul spre Partidul Conservator pe care il acuza de frauda si declara ca, daca nu se va clarifica situatia in judet, vor cere sa se faca o ancheta nationala.
Guvernul a nominalizat vineri consortiul format din societatile de avocatura Leaua & Cadar, in conlucrare profesionala cu Cabinetul de Avocatura "Victor Tanasescu" si Lalive & Associes, Etude d'avocats - Elvetia sa asigure consultanta de specialitate si reprezentarea intereselor statului roman in fata Curtii de Arbitraj Internationale a Centrului International pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investitii (CIRDI/ICSID) in litigiul The Rompetrol Group NV impotriva Romaniei.
Coalitia aflata acum la guvernare incearca sa-si puna oamenii in fruntea institutiilor descentralizate.
Amestec SUA in treburile PSD? Cu ce oficial american s-a vazut in secret rivalul lui Dragnea (Autoare: Roxana Popa) Numarul doi in PSD, Valeriu Zgonea are zilele numarate in partid.
Gama Maestro te invita sa redescoperi dulciurile copilariei intr-o competitie gastronomica ce imbina nostalgia gustului acelor vremuri cu bunatatile dulci preparate in casa.
google-analytics.com