Cautare

63161 de rezultate pentru "martis biatrice este unul dintre cei mai pregati avocati in drept penal" (7.22 secunde)
Dupa ce initial Ciorbea a zis ca legea nu-i permite, in final el a sesizat totusi CCR cu o motivatie laborioasa, care se conformeaza in esenta cererii presedintelui Iohannis si pretentiilor cu iz totalitar ale procurorilor. Nu e de mirare, caci Victor Ciorbea este din aceeasi tagma:
Senatorul Valer Marian a sustinut in urma cu un an o declaratie cu titlul: "Cateii lui Basescu de la ANI sunt protejati de cei de la DNA".
Octavian Stireanu) Evenimentele din ultimele 24 de ore impun adoptarea oricaror masuri apte sa restabilieasca ordinea in tara, ca si apelarea la personalitati cu experienta in deblocarea unor asemenea situatii. Neindoielnic, este cazul sa vina dna Victoria Nuland!
Primarul Navodariului, Tudorel Calapod, declara in urma cu ceva timp, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, ca lucrurile nu stau deloc roz la firma care furnizeaza agent termic pentru locuitorii din Navodari.
Ion Cristoiu spune despre Dosarul Revolutiei ca Regimul Ceausescu a fost reabilitat si ca istoria nu poate fi judecata penal (Autoare:
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Inspectoratul Teritorial in Constructii (ITC) i-a intocmit afaceristului Ilie Hondoreanu dosar penal pentru faptul ca nu a oprit lucrarile la un gard de imprejmuire a vilei pentru care nu avea autorizatiile necesare si care mai era construit si pe domeniul public.
Fostul sef al statului, senatorul PSD Ion Iliescu, a facut publica ieri scrisoarea trimisa in iunie presedintelui Traian Basescu si la care nu a primit un raspuns.
"Legea este rațiunea eliberata de pasiune" (Aristotel), pe care o puteti citi in continuare.
Comisia juridica a Camerei Deputatilor a stabilit ca persoanelor juridice care-si desfasoara activitatea in domeniul presei sau audiovizualului, partidelor, sindicatelor si patronatelor sa nu li se aplice pedepse penale complementare.
Lucian Duta, acuzat penal de Corpul de control al premierului (Autor :
Parchetul Judecatoriei Urziceni a anuntat ca a deschis dosar penal pe numele lui Viorel Catarama, dupa ce omul de afaceri a mers in comuna Barbulesti, din judetul Ialomita, unde au fost confirmate mai multe cazuri de coronavirus, si s-a imbratisat cu mai multe persoane.
"Tara a facut ce a trebuit in conditii de criza, dar ne impiedicam de interesele a 471 de parlamentari" Presedintele Traian Basescu a avertizat, azi, intr-o declaratie de presa, ca raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare, pe care Comisia Europeana il va prezenta, anul viitor, va fi "dezastruos", invinuind refuzul Parlamentului de a permite urmarirea penala a fostilor ministri Laszlo Borbely si Victor Paul Dobre.
Cazul controversat al concesionarii perimetrelor petroliere din Marea Neagra catre firma canadiana Sterling Resources a intrat in vizorul DIICOT, acesta solicitand deja Comisiei de industrii toate documentele avute la dispozitie si, eventual, procesele verbale sau stenogramele discutiilor, a anuntat, vineri, la Galati, deputatul PD-L Mircea Toader.
O parte considerabila a electoratului activ din Romania (numai 10-11 milioane de persoane voteaza in mod constant in tara noastra din aproape 18 milioane cu drept de vot) a construit in timp urmatorul rationament:
Pai de aia ne-a bagat el, dom'ne, cu capul in democratia bolsevica si ne-a invatat ca "valorile Partidului Comunist” nu se pierd, ci se transforma!? ... Sa ii facem acum dosar penal!?
Pai de aia ne-a bagat el, dom'ne, cu capul in democratia bolsevica si ne-a invatat ca "valorile Partidului Comunist” nu se pierd, ci se transforma!? ... Sa ii facem acum dosar penal!?
Pedofilii nu vor fi castrati Propunerea legislativa prevede ca faptuitorul gasit vinovat de violenta si Comisia juridica din Senat nu este de acord:
"Presiunile politice", "insuficienta pregatire a jurnalistilor" si "presiunile comerciale" sunt cauzele cele mai des invocate de ziaristi pentru incalcarea normelor jurnalistice, se arata intr-o cercetare a ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei si a Centrului pentru Jurnalism Independent.
Potrivit organizatiei, apelul la protest este motivat de faptul ca "Victor Ponta este iresponsabil, isi bate joc noi, refuzand sa demisioneze" in conditiile in care este urmarit penal. Anuntul Uniti Salvam "Este inadmisibil sa avem un Premier urmarit penal care nu vrea sa demisioneze! Iesim in strada pentru ca:
google-analytics.com