Cautare

14624 de rezultate pentru "lista rezultate note titularizare bucuresti and 12" (5.46 secunde)
De la inceputul anului viitor, agentii economici nu vor mai fi obligati sa intocmeasca facturi fiscale, ci pur si simplu vor investi intr-un software care, odata instalat pe calculatorul propriu, va genera documentele fiscale ce vor tine locul clasicelor facturi, cu respectarea anumitor elemente obligatorii de identificare, anunta periodicul "Afacerea", al Camerei de Comert si Industrie Bucuresti.
Alaturi de numeroase volume, studii si articole de specialitate, a publicat pretioasa versiune a Canturilor Orfice, aparuta in 1985 la cunoscuta editura Vallecchi, oferind fiecarui text comentarii si note explicative menite sa faciliteze cititorului italian accesul catre aceasta poezie, una dintre cele mai originale din literatura italiana a secolului trecut.
Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a spus ca isi doreste eliminarea "goanei dupa note" in scoli si ca schimbarile mari in educatie vor avea loc abia de anul viitor. Declaratiile au fost facute la Colegiul Sfantul Sava din Bucuresti, unde ministrul a participat la deschiderea noului an scolar.
Recitesc niste note vechi, din iunie ‘90, cu sentimentul ca timpul s-a asternut peste intamplarile de-atunci, fara sa clarifice nimic. Oficiosul guvernului, ziarul "Azi", a publicat o lista de intelectuali indezirabili, in care figuram si eu, sugerandu-ni-se sa ne luam talpasita din tara.
Ati pomenit agricultura si eu cred ca ea ar trebui sa fie prima pe lista. ... Ce rezultate ati obtinut?
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Mergi mai departe in sub-meniul "Block people and apps" si alege optiunea "Manage Blocking". Cauta in pagina sectiunea "Block app invites" si adauga in lista prietenii care te sacaie cu aplicatii si jocuri pe care le consideri SPAM.
Cu trei zile in urma, pana si PNTCD, un partid care nu stie la acest moment daca va intra singur in scrutin sau pe o lista comuna a polului de dreapta, previziona castigare a doua pozitii printre reprezentantii Romaniei in Parlamentul European.
Agentia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat lista producatorilor validati si a agentilor economici autorizati sa desfasoare activitati de colectare si tratare a vehiculelor scoase din uz, in limita sumei de 49,5 miliarde de lei vechi.
Va prezentam programul complet al demonstratiei de Formula 1 pe care Renault o organizeaza la Bucuresti in 10 si 11 octombrie, echipa franceza fiind reprezentata de Romain Grosjean si Lucas di Grassi. Evenimentului Renault Roadshow are loc in cursul weekend-ului 10-11 octombrie in Piata Constitutiei din Bucuresti.
Celebrul tenor ce va sustine in iarna un concert la Bucuresti celebreaza zilele acestea 25 de ani de la infiintarea fundatiei sale - "Fundatia Internationala Jose Carreras pentru lupta impotriva leucemiei"! ... Josep Carreras and the fight against leukaemia". ... Josep Carreras and the fight against leukaemia" poate fi vizionat aici.
- Si uite asa apare Mirela Voicu pe lista pacientilor care pot da numele lor unui spital de nebuni. Ce dracu facem, ca nu avem spitale pe cat de multi sunt pe lista. ... - Mai adaug un nume pe lista pacientilor care vor da numele lor unui spital de nebuni:
Pe lista celor peste 700 de imobile scoase de Regie la "mezat" se afla si locuinta sefului DNA Daniel Morar, a fostei atlete Doina Melinte, dar si a altor ministri si fosti demnitari.
"Nu am facut politie politica, dar am dat note la securitate", aceasta a fost declaratia pe care deputatul PSD Alin Teodorescu a facut-o in cursul zilei de vineri.
“Au fost si note de zero si zero barat, dar si note de zece. Am stabilit reguli de calcul clare, tinand cont de notarea practicata la scoala“, a declarat Ancuta Abrudan, purtatorul de cuvant al PSD Cluj.
"Este destul de suspect cum cele doua note informative semnate Felix au ca data ultima zi din an. Probabil ca cineva din Securitate nu avea planul de note informative realizat si s-a gindit sa rezolve cumva aceasta problema", a incheiat Ciuca.
Basescu a subliniat din nou ca nu a colaborat cu Securitatea comunista si ca nu exista nici un astfel de dosar pe numele sau, ci doar rapoarte de rutina, de pe vremea cand era comandantul navei Navrom, note care erau date de toti cei care ieseau in afara tarii in interes de serviciu.
Acesta a precizat ca a trimis regulat Securitatii note informative despre studentii straini care studiau la Iasi. Potrivit propriilor declaratii, rectorul a trimis note informative despre 300 de studenti, comunicand Securitatii concluziile sale asupra problemelor economice si religioase ale acestora.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a respins ieri informatiile privind colaborarea sa cu Securitatea, precizand ca nu a facut politie politica, nu a avut angajament, nu a semnat note informative si nu a avut nume conspirativ, solicitand CNSAS sa ii faca public dosarul, daca exista.
Mona Musca a mai spus ca i s-a cerut sa semneze eventualele note informative cu numele de cod "Dana". Deputatul a subliniat faptul ca nu a dat note scrise catre Securitate si ca, dupa un an de la semnarea angajamentului, s-a decis intreruperea angajamentului.
google-analytics.com