Cautare

4383 de rezultate pentru "legea" (4.34 secunde)
OUG 50 nu este o conditie obligatorie pentru incasarea transelor de la FMI, in schimb Legea pensiilor, Legea salarizarii si Legea bugetului de stat sunt. ... Seful statului a mai spus ca "nu acrediteza nicio cifra" privind cresterile salariale, pana nu trece Legea salarizarii.
Care sunt primele prioritati ale partidelor parlamentare pentru sesiunea Legislativului care incepe in februarie Legea sanatatii, cea de aplicare a Codului Penal si finalizarea Codului rutier sunt principalele prioritati legislative ale Partidului Democrat Liberal pentru sesiunea parlamentara care incepe in februarie, in timp ce progresistii afirma ca importanta este legea privind taxa de solidaritate.
Celelalte legi de impact - Codul muncii, legea zilierilor sau Codul social - au fost adoptate din angajarea raspunderii, deci fara dezbatere parlamentara. ... Cea a ordonantelor de urgenta este si mai acuta, intrucat Guvernul pur si simplu nu le publica inainte cum ii cere legea privind transparenta institutionala.
In prezent, legea darii in plata a fost adoptata de cele doua Camere ale Parlamentului si a fost trimisa la promulgare. ... Dupa ce Senatul si apoi a Camera Deputatilor se vor prounta asupra cererii de reexaminare, presedintela Romaniei va fi obligat sa promulge legea.
Pe vremuri, cand aveam militieni, acestia reprezentau legea si nimeni nu clintea in fata lor. ... Multi soferi sustin ca legea nu ii permite agentului de la rutiera sa ii opreasca pe soferi fara motiv, insa politistii sustin ca pot face opriri oricand in trafic pentru verificarea documentelor.
Aceasta lege mai este cunoscuta si ca Legea cauzei si a efectului. ... Legea creatiei: ... Legea umilintei: ... Legea evolutiei: ... Legea responsabilitatii: ... Legea conexiunii: ... Legea concentrarii: ... Legea generozitatii si a ospitalitatii: ... Legea lui aici si acum: ... Legea schimbarii: ... Legea rabdarii si a recompensei: ... Legea semnificarii si inspiratiei:
Legea lustratiei i-ar putea lasa pe tusa politicii si administratiei romanesti pe multi dintre cei care ocupa in prezent demnitati si functii publice.
Presedintele Traian Basescu a promulgat Legea salarizarii unitare si Legea privind reorganizarea unor autoritati si institutii publice si respectarea acordurilor-cadru cu Comisia Europeana si Fondul Monetar International.
Parlamentul va decide daca va fi sau nu cvorum la referendum CCR nu tine cont de organismele Comisiei Europene Decizia CCR privind un proiect de lege referitor la modificarea unui articol din legea referendumului nu poate obliga Parlamentul sa voteze un cvorum de participare la scrutin.
Este vorba de legea care statueaza un prag de participare la referendum de 30%, dar totodata prevede (asa a decis CCR in 26 iunie a.c.) ca "dispozitiile acestei legi intra in vigoare la un an de la data publicarii in Monitorul Oficial".
social-democratii sustineau ca Traian Basescu a incalcat grav legea fundamentala inca din prima zi a mandatului sau la Palatul Cotroceni. ... In avizul dat pe 17 aprilie, Curtea Constitutionala s-a exprimat impotriva suspendarii, argumentand ca faptele incriminate nu au incalcat legea fundamentala.
Am incercat sa discutam cu ei si sa incercam sa introducem acest lucru in Legea produselor agro-alimentare, asa-zisul Cod de bune practici in domeniul alimentatiei. ... Este, cum zic unii, Legea ‘Surdu‘. Camerele agricole, legea aceasta trebuia sa apara inca din 1990, cand eram ministrul Agriculturii.
Presedintele Traian Basescu nu va promulga Legea votului uninominal pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea, astepatnd ca poporul sa- si exprime optiunea la referendum. Seful statului a aratat luni seara ca are posibilitatea de a nu promulga legea pana la desfasurarea consultarii populare.
Purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, deputatul Bogdan Ciuca, sustine ca legea caselor nationalizate adoptata de Camera Deputatilor vine atat in avantajul chiriasilor, cat si in cel al fostilor proprietari. In opozitie cu acesta, deputatul liberal Emil Strunga este de parere ca legea aduce o grava atingere fostilor proprietari.
Legea, cu L mare. ... Functionari in serviciul public, politisti, judecatori, procurori, medici, cu totii jura pe ce au mai sfint ca vor respecta Legea.
Toate procedurile parlamentare fiind indeplinite, plenul Senatului adopta, in sedinta din 6 iunie 2002, Legea privind dreptul la rectificare si dreptul la replica fata de materialele publicate in presa, al carei text final era foarte putin diferit de cel propus de initiator.
Legea de functionare a FND prevede ca banii pot fi trasi doar pentru lucrari de investitii 4. ... Problema e ca legea care prevede infiintarea Fondului spune ca banii trebuiau folositi pentru investitii. ... Daca pana acum ati inteles cat de cat, iata ce spune legea:
144 si 145 din Legea nr. ... IV din Legea nr. ... 6 din Legea nr. ... 303 din Legea nr. ... 303 din Legea nr. ... 112 din Legea nr. ... 146 din Legea nr. ... Legea nr.
Presedintele Traian Basescu nu va promulga Legea votului uninominal pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea, astepatnd ca poporul sa- si exprime optiunea la referendum. Seful statului a aratat luni seara ca are posibilitatea de a nu promulga legea pana la desfasurarea consultarii populare.
Unele, precum Legea berii sau transferul ONRC in subordinea Camerei de Comert, au aparut periodic pe agenda plenului, fara ca acesta sa adopte sau sa respinga aceste legi.
google-analytics.com