Cautare

3069 de rezultate pentru "judetul" (3.07 secunde)
- judetul Botosani - comuna Vlasinesti - judetul Brasov - orasul Rasnov - judetul Braila - comuna Viziru - judetul Caras-Severin - comuna Lapusnicu Mare - judetul Calarasi - orasul Lehliu Gara si comuna Unirea - judetul Constanta - comuna Nicolae Balcescu - judetul Dolj -municipiul Craiova si comuna Isalnita - judetul Gorj - municipiul Targu Jiu si comuna Dragutesti - judetul Harghita - comuna Siculeni - judetul Hunedoara - municipiul Lupeni si comuna Salasu de Sus - judetul Ialomita - orasul Amara, orasul Fierbinti Targ si orasul Tandarei - judetul Iasi - comuna Sipote - judetul Ilfov - comuna Jilava - judetul Maramures - orasul Ulmeni si orasul Baia Sprie - judetul Mehedinti - comuna Simian si comuna Godeanu - judetul Neamt - municipiul Roman, comuna Pipirig si comuna Baltatesti - judetul Olt - comuna Osica de Sus si comuna Sprancenata - judetul Prahova - orasul Busteni, orasul Baicoi, comuna Dumbrava si comuna Calugareni - judetul Salaj - comuna Fildu de Jos - judetul Sibiu - comuna Marpod - judetul Suceava - comuna Iacobeni si comuna Siminicea - judetul Teleorman - comuna Olteni - judetul Timis - comuna Denta - judetul Tulcea - comuna Beidaud - judetul Vaslui - comuna Fruntiseni - judetul Valcea - comuna Bujoreni - judetul Vrancea - comuna Jaristea.
Premiul I - Elena Olaru, Liceul Teoretic Nicolae Balcescu, clasa a X-a C, Medgidia, judetul Constanta - Denisa Lepadatu, Scoala Gimnaziala Mihail Sadoveanu, clasa a VIII-a, Galati, judetul Galati - Eduard-Mihai Ristea, Colegiul National Andrei Saguna, clasa a X-a, Brasov, judetul Brasov Premiul II - Calancia Cosmina Raluca,Colegiul National Stefan cel Mare, clasa a X-a B, Suceava, judetul Suceava - Abigail Iolanda Ciobotaru, Liceul Mihai Kogalniceanu, clasa a XI-a, Vaslui, judetul Vaslui - Maria Grigore, Liceul International Little London, clasa a IX-a, Pipera, Municipiul Bucuresti Premiul III - Maria-Elena Milandru, Colegiul Nationat Dr.
PNL este in situatia de a avea un singur parlamentar intr-o asemenea situatie, in judetul Buzau. ... •Arges - 3 parlamentari din cei de acum vor ramane fara colegiu in judetul respectiv. •Bacau - 2 parlamentari din cei de acum vor ramane fara colegiu in judetul respectiv.
Prin hotarare de guvern, judetul Arad primeste 7,5 milioane de lei, judetul Arges alte 10,1 milioane de lei, judetul Bacau 11,2 mi-lioane de lei, judetul Bihor 17 milioane de lei, judetul Bistrita-Nasaud 1,5 milioane de lei.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. Astfel, judetul Arges va fi reprezentat in Parlament de noua deputati si patru senatori.
Premierul Victor Ponta isi va depune candidatura pentru un nou mandat de deputat, in acelasi colegiu electoral din judetul Gorj in care a fost ales inca de la intrarea sa in Parlamentul Romaniei in anul 2004.
Astfel, traderul, care are in Romania afaceri de peste 300 de milioane de euro, opereaza trei silozuri in judetul Giurgiu cu o capacitate totala de stocare de 51.000 de tone, dar si o baza de receptie a cerealelor la Harsova in judetul Constanta cu o capacitate de 31.000 de tone.
In mai 2010, SC Dial-Ton a dat lovitura deschizand puncte de lucru, prin care comercializeaza cartele pre-pay, in 11 benzinarii Lukoil situate in localitatile Constanta (judetul Constanta), Arad (judetul Arad), Pecica (judetul Arad), Bicazu Ardelean (judetul Neamt), Scheia (judetul Suceava), Cenadul Mare (judetul Timis), Orastie (judetul Hunedoara), Craiova (judetul Dolj), Daia (judetul Giurgiu), Baia Mare (judetul Maramures) si Satu Mare (judetul Satu Mare).
Avem nevoie de reducerea decalajelor economice si sociale pe care le observam intre judetul Botosani si restul tarii. ... In opinia mea, judetul Botosani nu poate avea o sansa egala cu restul judetelor si regiunilor din Romania si Europa fara o asistenta specializata pe nevoile comunitatii din zona.
Din cele 309 apartamente receptionate, 18 sunt in Ramnicu Valcea, judetul Valcea, 16 in Baile Tusnad, judetul Harghita, 60 in Calan, judetul Hunedoara, 64 in Ineu, judetul Arad, 16 in Braila Braila, 16 in Mangalia, judetul Constanta, 41 in Galati, 40 in Roman, judetul Neamt si 20 in Horezu, judetul Valcea.
- la granita dintre judetele Bistrita Nasaud si Cluj (219 cazuri) - in judetul Mures (145 cazuri) - in judetul Arad (113 cazuri din care 2 decese la copii cu varsta sub 1 an) - in judetul Timis (71 cazuri din care 1 deces la copil cu varsta sub 1 an) - in judetul Suceava (27 cazuri) - in judetul Brasov (33 cazuri) - in judetul Salaj (7 cazuri) - in judetul Hunedoara (14 cazuri) - in judetul Caras - Severin (13 cazuri) - in judetul Alba (3 cazuri) Cazuri sporadice de rujeola au fost confirmate la persoane nevaccinate / incomplet vaccinate din Bucuresti (4 cazuri) si din judetele:
- la granita dintre judetele Bistrita Nasaud si Cluj (219 cazuri) - in judetul Mures(145 cazuri) - in judetul Arad (113 cazuri din care 2 decese la copii cu varsta sub 1 an) - in judetul Timis(71 cazuri din care 1 deces la copil cu varsta sub 1 an) - in judetul Suceava (27 cazuri) - in judetul Brasov (33 cazuri) - in judetul Salaj (7 cazuri) - in judetul Hunedoara (14 cazuri) - in judetul Caras- Severin (13 cazuri) - in judetul Alba (3 cazuri) Cazuri sporadice de rujeola au fost confirmate la persoane nevaccinate / incomplet vaccinate din Bucuresti (4 cazuri) si din judetele:
Judetul Constanta nu are multi exportatori, dar cei pe care ii are exporta un volum insemnat de produse, a aratat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in deschiderea seminarului de prezentare in judetul nostru a Strategiei Nationale de Export, manifestare organizata de CCINA, in colaborare cu Ministerul pentru IMM-uri si Comert, la sala de conferinte a Hotelului Oxford.
Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
Sa inteleg, asadar, ca in ciuda eforturilor depuse de dumneavoastra, in calitate de parlamentar, nu ati reusit totusi sa ajutati cu nimic judetul Constanta din cauza guvernantilor? ... "Orasul si judetul Constanta sunt inexistente pe harta pentru actualii guvernanti" Rep.:
Astfel, in comunele Bucerdea Granoasa din judetul Alba, Crivat din judetul Calarasi si Barbulesti din judetul Ialomita vor fi organizate alegeri locale partiale pentru consiliile locale si primari.
Dupa aproximativ doua luni de munca asidua, Inspectoratul de Concurenta este la un pas de terminarea studiului "Mediul de Afaceri in judetul Constanta". Realizarea acestui studiu a avut la baza datele provenite din raportarile de bilant ale agentilor economici din judetul Constanta.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
Astfel, pentru Programul destinat sprijinirii dezvoltarii IMM-urilor prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit au fost depuse, din judetul Constanta, un numar de 9 dosare, alte 5 dosare ale posibililor beneficiari constanteni fiind trecute pe lista de asteptare a acestui program.
Cele mai multe suspendari de activitate s-au inregistrat in Capitala (17.197 societati, in crestere cu 1228%), judetul Cluj (6.770 societati, in crestere cu 2259%), judetulBrasov (cu 5.330 societati, mai mult cu 1054%), judetul Bihor (4.658 societati, in crestere cu 1437%) si judetulTimis (4.168 societati, in crestere cu 1202,5%), arata datele ONRC.
google-analytics.com