Cautare

8635 de rezultate pentru "judetul dambovita orasul pucioasa si satul mutaieni ultimele stiri" (3.06 secunde)
"Sedinta de partid cu tinerii si copiii PSD-ului in plenul Senatului" 'Plenul Senatului s-a trasformat pentru mai bine de jumatate de ora in sala de sedinte de partid si indoctrinare a tinerilor social-democrati.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Un microbuz scolar s-a ciocnit cu un autoturism Logan, pe DN71, in apropierea localitatii Mircea Voda din judetul Dambovita. 12 persoane, dintre care sapte copii si cinci adulti, au fost ranite, a confirmat pentru REALITATEA.NET un reprezentant al IPJ Dambovita.
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta. Votul uninominal a presupus impartirea fiecarui judet in zone, iar dintre "codasele" la capitolul stabilirii colegiilor s-a numarat si Constanta. Iata insa ca totul este batut in cuie, asa incat partidele politice isi pot desemna si candidatii.
"Ma apuc si de autostrada suspendata. In 14-15 luni ar putea fi gata cea mai dificila portiune" Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a anuntat vineri ca Podul Basarab se va deschide sambata pentru pietoni, iar duminica, de la ora 6:00, se va deschide si traficul rutier.
Smiley porneste in primul turneu national #Confesiune, cadou pentru toti cei care ii iubesc muzica si care l-au inspirat.
Prima ferma de lalele olandeze din Romania a fost deschisa pentru public in satul Patroaia Deal din judetul Dambovita, la nici o suta de kilometri de Capitala.
Fata padurii si fenomenul OZN (Autor: ... Aici multa lume afirma ca s-a intalnit cu o fiinta numita Fata Padurii, un spirit feminin care bantuie padurile noaptea si care produce mult rau, atat fizic cat si psihic, in special barbatilor.
Satul este inconjurat de munti si se afla in centrul celui mai mare parc national din Italia, Gran Sasso din regiunea Abruzzo. ... Desi este abandonat de 30 de ani, satul Valle Piola este o bujuterie datorită
In Balcic se afla celebrul Castel ("Cuibul linistit"), resedinta preferata a Reginei Maria a Romaniei, inconjurat de o la fel de celebra gradina botanica unicat in Europa centrala si de est, in special datorita colectiei de cactusi.
Tanarul care si-a luat lumea-n cap si vaneaza apusul. ... Ionela Stanila) Pasionat de fotografie, un tanar din Calarasi si-a dat seama ca astfel ar putea schimba fata orasului, aratandu-le si altora ceea ce doar el vede prin obiectivul aparatului.
TURTUCAIA - ORASUL PICTORILOR (Autor: ... un oras fortificat numit Transmarisca, iar Constantin cel Mare isi asezase ctitoria sa Constantiniana Dafne pe malul stang, pentru ca impreuna, cele doua cetati sa supravegheze si sa controleze circulatia pe Dunare.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Din cele 309 apartamente receptionate, 18 sunt in Ramnicu Valcea, judetul Valcea, 16 in Baile Tusnad, judetul Harghita, 60 in Calan, judetul Hunedoara, 64 in Ineu, judetul Arad, 16 in Braila Braila, 16 in Mangalia, judetul Constanta, 41 in Galati, 40 in Roman, judetul Neamt si 20 in Horezu, judetul Valcea.
Cod galben de VISCOL 8 ianuarie, starea vremii in Romania, -16 si - 25 de grade Administratia Nationala de meteorologie a emis un cod galben de viscol pentru 22 de judete. ... In judetul Mehedinti exista un cod galben de viscol si vreme geroasa.
Prefectul Radu Bud este nemultumit de raportul Directiei Judetene pentru Protectia Copilului Satu Mare in cazul crimei din satul Sai.
la Curtea de Conturi Directia Regionala de Drumuri si Poduri CLUJ.
Printre cele mai grave cazuri constatate se numara cel al societatii LORY CHIPYYNG COM SRL din satul Viile, care a comercializat piei de bovine, utilaje si servicii de peste 1 milion de lei noi, fara a inregistra in evidentele contabile aceste tranzactii comerciale.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, impreuna cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, a lansat in februarie 2013, campania "Caravana fondurilor europene pentru satul romanesc", desfasurata sub sloganul "PNDR vine in satul tau".
• A colaborat cu mai multe televiziuni, precum Realitatea TV, Antena 3 si B1TV. • Dupa Revolutie, a condus mai multe reviste si ziare, insa de la carma cotidianul "Evenimentul zilei" impune un stil diferit de a face presa, care-l consacra.
google-analytics.com