Cautare

8635 de rezultate pentru "judetul dambovita orasul pucioasa si satul mutaieni ultimele stiri" (4.06 secunde)
Vara incepe cu noi aventuri si multa voie buna in Orasul Inghetat din Sun Plaza! Te asteptam in fiecare zi, de azi si pana pe 12 iunie, sa ne insotesti intr-o calatorie de poveste.
PROFI isi continua extinderea deschizand alte sapte magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinesti, Onesti, Tomesti, Scornicesti si Vaslui. Magazinele din Moinesti, Vaslui, Scornicesti si Baleni functioneaza in format Standard. Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str.
- Nu mi-a venit sa cred ca primarul ala al USL, Costel Moraru, cu care am discutat in biroul lui de vreo 4-5 ori, cel putin, carand sateni, cetateni pe la el, cu diverse nevoi, un tip cuminte si gospodar altfel, specialist bun intr-ale administratiei de 24 de ani, ca abia de cativa ani a intrat si in USL!, tot fiind "apolitic", e in stare sa spuna neroziile alea pe un spatiu atata de larg, de ziar!?!
FARCAS) In anul 1998, scriitorul Ion Hobana, astronomul Harald Alexandrescu si subsemnatul am luat initiativa de infiintare a Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN), ca o organizatie de specialisti din diferite discipline relevante in cercetarea OZN.
La marginea comunei Schela se intinde o imensa groapa si patrunde pana pe teritoriul orasului Bumbesti. ... Proiectul barajului "Valea Sadului", de pe raul Jiu, a fost conceput in perioada regimului comunist si era de-a dreptul impunator.
Kappa.ro si ev.z.ro informeaza ca 60% dintre comune si 30% dintre orasele Romaniei ar putea fi desfiintate. Peste 60% dintre comune si mai mult de 30% dintre orasele Romaniei risca sa-si piarda statutul.
Reprezentantii Guvernului Romaniei au semnat, la sfarsitul lunii martie a.c., hotararea privind repartizarea banilor din bugetul Ministerului Educatiei si Cercetarii, pentru finantarea unor lucrari de consolidare si reabilitare a unitatilor de invatamant.
Vizitatorii sunt invatati sa tese la razboi si sa impleteasca papura Va poftim sa facem impreuna o calatorie in timp si sa descoperiti cum mestesuguri uitate sunt readuse incet la viata.
Trei persoane au fost ranite, intre care una grav, sambata seara, in urma unui accident produs la intrarea in satul Agarbiciu, judetul Cluj, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina intr-o prapastie, informeaza Mediafax.
Guvernul a dat unda verde, in ultima sa sedinta, programului pentru reabilitarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare din orasul Murfatlar. ... 000 de euro sunt cuprinse constructia retelei de alimentare cu apa in satul Siminoc si orasul Murfatlar si extinderea sistemului de canalizare pe strazile din oras.
Senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat mai multe stiri canalului Radio Romania Actualitati (RRA). Dezvaluirea a fost facuta de Roman Musat, redactor la Departamentul de stiri al postului, si a fost facuta in fata Comisiei de ancheta a activitatii SRR-SRTV.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
000 de euro pentru servicii de publicitate televizata este legal si a afirmat ca s-a saturat de anchete facute "la ordin de procurorii slugoi ai lui Basescu".
Sampanie, tort, prieteni si urari furtunoase de "La multi ani!". ... Intre reprize de stiri, muzica buna si premii acordate chiar cu acest prilej aniversar, echipa postului de radio a tinut sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in familie, alaturi de colegii si prietenii de la GdS.
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
Bush va veni, in luna septembrie, la Bucuresti pentru a participa la lansarea unei noi televiziuni de stiri de catre acelasi grup care detine cotidianul "Puterea", informeaza paginademedia.ro care il citeaza pe Adrian Thiess, coordonatorul proiectului.
Apogeul luptei dintre Sebastian Ghita si Elan Schwartzenberg pentru Realitatea TV: ... Televiziunea lui Ghita emite cu sigla RTV Batalia dintre proprietarul Elan Schwartzenberg si managerul Sebastian Ghita pentru Realitatea TV a cunoscut duminica apogeul.
O zi cu stiri horror: Capul gasit in stana, fata aruncata din tren si chinezul taiat in doua Rasfoind astazi internetul, mi-au sarit in ochi trei stiri, care mai de care mai sadice.
prima a fost la mijlocul anilor 50 ai secolului al XX-lea, o data cu raspandirea televiziunii, a doua dupa anul 2000, o data cu aparitia internetului si a presei online. Acum, ca si in anii 50-60, expertii prevad disparitia presei tiparite in favoarea presei digitale ajutata de internet.
Desi, potrivit legii, prefectii, primarii, presedintii si vicepresedintii de consilii judetene pot fi acuzati de conflict de interese daca firmele lor incheie contracte cu statul, unii demnitari locali care ignora acest lucru.
google-analytics.com