Cautare

4932 de rezultate pentru "ion iliescu" (2.97 secunde)
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru cotidianul "Gandul" ca a avut "un schimb de pareri" cu presedintele partidului, Mircea Geoana, in ceea ce priveste convocarea structurilor de conducere ale partidului, eventual a unui Congres, "daca este necesar".
SFANTUL Ion 2018. In fiecare an, la 7 ianuarie, romanii sarbatoresc ziua Sfantului Ion (Ziua sfantului Ioan Botezatorul, Soborul Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul, Inaintemergatorul Domnului). ... Potrivit tradidiilor, in ziua Sfantului Ion se incheie perioada Sarbatorilor de iarna, incepute de ziua Sf.
Mircea Geoana, presedintele PSD, a declarat duminica, la Antena 3, ca liderii partidului l-au rugat pe presedintele de onoare, Ion Iliescu, pe ultima parte a campaniei, sa vina public cu un mesaj mai puternic despre criza, precizand ca mesajul acestuia va fi foarte puternic si dupa 30 noiembrie.
Ion Iliescu nu considera obligatorie participarea Romaniei la conflictul din Libia. Participarea Romaniei la actiunile militare din Libia nu este obligatorie, pentru ca tara noastra nu are forta necesara pentru astfel de interventii, considera fostul presedinte Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD.
Nu fac intotdeauna ce zice Ion Iliescu Victor Ponta a comentat la Realitatea TV declaratia lui Ion Iliescu care a spus ca pentru presedintele PSD ar fi prea devreme sa candideze la Presedintie. ... Foarte corect a raspuns Ion Iliescu.
Ion Iliescu: ... Ar fi un pas gresit" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru gandul, ca Victor Ponta ar gresi daca ar accepta functia de premier, in cazul in care motiunea de cenzura a USL este adoptata in Parlament.
Iliescu califica ideea aparitiei unui nou PSD ca fiind neserioasa Fostul presedinte Ion Iliescu, presedinte de onoare al PSD, a calificat joi aparitia unui nou PSD ca fiind neserioasa, dar asta nu inseamna, spune el, ca nu trebuie analizat ce trebuie sa faca partidul pentru a-si consolida pozitiile dupa alegerile din noiembrie 2014:
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, va implini luni, 3 Martie 2014, varsta de 84 de ani. Cu o zi inainte, duminica 2 Martie 2014, Ion Iliescu va participa la un concert, la Atheneul Roman, sustinut de Orchestra Romana de Tineret, sub bagheta lui Cristian Mandeal.
De ce Ponta si Iliescu il vor "mort" pe Mircea Geoana (Autor: ... In timp ce Victor Ponta, prin razboiul cu Geoana, simte nevoia sa demonstreze ca el este seful in PSD, Ion Iliescu este manat doar de dorinta de razbunare fata de cel care l-a invins in 2005.
Intr-un moment in care se vorbeste exasperant de mult despre stabilitate politica, Ion Iliescu gaseste de cuviinta sa-si incheie cariera de presedinte al romanilor cu gratierea capeteniei tuturor mineriadelor, Miron Cozma.
Lunea trecuta, un cotidian publica informatia bomba ca Iliescu se retrage din PSD. ... Iliescu nu se resemneaza, vrea neaparat sa fie sef. ... Fireste, ziaristii au navalit pe Iliescu, sa confirme sau sa infirme ce se scrie la gazeta.
Senatorul social-democrat Razvan Teodorescu, un apropiat al lui Ion Iliescu, este de parere ca PSD ar putea castiga alegerile abia in 2012, cele din 2008 fiind accesibile doar in formula unei viitoare aliante, eventual cu PD.
Ion Iliescu prefera sistemul de vot pe liste si crede ca Victor Ponta s-a maturizat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, vineri seara, ca prefera sistemul de vot proportional pe liste, adaugand ca initiativa liderilor USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, privind uninominalul pur are la baza referendumul presedintelui Traian Basescu.
dcnews.ro / Ion Iliescu:
Senatorul Ionut Vulpescu a postat pe pagina sa de facebook un text dedicat presedintelui Ion Iliescu, prilejuit de aniversarea zilei de nastere a fondatorului PSD. ... xxx Se cunosc relatiile mele cu presedintele Ion Iliescu.
Am inteles, de altminteri, ca Ion Iliescu s-a declarat un sprijinitor al Guvernului Tariceanu, considerindu-se indrituit sa vorbeasca si in aceasta privinta in numele partidului pe care, ce-i drept, l-a creat, dar care a crescut numeric si s-a intarit structural fara aportul sau nemijlocit.
O dovedeste si dezvaluirea lui Ion Iliescu, fostul presedinte declarand ca a fost sunat de seful statului sa-i ceara sa il lase pe Marian Sarbu sa intre in viitorul Executiv, ca ministru al Muncii. Raspunsul lui Iliescu:
Care este cu adevarat influenta lui Ion Iliescu in PSD acum? ... Ce are Iliescu in partid este un respect al celor mai importanti oameni din partid ca fiind singurul presedinte al stangii.
Iliescu, intre Mitterrand si procurorii lui Lazar (Autor: Octavian ANDRONIC) Cu exact 25 de ani in urma, Ion Iliescu facea o vizita oficiala de 3 zile in Franta, la invitatia presedintelui Francois Mitterrand.
Cu toate acestea, in conformitate cu reactiile din culise, atmosfera interna este dominata tot de confuzia provocata de lupta dintre putere declansata dupa alegeri, in principal intre sustinatorii lui Ion Iliescu si cei ai lui Adrian Nastase. ... "Da' eu cu cine votez, cu Iliescu sau Nastase?”.
google-analytics.com