Cautare

62 de rezultate pentru "infractor serhan naim" (3.01 secunde)
Ceea ce demonstreaza importanta laptelui maternal pentru bebelusi, concluzioneaza Charles Serhan, co-autor al studiului. Este important ca mamele sa faca totul pentru a alapta pruncul atat timp cat acest lucru este posibil, recomanda Charles Serhan.
Avocata Laura Vicol (Law partner la SCA Manoli, Vicol si Asociatii), a postat pe pagina sa de Facebook un text cutremurator, intitulat Statul de drept-infractor autorizat si protejat de legile sale, pe care il puteti citi in continuare:
Liderul PC Dan Voiculescu apreciaza ca "aparitia unui infractor cautat de Interpol la o intalnire cu seful Guvernului este dovada clara ca seful SPP este ori incapabil, ori rau intentionat", ceea ce impune "de urgenta" demisia sefului SPP Lucian Pahontu.
Stiti la fel de bine ca si noi ca un infractor este un infractor, indiferent de statul care i-a eliberat pasaportul sau de grupul etnic minoritar de care apartine.
"Ceea ce este jenant este ca se folosesc spusele unui infractor impotriva presedintelui Romaniei, a unui infractor care i-a minttit pe romani multa vreme, se folosesc spusele unuia care mergea in avion cu presedintele Ion Iliescu, si care niciodata nu a fost in avionul cu care a circulat presedintele Traian Basescu, alaturi de Omar Hayssam , Fathi Taher, erau clientela PSD-ului, impotriva presedintelui Romaniei, este un tip de campanie murdara, in orice caz cine l-a dus cu avionul, cine l-a primit in partid ar putea sa spuna mai multe despre acest domn care in timpul meu a fost arestat, incarcerat, judecat si condamnat la 20 de ani de inchisoare", a declarat Traian Basescu.
De altfel, inca de acum citiva ani, smecheria a fost data in vileag de fostul presedinte al Comisiei de Aparare, deputatul Razvan Ionescu, cel care spunea ca in fiecare solicitare de mandat de interceptare pentru un potential infractor, SRI mai strecoara alte cateva numere de telefon spre a fi ascultate legal, pentru ca ar avea, chipurile, legatura cu respectivul caz.
Cuprinzand o serie de denumiri, definitii si alte asemenea ingrozitor de "de neinteles", legea i-a lasat muti pe tinerii din Romania care au ramas perplecsi auzind ca, potrivit noii legi, nu mai aveai voie sa-i trimiti prietenei o melodie sau un clipulet, pentru ca deveneai infractor.
Spaga pentru a fi eliberat Bercea Mondial, un infractor notoriu, a fost primita de Mircea Basescu si nu de Traian Basescu. ... El a luat 250 000 de dolari pesches sa-l scoata din puscarie pe infractor.
Tot de la PRM, George Pruteanu, care a fost condamnat penal inainte de 1989 pentru furt calificat si neplata pensiei alimentare, a fost adesea demascat in revista "Romania Mare" ca infractor, ceea ce nu l-a impiedicat sa se inscrie in acest partid atunci cand nu a mai avut loc pe liste la PDSR.
Cu ce presedinte poate sa stabileasca planul de evolutie a Romaniei un infractor? Aratati-mi presedintele care discuta cu unul care cel putin acum este acuzat penal, este de notorietate ca a fost in spatele FNI, FNA.
Pentru mine nu mai sunteti decat un infractor cocotat in fruntea Minsiterului Administratiei si Internelor in urma "operei de reformare a statului" initiate de presedintele Traian Basescu si de premierul Emil Boc, care v-au elogiat public drept un tanar jurist care cunoaste legea (in profunzime si in detalii), in conditiile in care profesia dvs.
Nastase nu renunta la fotoliu Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a declarat ieri, iritat de situatia in care s-a ajuns cu schimbarea liderilor Senatului si Camerei, ca „este un atentat la democratie“, ca el nu este „un infractor“ care a luat conducerea Camerei „prin frauda, ci datorita milioanelor de voturi pe care le-a obtinut PSD“.
Desi am depus declaratia la jurisdictia de care, aproape sigur, apartine zona Chirigiu, nimeni nu mi-a aratat nici macar o mutra de infractor.
Colegul sau era tinta, avionul infractor, cum s-ar spune, iar Barbutiu, vanator. Dirijat de punctul de comanda de la sol, s-a dus in jurul tintei, l-a interceptat, dupa care au zburat amandoi in formatie, urmand sa vina acasa, pe aeroportul din Timisoara.
"N-am nimic personal cu Radu Berceanu, dar un asemenea infractor a ajuns ministru al Romaniei. Pentru asemenea infractiuni se face puscarie, nu se ajunge ministru", a spus Lia Olguta Vasilescu.
O statistica europeana arata ca daca ai peste 350 de pacienti pe an, tu de fapt devii un mic infractor, pentru ca nu mai ai timp sa te educi, faci automatisme si poti gresi.
In luna iulie, procurorii Parchetului Gorj au inceput urmarirea penala in dosarul in care primarita Elena Mosor este cercetata pentru favorizarea unui infractor si fals in inscrisuri oficiale.
Comentariile sunt pentru clevetitori", a spus Moinescu, referindu-se la acuzatiile formulate de Dutu intr-o conferinta organizata saptamana trecuta la Camera Deputatilor, cand presedintele PD Constanta a spus despre primarul Medgidiei ca ar fi infractor.
Seful Executivului a facut referire si la comportamentul serviciilor secrete si ale procurorilor din Romania, care au ajuns sa vada in fiecare cetatean un "potential infractor", implicandu-se abuziv in vietile oamenilor.
Si cred ca fiecare coleg a inteles ca era vorba de un infractor", a spus Cioroianu. In ceea ce priveste sintagma "nu prea curand" folosita de ministrul de Externe in contextul afirmatiilor despre deportarea in desert a rromilor, Cioroianu a explicat:
google-analytics.com