Cautare

15177 de rezultate pentru "infractor serhan naim judecat la tribunalul pitesti in data de17 06 2010" (3.18 secunde)
Avocata Laura Vicol (Law partner la SCA Manoli, Vicol si Asociatii), a postat pe pagina sa de Facebook un text cutremurator, intitulat Statul de drept-infractor autorizat si protejat de legile sale, pe care il puteti citi in continuare:
Sindicatul Liber OLTCHIM picheteaza sediul Guvernului Sindicatul Liber OLTCHIM, reprezentativ in cadrul SC OLTCHIM SA Ramnicu Valcea, organizeaza in data de 9 aprilie, intre orele 11.00 - 15.00, un miting la sediul Guvernului, cu participarea a 1.000 salariati ai SC OLTCHIM, informeaza un comunicat de presa al Cartel Alfa.
Autostrazile peste Carpati o iau de la zero.
O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, si pe care il puteti citi in continuare.
Seful IPJ Dolj, comisarul-sef Constantin Nicolescu, a fost imputernicit adjunct al sefului IGPR printr-un ordin emis ieri de MAI, minister cu care Nicolescu se judeca inca pentru scaunul de la IPJ Dolj Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a comunicat ieri ca a emis un ordin prin care comisarul-sef de politie Constantin Nicolescu, inspectorul-sef al IPJ Dolj, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
In noaptea de 29/30.06.2010, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri au fost sesizate ca in sector 1, Bucuresti a fost descoperit cadavrul unui barbat prezentand multiple leziuni de violenta la nivelul trunchiului.
Nemultumit de raspunsul pe care l-a primit la o interpelare precedenta, senatorul PSD de Arges Serban Valeca i-a adresat premierului Emil Boc inca o interpelare in care ii atrage atentia asupra situatiei in care se afla Arpechim Pitesti:
Actualul presedinte si candidat la presedintie, Traian Basescu, si-a inceput campania cum stie:
Lucian Avramescu) Olmert, fost primar al Ierusalimului si apoi prim ministru a fost condamnat la 6 ani de inchisoare. ... Si cu toate astea in instanta a fost chemat demnitarul. El a fost judecat si condamnat la 6 ani de puscarie.
Fostul premier ramane in inchisoare insa pana la judecarea recursului. DNA a declarat recurs in privinta deciziei Judecatoriei Sectorului 4 prin care a fost admisa cererea lui Adrian Nastase de eliberare inainte de termen, acesta urmand sa fie judecat de Tribunalul Bucuresti.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
I-ai ciuruit, fiinta extraordinara!", pe care il puteti citi in continuare. 'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari. Mitinguri, demiteri, demisii, crime, mite prin parcari, dezvaluiri despre asasinate la comanda, suparari prezidentiale.
Fostul primar, liberalul Cristian Anghel, condamnat la inchisoare in 2010, eliberat conditionat in 2011.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. Cu un an inainte de punerea in functiune a Unitatii 3, productia va fi de 15.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
O solutie ar fi sa-l dati in arenda unei societati agricole si sa primiti bani sau produse la schimb. ... Omul ne-a sesizat ca si-a „inchiriat“ pamantul pe cinci ani, dar nu a primit nici un leu de la arendas pe motiv ca a fost seceta.
Avocatii edilului, judecat in stare de arest preventiv inca din luna martie a acestui an, au solicitat, la ultimul termen al procesului, care are loc la Tribunalul Gorj, punerea in libertate a clientului lor.
Fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Nicolae Mischie, a depus mai multe plangeri la Consiliul Superior al Magistraturii in care il reclama pe prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Mota.
Biroul Electoral Judetean a respins patru candidaturi din partea PNG si PNDC, dar Tribunalul Galati a intors roata, admitand deja una dintre contestatiile formulate. Biroul Electoral Judetean Galati si-a inceput in forta activitatea prin respingerea intr-o prima faza a unei candidaturi de pe lista PNG.
google-analytics.com