Cautare

18793 de rezultate pentru "imagini de la protest finante satu mare" (4.98 secunde)
Optimizare pentru motoare de cautare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfectionare (favorizare) a vizibilitatii site-urilor web sau paginilor web in cadrul ordonarii rezultatelor cautarii in lista facuta de motorul de cautare.
'Ziua fara basescu este, asa cum o vad eu, o forma de protest fata de un mod iresponsabil, grobian, populist si gretos de a face politica.
“O problema cu care se confrunta o parte dintre pensionari este aceea ca, in conformitate cu legislatia de pina la 1968, in cartile lor de munca nu erau mentionate decit numele si functia, dar nu si salariul.
Democratii galateni sint convinsi ca pensionarii din orasul nostru, care la sfirsitul lunii februarie au pichetat sediul Ministerului Muncii, nu erau reprezentanti ai batrinilor cu venituri foarte mici, ci niste pioni ai Organizatiei Judetene PC Galati. Acest scenariu a fost facut public de democratul Eduard Vasilache.
Aproximativ 200 de membri ai Sindicatului National al Functionarilor Publici (SNFP) au protestat ieri, timp de doua ore, in fata sediului guvernului, solicitand plata orelor suplimentare si a sporurilor, precum si inceperea negocierilor pentru incheierea Contractului Colectiv de Munca la nivel de ramura.
Angajatii Garzii de Mediu din intreaga tara ameninta cu actiuni de protest in cazul in care nu le vor fi solutionate revendicarile.
Desi Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor "Pro Lex", filiala Dolj, conta pe aproximativ 600 de politisti pentru miscarea de protest organizata ieri, numai aproape 100 de agenti si ofiteri din Dolj si Olt s-au prezentat la ora 10.00 in Piata "Mihai Viteazul" din Craiova.
Dan Voiculescu si parlamentarii PC au decis sa nu depuna niciun amendament la legile pe care Guvernul isi va asuma raspunderea, iar la sedinta Camerelor reunite ale Parlamentului in care va fi asumat pachetul de legi sa poarte pe bratul stang o banderola alba, in semn de protest fata de sfidarea fara precedent a forului legislativ si a statului de drept.
Un document intern arata tacticile pregatite de PDL Un document intern al PDL, publicat de site-ul pesurse.ro, arata tacticile ce urmeaza sa fie puse in aplicare de partid. ... Tipuri de actiuni publice care vor fi puse in aplicare de PDL sunt:
Cinci confederatii sindicale ameninta cu continuarea actiunilor de protest in cazul in care nu vor ajunge la o intelegere cu guvernul Fondul Monetar International (FMI) a cerut saptamina trecuta ca salariile bugetarilor, pe anul 2006, sa nu sufere nici o majorare si, in acelasi timp, ne-a recomandat un buget cu deficit zero sau excedent, conditii pe care guvernul roman le-a considerat de neacceptat.
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) nu este de acord sa majoreze subventiile, iar fermierii nu dispun de finantarea necesara pentru demararea campaniei agricole de primavara, motiv pentru care vor fi declansate actiuni de protest, a declarat ieri Stefan Niculae, presedintele Agrostar.
00 un mars de protest. Scopul acestei actiuni este de a constientiza atat opinia publica, cat si organele competente ale statului cu privire la poluarea produsa de statia de betoane amplasata la intersectia bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Stefanita Voda.
, un mars de protest in vederea sensibilizarii opiniei publice si a organelor competente asupra faptului ca SC Alas Premix SRL functioneaza de peste 365 de zile fara aviz de mediu.
Protestul impotriva cenzurii internetului s-a soldat cu un succes • Protestul de miercuri fata de proiectul de lege SOPA (Stop Online Piracy Act) care se pregateste in Statele Unite, si care ar putea conduce la cenzura pe Internet, afectand utilizatorii din intreaga lume, s-a soldat cu un succes.
Un videoclip din Hamburg a devenit viral in urma unui protest. ... Videoclipul a strans peste 700.000 de vizualizari. Aproximativ 8.000 de oameni s-au strans la protest.
Protest de amploare la aceasta ora in Capitala. Sute de angajati ai companiei de transport public din Bucuresti au iesit in strada in semn de solidaritate fata de cei 220 de colegi care au fost dati afara in urma protestelor care au paralizat capitala.
FARCAS) Aminteam in articolele trecute ca, in decembrie 2017, Pentagonul a recunoscut ca finantase, pe ascuns, cu 22 milioane de dolari, intre 2008 si 2012, un proiect, numit pe scurt AATIP, pentru studierea fenomenului OZN, in conditiile in care, din 1969 incoace, n-a incetat sa afirme ca nu se ocupa si nu este interesat de acest subiect.
Alina Mungiu-Pippidi) Portretele il arata de o rara frumusete:
Misterul craniilor de cristal In Mexic, America Centrala si America de Sud au fost descoperite niste cranii din cristal de origine aparent antica, constituind unul dintre subiectele arheologice cele mai fascinante ale secolului XX.
in prezenta ministrului Apararii Nationale, Ioan Mircea Pascu, si a vicepresedintelui Consiliului Judetean Satu Mare, Gheorghe Ciocan, in orasul Negresti Oas a fost inaugurat ieri podul peste riul Talna.
google-analytics.com