Cautare

18793 de rezultate pentru "imagini de la protest finante satu mare" (3.73 secunde)
Stiati ca de un an este Gheorghe Ialomitianu ministru de finante?
FARCAS) Continuand istoria fenomenului OZN in Romania, inceputa in numerele anterioare, in particular istoria valului din 1968, nu putem uita de Padurea Hoia-Baciu. S-a spus ca in aceasta zona de agrement pentru localnici, situata la vest de municipiul Cluj-Napoca, s-ar manifesta fenomene paranormale.
Acuzatii de fals si uz de fals la adresa Puterii CSA, Curtea de Conturi si Avocatul Poporului, in mana PDL Nerespectarea regulamentelor, voturile ilegale in comisii si in plen au devenit ceva banal in Parlament.
Seful ANAF, Sorin Blejnar a declarat ca angajatii de la finante isi vor primi stimulentele pe august si septembrie la inceputul saptamanii viitoare, dupa criteriile stabilite de ei, indiferent de concluziile discutiilor cu sindicalistii.
Elena Udrea a declarat vineri, la Iasi, ca protestele sunt impotriva tuturor politicienilor care au condus Romania in ultimii 20 de ani, nu doar impotriva actualilor guvernanti. ... Ministrul a criticat opozitia ca incita la violenta si incearca sa speculeze acest moment pentru a ajunge la putere.
Elena Udrea a declarat vineri, la Iasi, ca protestele sunt impotriva tuturor politicienilor care au condus Romania in ultimii 20 de ani, nu doar impotriva actualilor guvernanti. ... Ministrul a criticat opozitia ca incita la violenta si incearca sa speculeze acest moment pentru a ajunge la putere.
Titus Cristescu a publicat pe pagina de facebook un text interesant despre o ideea de-a sa: ideea de a construi o macheta a orasului Calarasi de acum 100 de ani.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
Liderul PNL il ataca pe ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, despre care spune ca este un ministru pentru clientela. Presedintele PNL, Crin Antonescu, il critica dur pe ministrul de Finante, Sebastian Vladescu.
Benjamin Netanyahu (foto) ar putea prelua functia de ministru de finante cand va deveni premier al Israelului a declarat marti o sursa din anturajul acestuia. Netanyahu incearca in prezent sa formeze guvernul de coalitie in urma alegerilor din 10 februarie.
Senatorii din Comisia pentru buget-finante au aprobat proiectul de lege privind modificarea Codului fiscal, pe baza careia a fost stabilita o cota unica de impozitare a veniturilor, de 16%.
Directia de Finante Galati a amanat punerea in executare a unei decizii de sanctionare a ICMRS Galati, pana cand aceasta s-a prescris. In joc era aproape un milion de lei, reprezentand impozitul pe veniturile obtinute din concesionarea si inchirierea activelor societatii.
Comisia de buget-finante din Senat a respins cresterea Taxei pe Valoarea Adaugata de la 19% la 24%. Senatorii PSD si PNL din comisia de buget, majoritari fata de cei ai arcului guvernamental, si-au impus, cu sase la patru la vot, toate amendamentele la Ordonanta de Urgenta 58.
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. ... Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion.
Cati oameni folosesc internetul la nivel global Intrebuintarea internetului a fost pusa sub microscop, cel putin pentru anul 2011, si se pare ca mai mult de o treime din populatia globului este online.
Emisia Antena 1 va fi intrerupta zece minute, la ora de maxima audienta.
Pagini de istorie locala: O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi (I).
De la 1 iulie pachetele de tigari vor fi amprentate cu imagini sugestive privind efectele fumatului.Campania impotriva fumatului devine mult mai agresiva.
GOOGLE il sarbatoreste pe psihiatrul si psihanalistul Hermann Rorschach GOOGLE si-a modificat, vineri, logoul pentru a-l sarbatori pe Hermann Rorschach, la implinirea a 129 de ani de la nasterea psihiatrului si psihanalistului elvetian, celebru pentru inventarea testului Rorschach.
In cadrul targului de Craciun organizat in luna decembrie la Sala Dalles, Liviu Flesariu si fiica sa, Doina, expun la vanzare obiectele lor.
google-analytics.com