Cautare

18800 de rezultate pentru "imagini de la protest finante satu mare" (3.22 secunde)
Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat luni ca, in decursul saptamanii viitoare, urmeaza sa se intalneasca cu reprezentantii celor sase judete care nu au nicio groapa de gunoi functionala, in vederea gasirii de solutii privind depozitarea deseurilor.
Aproape 1.000 de firme din judetul Satu Mare au datorii la bugetul de stat de 1.225 miliarde de lei.
Simbata si duminica, in fata Hotelului "Daciaā€¯, Primaria municipiului Satu Mare a amplasat o urna in care satmarenii au putut introduce orice suma de bani pentru a veni in ajutorul sinistratilor din Banat.
Fondul de investitii Fabian si dezvoltatorul imobiliar SCD Group (din Ungaria) au infiintat o companie mixta, denumita SCD Fabian OSM (detinuta in proportii egale de cele doua societati), cu scopul dezvoltarii imobiliare in zona de vest a Romaniei.
de cosmar din optimile Cupei Cupelor, cu Benfica Lisabona, Energia Pandurii Targu Jiu are parte astazi, de la ora 18.00, de un nou duel tare, de aceasta data in Liga Nationala de handbal masculin, cu campioana HCM Constanta.
Actrita, ucisa apoi violata Achetatorii spun ca Gabriela Dorgai a fost tarata pe asfalt si iarba 35 de metri. Gabriela Dorgai (foto) era actrita de 25 de ani, timp in care a jucat nenumarate roluri alaturi de colegii de la Satu Mare. Detalii socante ies la iveala din ancheta!
Fetele de 15 si 16 ani care ofereau masaj "cu finalizare" fac terapie intr-un centru de minori sunt originare din judetul Satu Mare. Erau vedetele salonului de masaj erotic care servea drept paravan pentru un bordel de lux.
Teles '7, Cisotti '64 Echipele de start: ... Vidican Rares George (Satu Mare - Satu Mare), Arbitru AVAR: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare)
Ultimii cinci consilieri locali ai PSD Mangalia au fost exclusi din partid, in urma semnarii unui protest indreptat impotriva mai multor colegi din Consiliul Local care, la ultima sedinta au folosit un limbaj violent - considera exclusii - din care nu au lipsit expresii ca "papagal", "hot" sau "talhar", adresate primarului Zamfir Iorgus, dar si de "prostituate politic", la adresa doamnelor consilier.
O grupare militanta a femeilor, "Femen", a organizat duminica un protest fata de distrugerea bazelor democratiei in Ucraina, intr-una dintre sectiile de votare din Kiev, unde era asteptat liderul opozitiei Viktor Ianukovici, relateaza Interfax-Ucraina in pagina electronica. Dezbracandu-se pana la brau, cele patru femei au scandat:
Adrian Nastase a declarat ca anuntul lui Ion Iliescu privind retragerea din toate functiile din partid reprezinta un semn de protest fata de directia in care se indreapta PSD.
Disponibilizarile anuntate in multe institutii, diminuarea salariilor, majorarile de preturi pe fondul modificarii TVA-ului sunt principalele motive care i-au adus pe botosaneni la capatul rabdarii.
Peste 20.000 de sindicalisti ai CNSLR-Fratia vor participa, in 22 septembrie, la un miting si un mars in Capitala, presedintele Confederatiei, Marius Petcu, afirmand ieri, ca nu are pana in prezent semnale din partea celorlalte confederatii ca vor sa participe la protest.
PDL s-a pus de-a curmezisul mitingului USL catre Piata Universitatii USL va organiza doar un miting la Arcul de Triumf, dupa ce secretarul general al Primariei, membru PDL, a refuzat sa aprobe deplasarea catre Piata Universitatii sau Palatul Cotroceni.
Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus-Mangalia, condusa de Lucian Iftimie, a inaintat o adresa de protest forurilor de la Bucuresti cu privire la situatia in care se afla, la ora actuala, turismul romanesc, supus inca unei perioade de criza odata cu licitatiile pentru portiunile de plaja.
Asociatia Investitorilor in Statiunea Turistica Venus-Mangalia, condusa de Lucian Iftimie, a inaintat o adresa de protest forurilor de la Bucuresti cu privire la situatia in care se afla, la ora actuala, turismul romanesc, supus inca unei perioade de criza odata cu licitatiile pentru portiunile de plaja.
Un numar se 100 de oameni de cultura, printre care Ana Blandiana, Mircea Cartarescu, Gabriela Adamesteanu si Victor Ioan Frunza, au semnat o scrisoare de protest fata de impunerea CAS pe drepturile de autor, adresata premierului, presedintelui Romaniei, Avocatului Poporului si Curtii Constitutionale.
Protest topless pe o plaja din Rio de Janeiro. Femeile lupta pentru dreptul de a-si expune corpul Protest topless pe o plaja din Rio de Janeiro!
Protestul initiat de artista se va desfasura duminica, 8 septembrie, intre orele 11.00-14.00, in alveola din fata Camerei Deputatilor de la Parcul Izvor. ... Aici puteti semna petitia creata de Nadine:
Patronatele din transporturi anunta un protest de amploare in Capitala pe 10 decembrie si sustin ca vor fi mii de masini.
google-analytics.com