Cautare

18800 de rezultate pentru "imagini de la protest finante satu mare" (4.01 secunde)
Cei doi senatori si cinci deputati satmareni, "veterani” sau proaspat alesi in functiile respective, si-au primit ieri, in cadrul unei ceremonii desfasurate intr-o atmosfera destinsa la sediul Biroului Electoral de Circumscriptie nr.32, certificatele de parlamentari pentru noul mandat in Legislativul Romaniei.
Trecerea in revista a proiectelor de hotarire prevazute astazi pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local a constituit tema conferintei de presa organizata ieri de primarul Iuliu Ilyes.
Dupa 10 ani de tensiuni generate de refuzul fostului deputat PRM Vasalie Mois de a parasi sediul Vetrei Romanesti, ocupat abuziv, Consiliul Judetean Satu Mare a reusit, in sfirsit, in aceasta luna, evacuarea acestuia. ... a Consiliului Judetean, s-a stabilit ca in imobilul de pe str.
Satmarenii au iesit in evidenta prin absenteismul masiv la urne, clasindu-se pe ultimul loc pe tara in acest sens.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Tribunalul Satu Mare a admis luni cererea de ordonanta prezidentiala depusa de vicepresedintii Consiliului Judetean Gheorghe Ciocan si Paula Mare. Instanta a dispus suspendarea ordinului prefectului pana la solutionarea definitiva a cauzei de contencios administrativ.
Proiectul de hotarare privind rectificarea bugetului propriu de venituri si cheltuieli al judetului Satu Mare pe anul 2004, a iscat primele discutii.
Actionarul majoritar al firmelor Textila Ardeleana Satu Mare si Filatura de Bumbac din Carei, Arnold Neisse, este cercetat penal fiind acuzat ca a prejudiciat firma satmareana cu 75 miliarde de lei, iar bugetul de stat cu alte 30 miliarde de lei.
De precizat ca ne referim exclusiv la constructii, nu si la alte tipuri de proprietati. Iar prin constructii se intelege toate tipurile de cladiri: ... Cladirile aflate in proprietate privata sunt de doua tipuri:
Partidul Romania Mare (PRM) va organiza, saptamana viitoare, un miting si un mars de protest la care sunt asteptati peste 10.000 de oameni, a anuntat presedintele formatiunii Corneliu Vadim Tudor.
Greva USL e un protest, nu chiulangeala Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu considera ca greva USL este un protest parlamentar, nu un chiul, asa cum sustin colegii sai de partid.
Gigi Becali vrea sa organizeze cel mai mare protest la Bucuresti: 50.000 de oameni Gigi Becali a anuntat ca suporterii stelisti vor organiza un miting de protest impotriva Ministerului Apararii Nationale, pentru ca gruparea ros-albastra sa revina in Ghencea.
Dupa ce un baietel de 4 ani a murit sfasiat de un maidanez, vedeta cere aplicarea unor programe pentru controlul animalelor!
ACUM despre ATUNCI Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a rememorat pentru cititorii Q Magazine zilele Revolutiei si ce au adus acestea pentru Romania in 25 de ani.
Prin ordin al presedintelui Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, secretar de stat Razvan Tiru, la conducerea Directiei Sanitar Veterinare Satu Mare a fost numit dr. ... Numirea este valabila incepind cu 1 aprilie si, pina la organizarea concursului pentru ocuparea definitiva a postului de director, dr.
Biroul Electoral Central (BEC) a dat publicitatii, ieri seara, rezultatele finale ale alegerilor in judetul Satu Mare.
Presedintele organizatiei judetene Satu Mare a Partidului Conservator, Radu Pop, si-a dat demisia din functie, dar va ramane la conducerea filialei pana se va gasi un presedinte interimar potrivit. "Este deocamdata o demisie verbala, nu scrisa, dar sunt hotarat sa demisionez din functia de presedinte", a declarat acesta.
Directorul Biroului Regional de Implementare a Programului SAPARD 6 NV Satu Mare, Ioan Marchis, a organizat ieri o conferinta de presa.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a efectuat ieri o vizita in judetul Satu Mare. Fostul premier a inspectat, cu aceasta ocazie, noua sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din localitate.
Revenirea Emiliei Murineanu (foto) la sefia Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Constanta dupa ce a condus o buna perioada AJOFM Satu Mare este si acum pe buzele unor carcotasi.
google-analytics.com