Cautare

18800 de rezultate pentru "imagini de la protest finante satu mare" (3.83 secunde)
Consilierii judeteni au stabilit ieri pe ce se vor cheltui cele aproape 22 milioane de euro care vor fi imprumutati de Consiliul Judetean Satu Mare.
"Miscarea de protest are nevoie de un lider.
De vreo luna incoace, circa 90% din membrii Delegatiei Permanente si ai Biroului Executiv Judetean Satu Mare nu mai vor sa auda si nu mai vor sa-l vada pe Gheorghe Ciocan in fruntea organizatiei judetene a PSD.
Iarna grea a lasat urme adinci in asfaltul strazilor din Satu Mare. Imediat ce tempera-tura exterioara a inregistrat valori pozitive, deplasarea cu autovehiculele s-a transformat intr-un veritabil test de indeminare pentru evitarea gropilor.
Nu mai putin de cinci persosane si-au anuntat, intr-un fel sau altul, intentia de a candida la presedintia organizatiei municipale a PSD Satu Mare, in cadrul Conferintei municipale de alegeri care va avea loc astazi la Filarmonica Dinu Lipatti.
Corina Cretu, membru al Parlamentului European, a lansat, vineri, la Satu-Mare, cartea "Romania europeana" si a participat la o serie de intalniri cu alegatorii din Satu-Mare si Negresti-Oas.
Agenţia Domeniilor Statului a vindut Agrozoocom Decebal pentru doar patru miliarde de lei unei agenţii imobiliare cu un singur angajat.
Mitingul si marsul de protest pe care sindicalistii de la Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor au intentionat sa-l organizeze in data de 12 iunie nu va mai avea loc deoarece membrii comisiei, respectiv reprezentantii Politiei, Jandarmeriei, Politiei Comunitare, nu au dat aprobarea la propunerea primarului.
Domnule Victor Ponta, USL a decis ca, de la 1 februarie, deputatii si senatorii Uniunii sa recurga la un protest parlamentar.
Parlamentarii opozitiei au intrat in "protest parlamentar pe perioada nedeterminata" Grupurile parlamentare reunite ale PSD si PNL au aprobat, miercuri, cu majoritate de voturi, inregistrandu-se doar doua abtineri, propunerea lui Victor Ponta ca opozitia sa intre in "protest parlamentar pe perioada nedeterminata".
Sindicalistii satmareni din cinci confederatii sindicale vor incepe de astazi ample actiuni de protest legate de propunerile de modificare a Codului Muncii, dupa un program stabilit de comun acord.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Protestatarii sunt nemultumiti de nivelul si de modalitatea acordarii stimulentelor. Nou protest spontan la Finante. ... Dupa ce saptamana trecuta, timp de doua zile, angajatii DGFP Olt au fost in greva, ieri acestia au declansat din nou un protest spontan.
Protestatarii sunt nemultumiti de nivelul si de modalitatea acordarii stimulentelor. Nou protest spontan la Finante. ... Dupa ce saptamana trecuta, timp de doua zile, angajatii DGFP Olt au fost in greva, ieri acestia au declansat din nou un protest spontan.
Activitatea Directiei Generale a Finantelor Publice si a Comisariatului Garzii de Mediu Galati va fi paralizata joi, intre orele 8 si 10, in urma grevei de avertisment declansate de catre angajatii celor doua institutii, membri de sindicat.
Ministrul de Finante spune ca nu este de acord cu majorarea pensiilor si cu celelalte modificari ale bugetului decise de comisiile parlamentare. "Nu sunt bani", le-a spus Vladescu parlamentarilor din comisiile de buget-finante.
Un alt nume amintit, ce-i drept mai rar, este cel al prim-vice-guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei , profesorul universitar (la ASE) Florin Georgescu, un tehnocrat perfect, aflat la varsta maximului potential (63 de ani).
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
Fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, a fost arestat de PNA in cursul lunii aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice.
google-analytics.com