Cautare

130 de rezultate pentru "gina pistol" (2.78 secunde)
Gina Pistol: "Toti zic ca vor sa ma ia de nevasta!" Frumoasa Gina Pistol, unul dintre cei mai apreciati "iepurasi" Playboy din Romania, nu prea are noroc in dragoste, lucru pe care il recunoaste si-l ia ca atare.
• La sfarsitul lunii iulie, doi tineri au patruns intr-o casa de amanet din municipiul Constanta, de unde au furat 11.000 de lei si mai multe bijuterii din aur, vanzatoarea spunandu-le politistilor ca unul dintre ei ar fi avut in mana un pistol, iar ea s-a speriat si s-a ascuns intr-o dependinta a imobilului.
In anii ‘90 erau la moda tunsorile asimetrice cu un stil romantic-rock si tunsorile cat mai lejere, ca si acum", spune Gina Dan, hair-stilist la Shades Beauty Salon. ... Se poarta umbrele in par, accentele si luminozitatea", mai spune Gina Dan.
La data de 20.12.2011, cu ocazia comiterii unei infractiuni de furt din locuinta, inculpatul BUJOAICA NICULAE a fost surprins de catre organele de politie purtand fara drept un pistol marca Crvenazastava, seria C-125770, fabricat in fosta Iugoslavia, incarcat cu 8 cartuse - munitie letala.
Gina Cimpoca a expus bijuterii sale hand-made la targul de Craciun organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... de la o piatra pe marginea drumului pana la formele complexe", ne-a spus Gina Cimpoca. ... Inainte de a face bijuterii din textile, Gina a lucrat in restaurare.
Gina Discalicau din Baia Mare a participat recent la targul traditional "PIata Taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu prajituri de casa din Maramures.
Cat mai multe vedete de la noi din tara isi exprima ingrijorarea cu privire la razboiul dintre Ucraina si Rusia. Gina Pistol le-a transmis un mesaj urmaritorilor sai de pe retelele de socializare cu privire la tinerii militari.
Gina Pistol si Smiley sunt doi parinti model pentru copilul lor. Vedeta sustine ca isi face griji pentru cea mica inca inainte sa fie nascuta.
Gina Pistol a dat cu haterii de pamant! Vedeta de la Chefi la cutite le-a pus la punct de toate "pareloloagele" de pe Instagram.
Gina Pistol si Smiley au confirmat ca vor face si nunta, dar inca nu au stabilit data pentru ca timpul le pune bete in roate.
Gina Pistol a oferit un interviu emotionant despre viata de mamica. Prezentatoarea de la Chefi la cutite a vorbit despre viata ei de cand a aparut micuta Josephine.
In plus, consilierul judetean Victor Manea s-a aratat indignat de solutia adoptata de Mazare pentru contracararea valului de violente, si anume un pistol mai puternic. ... Liberalul a condamnat reactia lui Mazare, care a anuntat ca si-a luat un nou pistol, din cauza escaladarii violentei in oras.
Politistii de frontiera doljeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit aseara un pistol cu gaze pe care un cetatean roman intentiona sa il introduca ilegal in tara.
Gina Rodriguez Gen film: ... 104 minute In Miss Bala, Gina Rodriguez joaca rolul unei tinere, Gloria, care descopera ca are o putere despre care nu a stiut nimic atunci cand cea mai buna prietena a ei a fost rapita.
Gina Discalicau a participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... prajituri de casa din Maramures, gem de cirese amare si afine, magiun de prune, piure de castane - la 20 RON, dulceata de nuci verzi - la 30 RON", ne-a spus Gina Discalicau.
Gina Discalicau participa constant la targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
Felicity Huffman, Peyton List, Penelope Ann Miller, Gina Rodriguez si Beth Behrs.
- Taticule, de ziua mea imi cumperi un pistol adevarat? - Ti-am spus de atatea ori ca nu-ti permit sa ai un pistol adevarat! ... (Dar daca as avea un pistol adevarat).
- Distribuirea de catre locotenentul-major de securitate Morariu din Brasov a unor arme (PSL, pistol-mitraliera, pistol) si munitii catre Victor Adochitei, Ion Budileanu, Vasile Petrache, Florin Irimia, Ioan Pinochi, Ilie Dutu, Luca (Florin) Dorin si Imbrea Nagy.
"Portocaliul se mai vede doar pe lenjeria intima a Ginei Pistol" Desi pedelistii nu mai stiu in ce culori sa se mai vopseasca pentru a-i pacali pe romani sa-i voteze, portocaliul PDL subzista cu succes, la vedere, pe lenjeria intima a Ginei Pistol, afirma liderul liberal Varujan Vosganian.
google-analytics.com