Cautare

1520 de rezultate pentru "get a luchian tudor" (2.57 secunde)
Jurnalistul Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook cateva ganduri despre Constantin Tudor, o personalitate remarcabila a Calarasiului.
La sfarsitul saptamanii trecute, o noua bomba a fost detonata pe scena politica romaneasca: Corneliu Vadim Tudor a renuntat la presedintia PRM in favoarea colegului Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte. La randul sau, Ciontu i-a cedat locul nr. ... Remarcabila ramane discretia care a precedat lansarea "bombei”.
Cine era Tudor Vladimirescu- Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor! Conducatorul miscarii revolutionare din 1821, Tudor Vladimirescu, s-a nascut pe la 1780 in satul Vladimiri (judetul Gorj), dintr-o familie de mosneni.
Tudor Vornicu - un excelent om de televiziune (Autor: Razvan Moceanu) Marti, 2 aprilie 2019, s-au implinit 30 de ani de la trecerea la cele vesnice a lui Tudor Vornicu, gazetar, comentator sportiv la radio si remarcabil realizator de programe TV.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Limba romana provine din limba sanscrita a dacilor! ... Mai apoi se pare ca Ovidiu si-a luat seama si a scris niste versuri in getica, dar ele nu s-au pastrat. ... Or, tocmai aceasta e trasatura distinctiva a limbii romane:
Studio Affairs lanseaza single-ul Get Lost with Me, piesa cu un sound fresh, de vara, potrivita pentru petrecerile si festivalurile acestui sezon.
AmosNews / Vadim Tudor s-a dus / Autor: Stelian TANASE Cu Vadin Tudor moare o epoca. A inceputurilor tranzitiei. Cine l-a cunosct numai in ultimii ani, vede numai cabotinul, personajul searbad, agresiv, fara substanta, pe vehementul si galagiosul platourilor tv.
Licitatia Vechi Maestri ai Picturii Romanesti a fost o editie concentrata in opere de calibru, prima licitatie de arta care a adus in acelasi eveniment lucrari realizate de cei trei corifei ai artei romanesti de tezaur - Grigorescu, Andreescu si Luchian.
La sfarsitul saptamanii trecute, liderul de necontestat al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renuntat la presedintia partidului cu care se identifica, in favoarea colegului si prietenului sau, Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
"Onorificul" Vadim Tudor il exclude din partid pe presedintele Ciontu. "Asistam la un puseu nervos al lui Vadim, care s-a trezit crezind ca partidul este proprietatea lui", se apara seful peremistilor. Vadim Tudor arunca in aer PPRM.
Consiliul National al Partidului Romania Mare, reunit la sfirsitul saptaminii trecute, a hotarit ca liderul formatiunii, Corneliu Vadim Tudor, sa devina presedinte onorific iar noul presedinte sa fie Corneliu Ciontu.
Asociatia Culturala ,,REGAL D’ART" isi propune, cu devotament si profesionalism, investind experienta dobandita prin toate proiectele culturale realizate, sa promoveze o serie de evenimente ce nu vor avea alt scop decat acela de a plasa arta pe locul meritoriu.
Dupa succesul international al hiturilor "Get Lost" si "Spanish", urmatoarea piesa a lui Paul Damixie, "Rum & Coke", s-a auzit recent de la ora 20:00 (in Spania) pe Maxima FM, radioul dance numarul 1 din Spania, in cadrul momentului "Premiera VIP a saptamanii".
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Corneliu Vadim Tudor s-a intors in uralele aplaudacilor sai in fruntea formatiunii politice pe care a fondat-o, invocand necesitatea salvarii partidului de actiunile “impostorilor“ Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu, vanduti PSD.
Au fost anuntate nominalizarile celei de-a 10-a editii a Galei Premiilor GOPO. ... Tudor Giurgiu) si Un etaj mai jos (r. ... 84 de filme romanesti lansate in cinematografe sau festivaluri in 2015 au fost luate in considerare pentru desemnarea nominalizarilor celei de-a zecea editii a Premiilor Gopo.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
Trei producatori din Dolj au produse traditionale Potrivit unui studiu realizat la inceputul anului de Mercury Research, si interesul romanilor, cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani, a crescut simtitor pentru acest tip de produse.
Tipatul lui Tudor Gheorghe (Autor: Gabi Simon) Menestrelul Olteniei, rapsodul, cobzarul, actorul, poetul, romanticul, revoltatul Tudor Gheorghe a povestit pentru Q Magazine despre cum crede ca va rezista poporul roman.
google-analytics.com