Cautare

157 de rezultate pentru "gelu" (3.16 secunde)
Acesta este principalul motiv pentru care directorul Santierului Naval Damen Galati, Gelu Stan, a renuntat sa mai aduca forta de munca din Vietnam.
Practic, incepand cu aceasta data, Gelu Stan, cel care a ocupat functia de director general a Santierului Naval Galati, a fost schimbat din functie astfel incat actualul manager a fost numit chiar din grupul olandez Damen.
Presedintele Organizatiei Municipale a PSD Constanta, Gelu Dae, isi poate lua definitiv adio de la pretentia de a mai fi vreodata in gratiile echipei Radu Mazare - Nicusor Constantinescu.
Presedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu, a castigat ieri prima batalie pe care a purtat-o cu Gelu Visan, deputatul PDL de Dolj. ... Acesta a precizat ca Gelu Visan nu a oferit nici o explicatie pentru atacurile aduse conducerii filialei doljene.
Deputatul PD-L Gelu Visan a ramas fara sprijin politic din partea organizatiei judetene a formatiunii, dupa ce membrii Consiliului de Coordonare a filialei au adoptat propunerea facuta de Biroul Permanent judetean in acest sens, Visan fiind demis si din functia de secretar general al PD-L Dolj.
Presedintele PDL Dolj, senatorul Radu Berceanu, a castigat ieri prima batalie pe care a purtat-o cu Gelu Visan, deputatul PDL de Dolj. ... Acesta a precizat ca Gelu Visan nu a oferit nici o explicatie pentru atacurile aduse conducerii filialei doljene.
Dar cu Gelu Visan care mai este relatia dumneavoastra? ... Eu pe Gelu Visan l-am crescut ca pe multi din partidul asta.
Gelu Voican Voiculescu cere daune in valoare totala de 748.000 de euro pentru suferintele din perioada comunista. ... Pe 16 iulie 1985, Gelu Voican Voiculescu a fost arestat pentru ca a falsificat niste deconturi si a facut trafic cu valuta.
Anterior, in cadrul unei intalniri ce a avut loc la data de 5.06.2012, Mihai Vlad a afirmat ca a discutat cu Marian Petrache, care l-a intrebat "daca s-a potolit Gelu" (Gelu Oltean, seful DGIPI, care voia sa-l dea afara pe Mihai Vlad) si ca s-ar fi convenit ca Marian Petrache (actualul presedinte al Consiliului Judetean Ilfov) sa ia legatura cu Gelu Oltean.
"Atit putem sa dam" In replica directorul general al Santierului Naval, Gelu Stan, ne-a spus ca, desi ar vrea sa-si pastreze meseriasii, nu are cum sa concureze, in ceea ce priveste valoarea lefurilor, cu angajatorii din tarile dezvoltate ale UE.
Gelu Stan, presedintele Asociatiei Nationale a Constructorilor de Nave din Romania si directorul Santierului Naval Damen Galati, a trimis o scrisoare premierului Calin Popescu Tariceanu prin care solicita simplificarea procedurilor de angajare a muncitorilor din afara Uniunii Europene.
Acesta este crezul inginerului Gelu Palamaru, proprietarul celui mai dezvoltat si mai frumos centru turistic din satul Comana, judetul Giurgiu.
Potrivit aparatorului, "paleta" acuzatiilor este "foarte larga", Iliescu aflindu-se in aceeasi situatie cu Gelu Voican Voiculescu si Petre Roman.
Totolici Genica, Zaharia Bolea, Banila Gelu, Constantinescu Gabi, Artimof Daniela, Enache Sorin, Ciumacencu Nicu'or, Gelu Paizan, Eduard Chevorkian. ... Popa Emil, Saghian Gheorghe, Tacea Constantin Gelu, Krampultz Dieter, Nicolaev Valentina, Marin Costel, Gheorghe Dragos, Atanasiu Sergiu, Nedelcu George.
Pentru a scapa cateva ore de gratiile inchisorii sau pentru a evita transferul in alt penitenciar, un detinut de la Penitenciarul Poarta Alba i-a reclamat pe Gelu Danut Dinca (foto), fostul director al penitenciarului, pe Mihai Mate, sef serviciu siguranta interioara si pe dr.
La rindul sau, directorul Santirului Naval Damen Galati, Gelu Stan, a dezvaluit ca pina in 2009 se vor investi in societate 15 milioane de euro. ... Este cunoscut ca pina acum s-au facut investitii de aproximativ 30 milioane euro", ne-a declarat Gelu Stan.
Potrivit declaratiilor directorului Gelu Stan, pentru anul viitor Damen a rezervat pentru plata salariilor un buget total de 5,1 milioane de euro, fata de 4,6 milioane de euro cat a fost rezervat pentru anul in curs.
Anuntul a fost facut de directorul Gelu Stan, dupa ce, in cadrul simpozionului organizat cu prilejul "Saptamanii Santierelor Navale in Europa", majoritatea celor 150 de elevi si studenti prezenti la eveniment s-au aratat mai mult interesati de banii pe care ar putea sa-i castige urmand o cariera in domeniul naval, decat de meseria pe care o vor avea.
In dupa-amiaza zilei de joi, pe o televiziune de stiri, in direct, Gigi Becali i s-a adresat lui Gelu Visan, membru marcant al Partidului Miscarea Populara, atentionandu-l ca i-a dat o suma de bani, necesara pentru casa acestuia.
Presedintele Traian Basescu i-a desemnat pe jurnalistul Gelu Trandafir si pe Radu Busneag, director de comunicare la SAR, ca membru si, respectiv, membru supleant in CNA din partea Presedintiei, a anuntat consilierul prezidential Adriana Saftoiu.
google-analytics.com