Cautare

22994 de rezultate pentru "fratele lui liviu valciu" (3.76 secunde)
3 greseli ale lui Klaus Iohannis. ... Aparent, presedintele a intrat pe front deschis si, totusi, s-a oprit la jumatatea drumului, dand sentimentul unor decizii arbitrare si intrand in capcana lui Liviu Dragnea.
Liviu Negoita, desemnat ca premier de catre Basescu, a omis sa-si treaca in CV-ul politic cateva episoade politice interesante:
Coroborand datele obtinute din investigatii, audieri si cercetarea locului faptei s-a conturat un cerc de suspecti in care a fost inclus si MATEI GHEORGHITA LIVIU de 30 ani, din Bucuresti, fata de care Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a inceput urmarirea penala sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat.
Conform Bibliei, Andrei este fratele apostolului Petru. ... Evanghelia lui Ioan spune ca Andrei ar fi fost mai intai ucenic al lui Ioan Botezatorul. Cand a vazut, a doua zi dupa Botezul lui Iisus in Iordan, pe dascalul sau Ioan aratand catre Iisus si zicand:
Desi magistratii Judecatoriei Slatina au decis luni rearestarea lui Florin Anghel, zis Ambasador, baiatul lui Bercea Mondial, si a unui prieten de-al sau, Alin Radut Grigore, inculpati in aceeasi cauza, si a dispus emiterea de mandate de arestare pe numele acestora, cei doi sunt de negasit.
Secretarul de stat in Ministerul Internelor si Reformei Administratitve, Liviu Radu, l-a acuzat, duminica, pe primarul Emil Boc, de demagogie si minciuna, pentru ca a declarat ca Guvernul a luat bani de la comunitatile locale si le-a repartizat clientelei politice a PNL.
Liderii democrat-liberali din Gorj asteapta reluarea negocierilor cu partenerii de guvernare, social-democratii lui Florin Carciumaru, desi recunosc ca au foarte putine in comun cu pesedistii, insa respecta deciziile venite de la Bucuresti.
Acelasi lucru s-a intamplat si in ceea ce priveste demisia lui Liviu Glavan din fruntea Protectiei Plantelor.
Compania de Apa "Oltenia" SA a ramas fara sef, dupa ce directorul general, pesedistul Liviu Mihai Ionita, si-a dat demisia din motive personale.
, potrivit caruia hotelul Zefir din Mangalia, apartinand Serviciului de Paza si Protectie, va fi scos la vanzare, intrucat e in pragul falimentului, vine sa dezvaluie o noua afacere extrem de interesanta marca Liviu Scarlat (foto).
Prezent vineri dupa amiaza la Buzau la conferinta judeteana a filialei locale a PSD, vicepresedintele partidului Liviu Dragnea a raspuns la atacurile ministrului turismului Elena Udrea, despre care a spus ca este un fel de "Mama Omida", a inceput sa se priceapa si la servicii secrete.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Bistrita, ca nu este exclusa o alianta a PSD cu PNL si chiar cu PC, intrucat Romania are nevoie de o opozitie puternica, riscand altfel sa se indrepte spre dictatura.
Liviu Dragnea:
Compania de Apa "Oltenia" SA a ramas fara sef, dupa ce directorul general, pesedistul Liviu Mihai Ionita, si-a dat demisia din motive personale.
Victor Ponta si Liviu Dragnea trebuie sa ajunga rapid la putere aici", a spus Cordery, citat de Agerpres, aflat intr-o vizita in comuna Saelele, judetul Teleorman, la invitatia secretarului general al PSD, Liviu Dragnea.
Liviu Codarla Deputatul PRM Liviu Codarla este prezent in mai toate paginile virtuale afisate de Google. ... Intilnim numele lui Liviu Codarla si pe o pagina virtuala a Tribunalului Bucuresti la sectiunea Registrul Partidelor Politice, ca membru fondator al Partidului Noua Democratie, intregistrat la data de 8 august 2003.
Liviu Dragnea - Nu exista niciun primar care sa-l sustina pe Ion Toma.
Ponta, Nastase si Dragnea le-au cerut pesedistilor ca la 1 ianuarie "sa fie in dispozitiv" pentru campania electorala Liderii social-democrati Victor Ponta, Adrian Nastase si Liviu Dragnea s-au intalnit vineri cu organizatiile de Tineret, Femei, Pensionari si Diaspora si au cerut mobilizare generala pentru campania electorala.
Vezi propunerile USL Desemnarea lui Victor Ponta pentru functia de prim-ministru aduce in atentie si numele care se vehiculeaza pentru formarea noului Cabinet. ... Potrivit RTV, din viitorul Cabinet ar putea face parte Varujan Vosganian, Calin Popescu Tariceanu, Liviu Dragnea sau Ecaterina Andronescu. ... Varujan Vosganian/Liviu Voinea Ministerul Economiei:
Liviu Dragnea, reacție FULGER la decizia CCR de a elimina cele 102 taxe (Autor: ... Initiatorul legii, Liviu Dragnea, are o reactie foarte rapida si saluta decizia judecatorilor CCR.
google-analytics.com