Cautare

22994 de rezultate pentru "fratele lui liviu valciu" (6.34 secunde)
Cu ce oficial american s-a vazut in secret rivalul lui Dragnea (Autoare:
Expunerea lui Liviu Scarlat la "panoul de onoare" al afaceristilor care ajung milionari capitalisti furand proprietati ale statului comunist l-a determinat pe liderul taranist sa treaca la o stergere rapida a urmelor.
Fratele presedintelui, Mircea Basescu, este asociat intr-o firma cu fiica fostului sef al Romarm Aurel Cazacu si cu un fost general MApN, Sandu Ion Eftimie, care a detinut postul de loctiitor al Departamentului Armamente din MApN pana la inceputul lui 2009, cand s-a pensionat.
Luna lui cuptor in calendarul popular In traditia populara, luna iulie mai este numita si "cuptor", datorita caldurilor mari ce o caracterizeaza, dar si pentru ca acum se coace si se strange graul.
Specialistii lui Victor Ponta (Autor: Razvan Mateo Mateescu) Victor Ponta a anuntat la o conferinta de presa ca a cooptat la echipa PSD de consultanti "trei nume recunoscute in societatea civila și mediulacademic", referindu-se la Daniel Daianu, Liviu Voinea și Bogdan Teodorescu.
Liviu Dragnea REACTIONEAZA:
Interesant este faptul ca acele terenuri au fost licitate cu preturi intre 50 si 200 de euro pe mp de persoane importante, cum ar fi Bogdan Rizea, fratele deputatului pesedist Cristian Rizea (foto), apropiat al actualului primar Claudiu Tusac, Marian Boroiu, fostul director de campanie al lui Stelian Dutu, Rita Caraulani, membru PSD, dar si apropiati ai fostului primar, Zanfir Iorgus, cum ar fi Liliana Filip, administratora societatii Euro Corom, care a reusit sa devina proprietara unei suprafate de 2.
Presedintele Traian Basescu a afirmat, vineri, la o intalnire cu autoritatile locale la Botosani, ca daca fratele sau mai intra intr-o firma dubioasa s-ar putea sa nu mai candideze.
Fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, afirma, intr-un interviu acordat Ziarului Ring, ca a hotarat sa il dea in judecata pe jurnalistul Sorin Rosca Stanescu "ca urmare a acuzatiilor mincinoase" pe care acesta i le-a adus pe blogul personal.
Dupa ce a fost prins, la inceputul lunii, in timp ce incerca sa vandalizeze sediul unui magazin, fratele Paulei Seling a atras din nou atentia asupra sa, insa, de data aceasta, cu o fapta ceva mai cumint.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, ii va lua locul lui Liviu Negoita. ... Ministrul Dezvoltarii, care se afla astazi si maine intr-o vizita oficiala in Ungaria, a preluat sefia interimara a Organizatiei Bucuresti a PDL, acolo unde il inlocuieste pe primarul sectorului 3, Liviu Negoita.
Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, a declarat ieri ca l-ar putea da in judecata pe senatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, care l-a acuzat ieri, la dezbaterea motiunii impotriva ministrului Justitiei, ca face afaceri cu tigari in zona libera a Portului Constanta.
Alexandru Mazare demisioneaza din PSD Senatorul Alexandru Mazare, fratele primarului Constantei, Radu Mazare, a declarat ca demisioneaza din PSD. ... Ca atare, am avut o discutie si cu fratele meu, dar este o decizie pe care mi-o asum si pentru care merg mai departe.
Fratele copilului, de 6 ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica, au declarat oficiali din Politia Capitalei.
Un copil in varsta de 4 ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi, in apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de 6 ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica.
Conexiunile dintre fratele sau, Mircea Basescu si interlopul Bercea Mondialu au depasit sfera unor cumetrii sau combinatii pe ritmuri de manele.
Bani a primit fratele lui intr-un cont din SUA unde se si retrasese sa traiasca. ... Ce putea, a scris presa israeliana, sa ofere fratele plecat in America?
La nici o saptamana dupa ce fratele ei a murit, Anca Badiu a transmis un mesaj venit, parca, din partea acestuia, din lumea de dincolo. ... La nici o saptamana de cand fratele ei a decedat, artista se afunda tot mai mult in suferinta.
Primarul Liviu Negoita, nominalizat de presedintele Traian Basescu drept potential premier, este un personaj de mana a doua din PD-L, "un specialist in borduri" si o propunere cu mult mai slaba decat Lucian Croitoru, a sustinut analistul politic Bogdan Teodorescu. ... Logica lui Traian Basescu este rudimentara:
Liviu Dragnea:
google-analytics.com