Cautare

16458 de rezultate pentru "florin peste" (3.21 secunde)
Presedintele organizatiei judetene PNL, Florin Turcanu, a motivat decizia prin neseriozitatea social-democratilor. ... - Mihai Tabuleac, presedintele CJ)", a declarat Florin Turcanu. ... Niciodata nu m-am coborat sa raspund la jigniri", a mentionat presedintele PSD, refuzand sa comenteze afirmatiile lui Florin Turcanu.
Iosif Buble publica "Pe surse" informatia ca PSD are un as in maneca - Florin Georgescu Premier. 'Va mai aduceti aminte de Florin Georgescu? ... Ea se numeste Florin Georgescu si, esential...
În plus, am venit cu un nou stil de aerobic - gimnastica îmbinata cu pasi de dans“, a declarat Florin Anghel, managerul afacerii.
Florin Uzumtoma a dat in judecata Administratia Fluviala a Dunarii de Jos (AFDJ), cerand reincadrarea sa in functie si daune pentru afectarea imaginii dupa revocarea sa din functia de director Cai Navigabile.
Cunoscutul actor si om de televiziune Florin Calinescu, patronul celei mai de succes afaceri din domeniul opticii romanesti - Pro Optica - are, mai nou, afaceri cu vrajitoare.
Florin Condurateanu si Sorin Ovidiu Balan, ministri in guvernul OTV Jurnalistii Sorin Ovidiu Balan si Florin Condurateanu vor fi ministri in guvernul lui Dan Diaconescu, primul la Interne, al doilea la Educatie sau la Sanatate, a afirmat seful OTV, la B1 TV, in emisiunea "Ultimul cuvant", moderata de reputatul ziarist Ion Cristoiu.
Florin Prunea, presedintele executiv al lui CSMS Iasi, a declarat dupa esecul din meciul cu Gloria Bistrita, scor 0-1, ca va propune Consiliului Director retragerea din campionat, deoarece la partida din etapa a 7-a a Ligii I s-a facut o mare greseala de arbitraj immpotriva iesenilor.
Cea mai noua in acest ciclu este verisoara mea Larisa, in varsta de 6 ani", ne-a spus Ciprian Florin Chise. Tot in familia lui Florin, mai exista o verisoara de-a sa, Selina, de 8 ani, care a facut dans popular, dar la alt ansamblu.
La standul lui Florin Spiridon, in cadrul targului traditional organizat de 1 iunie in curtea Muzeului Taramului Roman, puteti achizitiona cateva obiecte deosebite: ... Aceste piese inedite, pe care Florin Spiridon le-a realizat in premiera, le mai puteti achizitiona si astazi de la targul traditional organizat in curtea MTR.
Pe Florin Poptean il gasiti la standul sau amenajat in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. ... Lucrez titireze din lemn care costa intre 5 RON - 35 RON, in functie de dimensiune, detalii, complexitatea si finisajul lor", isi incepe povestea Florin Poptean.
Maestrul Florin Zamfirescu a fost prezent astazi la Gold FM, in cadrul Matinalului GOLD MORNING cu Radu Buzaianu, Gianina Corondan si Artur Palaghia. ... Florin Zamfirescu a continuat depanarea amintirilor legate de Noica, rememorand momentul in care acesta l-a surprins cu o idee.
Toti actorii din distributie joaca perfect, iar Florin Piersic Jr., Marcel Iures, Claudiu Bleont, Razvan Vasilescu si Alexandru Bindea sunt de-a dreptul magnifici.
In cadrul evenimentului au fost premiati cei 22 de adolescenti din Romania si Republica Molodva carora le-au fost selectate poemele de un juriu format din Ioana Craciunescu, Dan Mircea Cipariu si Florin Iaru, in urma Concursului National CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR.
Marele actor Florin Piersic este distrus de moartea Ilincai Tomoroveanu. ... Puteti citi in continuare textul integral postat de Florin Piersic, in care deplange disparitia Ilincai Tomoroveanu la varsta de 77 de ani: ... - In tot teatrul romanesc, nu exista pereche mai frumoasa ca Ilinca si Florin.
cazul Florin Cergan, un dosar care treneaza si care pune astfel sub semnul intrebarii functionarea normala si impartiala a sistemului de Justitie V a supun atentiei un caz prezentat in cadrul emisiunii "Realitatea la raport", difuzata de Realitatea TV, ce pune sub semnul intrebarii functionarea normala si impartiala a sistemului de Justitie din Romania.
La expozitia de la Sala Dalles, chiar in prima sala, la intrare, il puteti gasi pe Florin Ilina, apicultor din Constanta.
Florin Spiridon participa zilele acestea la targul de produse traditionale si al mestsugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
La standul lui Florin Chise din Bihor ii gasiti la vanzare pe Gabriel si Gabriela Pescleve. Gabriel Pescleve este nepotul lui Florin Chise, din partea sotiei. ... "La noi in Ardeal palinca se incearca, asa cum se incearca si femeile!", a glumit Florin.
Omul zilei, Florin Condurateanu Senior editor, Jurnalul National Unii dintre voi il recunosc dupa ochelarii colorati si vocea puternica care se impune in fata asistentei.
Investigatiile jurnalistului Florin Mitu Fostul pilot de vanatoare a acordat insa un interviu in anul 2012 jurnalistului Florin Mitu, el spunand ca s-a decis sa rupa in sfarsit tacerea cu privire la acest incident.
google-analytics.com