Cautare

16463 de rezultate pentru "florin peste" (3.83 secunde)
Crinu Popescu, administratorul Rovimet, impreuna cu Florin Toma, director executiv al societatii, au povestit ieri, intr-o conferinta de presa, cum au incercat sa obtina autorizatia de urbanism si cum au ajuns sa ii denunte pe cei doi edili la DNA Bucuresti.
Actorul Florin Calinescu a avut luni, la sediul PNL, o discutie de o jumatate de ora cu liderii liberali. ... E un pas important", a spus Florin Calinescu dupa ce a iesit din sediul PNL.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Cei doi edili ai comunelor Tulucesti si Matca au afirmat, in conferintele de presa, ca dupa alegeri a aparut o pauza in comunicarea cu parlamentarii PSD care au cerut voturile alegatorilor din aceste comune Atit Florin Bogatu, cit si Ionel Pohrib au reclamat, in conferintele de presa sustinute alaturi de liderul Partidului Conservator, Eugen Durbaca, faptul ca nici un parlamentar al PSD nu s-a mai interesat de soarta lor si a comunelor pe care le conduc, dupa ce au ajuns in Camera Deputatilor si respectiv in Senat.
Nemultumit de rezultatul alegerilor, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a renuntat la functia de vicepresedinte al PNL.
Presedintele PNL Prahova, Dinu Patriciu, a cerut la sfarsitul saptamanii trecute partenerilor din Alianta schimbarea din functii a presedintelui Florin Anghel (foto) si a vicepresedintelui CJ Prahova, care au demisionat din PNL.
Florin Cramariuc, mester popular, din Scheia, Suceava, a participat recent la targul iconarilor din curtea MTR. ... Baietii mei au plecat din tara si au imbratisat meseria de bijutieri, ne-a spus Florin Cramariuc. ... Florin Cramariuc este presedinte al Asociatiei Mesterilor Populari din Bucovina.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului producatorilor si mestesugarilor de la Universitate, organizat in luna decembrie de Primaria Capitalei, cu palinca de mere si palinca de pruna. ... "La noi in Ardeal palinca se incearca, asa cum se incearca si femeile!", a glumit Florin.
Florin Chise din judetul Bihor este prezent in cadrul targului de Craciun ce se desfasoara in aceasta luna in centrul Bucurestiului, cu palinca de mere si palinca de pruna.
votul cel mai "radical" a fost cel al consilierilor locali Constantin Filimon si Florin Maftei, doi dintre cei trei "consilieri PD" amintiti mai sus... ... Constantin Filimon si Florin Maftei! ... "Nu recunoastem Biroul Permanent Local al PD Mangalia si nici pe presedintele acestuia", a declarat ulterior, pentru "Replica", Florin Maftei.
Informatii vehiculate de ceva vreme de-acum in presa constanteana, trecerile care numai spectaculoase nu mai pot fi numite ale unor primari PSD la PD, au fost in sfarsit confirmate ieri cu toata gura de cei in cauza - Zamfir Iorgus (edil Mangalia), Traian Cristea (Costinesti), Florin Mitroi (Valu lui Traian), Mugur Mitrana (23 Augsut) si...
“Vom numi alt director la SADP pentru ca Florin Popescu si-a dat demisia din functia de director.
Florin Anghel, presedintele filialei prahovene a conservatorilor, isi va depune candidatura pentru presedintia PC. Florin Anghel a declarat ca va aduce in platforma-program cu care va candida modificari la statut care sa impiedice vidul lasat in urma retragerii liderului Dan Voiculescu.
Consilierul local Florin Paslaru incearca zilele acestea sa-i ajute pe galatenii ce locuiesc in Bariera Traian, unde s-a format o groapa ilegala de gunoi ce le da de furca cetatenilor din acea zona.
Daca pana acum era doar un simplu zvon faptul ca social-democratul Florin Paslaru, actualmente consilier local, va candida pentru un post de deputat intr-un colegiu din Galati, iata ca acum zvonul s-a transformat in realitate.
Social-democratul Florin Paslaru, care si-a facut un cabinet de consilier local chiar in buricul targulului cu doar cateva luni inainte de alegerile parlamentare la care va candida pentru un mandat de deputat in colegiul cu numarul sase din municipu, spune ca ideea infiintarii cabinetului nu a venit decat din dorinta de a fi mai aproape de galateni.
Consilierul local Florin Paslaru, unul dintre candidatii galateni ai Aliantei PSD ^ PC pentru Parlament, este contrariat cum unii candidati, de la alte formatiuni politice, au inceput deja campania electorala, desi este interzis prin lege, amintind ca el nu va face niciodata asa ceva pentru ca va respecta legea, iar 30 de zile de campanie ii sunt mai mult decat suficiente.
Tocmai cand prefectul Florin Stancu, persoana care a dorit sa se creeze o astfel de functie si in Dolj, primea raspunsul negativ la solicitare, Ovidiu Vladoi depunea o cerere de transfer la Craiova, unde sotia sa lucreaza in cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului (DGASP) Dolj.
In urma cu doua saptamani, o echipa a ITM a fost lasata de patronul Florin Mitu vorbind singura prin unitate, dupa ce angajatii au fost evacuati de urgenta.
Razvan Gheorghe publica pe Inpolitics un text intitulat 'Psihiatrul Florin Tudose: ... 'Cristian Diaconescu va fi, intr-un viitor apropiat, un foarte bun ambasador cheie al Romaniei in comunitatea europeana sau un bun ministru de Externe, preconizeaza psihiatrul Florin Tudose, in exclusivitate pentru Inpolitics.
google-analytics.com