Cautare

965 de rezultate pentru "dragoste de ciocan" (2.89 secunde)
Dintr-un sentiment, pe care nu stiu cu cita lume il impart, m-am decis astazi sa abordez o tema pe cit de actuala, pe atit de rasuflata.
Editura ALLFA, parte a Grupului Editorial ALL, a invitat publicul prezent la cele mai frumoase povesti de dragoste, cu ocazia lansarii unui nou proiect editorial: colectia Iubiri de altadata. ... O mica gluma, de Anton Pavlovici Cehov; Dom Casmurro, de Joachim Maria Machado de Assis;
ultimii 100 de concurenti in bootcamp-ul concursului X-Factor din Londra. Selectia s-a desfasurat pe parcursul a 7 luni de probe unde s-au inscris pesre 250.000 de concurenti din U.K.
Ieri, sala mica de sedinte a Palatului Administrativ a gazduit sedinta de bilant a activitatii desfasurate in anul 2004 de Inspectoratul de Politie al Judetului Satu Mare.
Au fost prezenti, de asemenea, presedintele si vicepresedintii Consiliului Judetean Satu Mare, stefan Szabo, respectiv Gheorghe Ciocan si Paula Mare, primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, parlamentarii satmareni, directorii institutiilor descentralizate ale statului, precum si numerosi reprezentanti ai organizatiei satmarene a Aliantei D.A.
Dupa ce in urma cu o saptamina UDMR-ul l-a instalat in functie pe prefectul liberal Radu Bud, ieri, udemeristul Rudolf Riedl a fost instalat in functia de subprefect de seful sau ierarhic, prefectul liberal.
De primavara trecuta incoace, mai exact de dupa aparitia in ziarul nostru a articolului "seful Politiei Judiciare a PNA are dosar penal”, in care au fost pomeniti si procurorul general al Romaniei, Ilie Botos, si procurorul general al PNA, Ioan Amarie, procurorul sef al Serviciului teritorial Oradea al PNA (ce are competenta si asupra judetului Satu Mare), Ioan Moldovan a manifestat o curiozitate subita si deosebita fata de ziarul "Gazeta de Nord-Vest”.
Fostul premier a inspectat, cu aceasta ocazie, noua sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din localitate. Nastase a donat aici, drept cadou de Paste, 50 de mingi de fotbal si handbal si a promis ca va reveni cu alte 400 de mingi pentru toate scolile din judet.
Cistigatorul in competitia pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane este Erste Bank din Austria, care a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,88% din actiunile BCR, au anuntat, marti seara, oficiali din Comisia pentru privatizarea BCR, care au deschis ofertele imbunatatite depuse de Erste si Millennium BCP din Portugalia, la sediul AVAS.
Tribunalul Satu Mare a admis luni cererea de ordonanta prezidentiala depusa de vicepresedintii Consiliului Judetean Gheorghe Ciocan si Paula Mare. Instanta a dispus suspendarea ordinului prefectului pana la solutionarea definitiva a cauzei de contencios administrativ.
Unul dintre multele avantaje pe care le ai in calitate de deputat este acela ca primesti multe cadouri. ... Presedintele Camerei Deputatilor este recordmenul absolut al micilor atentii primite de la parlamentarii straini, fie ei chinezi sau elvetieni.
Am vorbit cu violoncelistul roman care a sarit de la etaj cand i-au spart politistii usa (Autoare: Evantia Barca) In dimineata zilei de 28 septembrie, violoncelistul Adrian Naidin s-a trezit cu un echipaj antidrog al Politiei Romane care i-a facut usa tandari, in speranta ca va gasi drogul marijuana.
OZN-urile interesate de instalatiile militare (Autor: ... FARCAS) In 2008, D.V., in varsta de 45 de ani, a raportat la ASFAN un incident, de pe vremea in care fusese inrolat intr-o unitate militara in cadrul poligonului de la Malina, judetul Galati.
Edilul-sef al Baniei a iesit ieri val-vartej din sedinta comisiei de fond funciar in care se discutau cererile pentru teren depuse la Primaria Craiova, enervat fiind de reprosurile aruncate de prefect.
Sustinatorii senatorilor democrati Hillary Clinton si Barack Obama, ambii candidati pentru alegerile primare ale Partidului Democrat american, au declansat un adevarat razboi pe internet, transformat, cu opt luni inainte de scrutin, intr-un nou teren de campanie.
Partidul Romania Mare a reluat ieri seria de dezvaluiri la adresa presedintelui suspendat Traian Basescu, presedintele organizatiei judetene prezentand declaratiile scrise a mai multor constanteni care au avut de-a face cu Basescu in perioada in care acesta era comandant de vas.
Apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeana reprezinta principala miza a scrutinului de ieri, in conditiile in care viitorul parlament de la Chisinau il va alege pe succesorul presedintelui Vladimir Voronin.
Apropierea Republicii Moldova de Uniunea Europeana reprezinta principala miza a scrutinului de ieri, in conditiile in care viitorul parlament de la Chisinau il va alege pe succesorul presedintelui Vladimir Voronin.
Moldova a obtinut in noul parlament 60 de locuri, ceea ce inseamna ca are un vot mai putin decat majoritatea necesara pentru a impune candidatura dorita pentru postul de sef al statului, potrivit rezultatelor finale oficiale ale alegerilor din 5 aprilie.
Moldova la alegerile legislative de la inceputul lunii aprilie, care a declansat proteste violente, a fost confirmata dupa renumararea voturilor, dar opozitia a amenintat ca nu va ceda si ca va contesta rezultatele in justitie.
google-analytics.com