Cautare

965 de rezultate pentru "dragoste de ciocan" (7.79 secunde)
Consiliul Judetean al PSD Satu Mare care s-a intrunit ieri pentru a-si alege cei 11 vicepresedinti a luat o intorsatura neasteptata dupa ce prim-vicepresedintele ales joi, Ioan Tou, a anuntat ca demisioneaza din functie si dupa ce alti sase din fostii vicepresedinti au anuntat ca renunta sa mai faca echipa cu actualul presedinte Gheorghe Ciocan si nu mai candideaza.
Sursele noastre au aflat ca indragitul politist Christian Ciocan isi va sustine tizul direct din tribune in confruntarea cu Leif Larsen in 23 august. Contactat telefonic si intrebat daca este adevarat, Christian Ciocan ne-a declarat:
Christian Ciocan, care se ocupa de imaginea ASPOL, a participat alaturi de colegii sai din ASPOL Bucuresti (Asociatia Sportiva a Politistilor Bucuresteni), la petrecerea pe care acestia au organizat-o, cu ocazia zilei de 8 Martie, pentru politistele din Capitala.
Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, sustine ca orice persoana care filmeaza un politist risca sa fie incatusata, daca gesturile respectivului cetatean "nu sunt previzibile".
Comisarul Ciocan, mesaj pentru Gabriel Cotabita Comisarul Christian Ciocan a postat recent pe o retea de socializare un mesaj prin care isi indeamna prietenii sa transmita ganduri bune catre Gabriel Cotabita, aflat in momente de cumpana, scrie ziarulring.ro.
O prezenta inedita pe strazile Capitalei - in calitate de motociclist - politistul Christian Ciocan, intr-o postare pe pagina sa de Facebook https://www.facebook.com/christian.ciocan.7?ref=tn_tnmn , a descris intalnirile sale din ziua de 21 septembrie, cu maidanezii din Bucuresti "Salut!
Horoscop 2014 I Astrologul Libertatii ne spune cum ne va merge anul viitor in dragoste, in cariera, dar si cum vom sta cu banii si cu sanatatea BALANTA: 23 septembrie - 22 octombrie DRAGOSTE:
Adevarul de Weekend: ... Medicul de la Colentina, care a lansat intr-o duminica volumul Cartea dragostei, spune ca a impacat neurologia cu literatura, fiindca medicina l-a invatat sa fie riguros. ... Popescu (43 de ani) are doua joburi cu norma intreaga si exceleaza in ambele:
Eu nu te iubesc pe tine mai mult decat ma iubesti tu pe mine Noua rubrica de pe Sexsafe.ro, dedicata povestilor de dragoste pe care le-au trait cele mai renumite cupluri din lume, nu este o rubrica dedicata barfelor si carcotelilor.
De cate ori putem iubi in viata? Romanticii vorbesc despre singura mare iubire si suflete pereche, optimistii spun ca putem iubi de mai multe ori in viata, norocosii traiesc mai multe iubiri, iar Maria nu crede in dragoste.
Horoscop 2014 I Astrologul Libertatii ne spune cum ne va merge anul viitor in dragoste, in cariera, dar si cum vom sta cu banii si cu sanatatea BERBEC: 21 martie - 20 aprilie DRAGOSTE:
- Nu prea mai iau in considerare felul acesta oficial, conventional de a vedea dragostea, sub formula magica "celula a societatii". Gasesc ca fituica cu pricina are darul de a incorseta. Totusi admir oamenii care reusesc sa mentina corabia pe linia de plutire si evita naufragiul.
Doua persoane si-au anuntat pina acum candidaturile pentru functia de presedinte al organizatiei judetene a PSD Satu Mare. Este vorba despre actualul presedinte al organizatiei, Gheorghe Ciocan, si de Dorel Coica, fostul director al Directiei de Sanatate Publica Satu Mare.
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Ionut Ciocan a venit la targul de cristale de la Muzeul de Geologie cu cristale de Romania facute de el, dar si cu piramide facute cu rasina (care se numesc orgoniti) dar si care au cristale adunate care au si cristale adunate. Pietrele sunt cam de peste tot:
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane, comisarul-sef Christian Ciocan a publicat o noua carte de specialitate, pe care a lansat-o aseara, 20.11.2011, la ora 20.11, la crama Carul cu Bere din Bucuresti, in prezenta unor prieteni apropiati din presa.
Procurorii DNA cer Parlamentului declansarea procedurilor pentru urmarirea penala fata de Laszlo Borbely Procurorii DNA au sesizat procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a solicita Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru obtinerea cererii necesare urmarii penale fata de deputatul Laszlo Borbely, ministru al Mediului si Padurilor, pentru doua infractiuni de trafic de influenta si infractiunea de fals in declaratiile de avere, in forma continuata.
in prezenta ministrului Apararii Nationale, Ioan Mircea Pascu, si a vicepresedintelui Consiliului Judetean Satu Mare, Gheorghe Ciocan, in orasul Negresti Oas a fost inaugurat ieri podul peste riul Talna.
Recent, la Palatul Stirbei din Capitala, la petrecerea revistei Harper's Bazaar, l-am intalnit pe Christian Ciocan. ... Am stat destul de putin, dar suficient pentru a-mi intalni prietenii (prietenele) din showbiz, pentru a ne imbratisa, pentru a schimba cateva cuvinte.
www.revistatango.ro (un interviu realizat de Alice Nastase Buciuta) informeaza:
google-analytics.com