Cautare

965 de rezultate pentru "dragoste de ciocan" (3.17 secunde)
Liderul PSD Satu Mare a tinut sa le multumeasca inca odata satmarenilor pentru increderea acordata in 28 noiembrie cind organizatia judeteana a partidului a obtinut cel mai bun scor din istoria sa si cel mai bun scor din Ardeal fata de Alianta PNL-PD.
Comisarul-Sef Christian Ciocan a fost acceptat sa devina membru al Asociatiei Europene a Directorilor in Comunicare. Aplicatia de a deveni membru al EACD a fost aprobata de catre Comitetul Director al Asociatiei.
Christian Ciocan este un om care a realizat multe lucruri la Politia Romana, avand o minte deschisa. ... Christian Ciocan si-a postat pe pagina sa de facebook cele trei carti pe care le-a publicat pana acum. ... Ciocan nu a facut pana acum publica activitatea sa scriitoriceasca.
Cunoscut ca un om deosebit de sociabil, Christian nu si-a uitat prietenii - chiar virtuali - mai ales in aceste zile cand este cunoscut faptul ca semenii nostri cad in butoiul cu melancolie.
Conducerea Centrului de Informare si Relatii Publice al Politiei Romane a precizat ca seful Biroului Informarea Presei din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si purtatorul de cuvant al acestei institutii este in continuare Christian Ciocan, potrivit unui comunicat de presa.
Politistul Christian Ciocan a implinit duminica, 15 septembrie, o frumoasa varsta si a fost aniversat cum se cuvinte: a tinut neaparat sa aiba un tort in forma de ciocan!
La 15 iunie 2005, Christian Ciocan venea de la Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti, pentru a fi seful Biroului Informare si Relatii Publice, dar si purtator de cuvant al Politiei Capitalei.
BERBEC Te vei bucura de o atmosfera cu totul noua si plina de romantism. ... Cu sanatatea stai putin mai bine in acesta saptamana, dar tine-te departe de tentatiile verii Bani: Din punct de vedere financiar ai parte de o revenire si vei investi mai mult Dragoste:
BERBEC - N-ar fi exclus nici sa apara unele schimbari la locul de munca, modificari care, la inceput, s-ar putea sa nu fie deloc pe placul tau. ... Ar fi de preferat sa eviti sa te implici in speculatii financiare, dar si in afaceri riscante. - Dragoste:
Daca un copil este conceput in aceasta stare de neconditionare a parintilor, exista certitudinea, nu numai posibilitatea, ca acel copil nu va fi deloc conditionat. Exista cateva lucruri pe care trebuie sa le intelegi - nu pot sa aduc dovezi pentru ele, pentru ca ele sunt dincolo de dovezi.
Copii din dragoste si spam Poezia lor se risipeste pe Facebook, Acolo unde parintii nu sunt, Amorul lor tandru sta in postari, Copii din dragoste si spam, Nu-i asculta nimeni si ii citeste toata lumea, Fac dragoste prin like-uri si comentarii Sangele lor n-are globule rosii, are biti, Nu stiu ce culoare au ochii pe viu Si nici ce miros are pielea si virginitatea, Cred in pixeli mai mult ca in Dumnezeu, Copii din dragoste si spam, Sunt contactati cu ai lor prin casti Si n-aud nimic din restul lumii Muzica youtube-ului le curge direct prin vene.
Gura targului spune ca la Primaria Generala a Capitalei ar candida si Christian Ciocan. Asemeni politicienilor, Christian Ciocan a preferat sa se retraga din spatiul public pentru a candida, se pare, la Primaria Generala a Capitalei.
Comisarul Christian Ciocan si-a cumparat de putin timp un laptop de dimensiuni mici pe care il foloseste pentru a comunica cu jurnalistii. Daca pana acum raspundea la telefon 24 de ore din 24, de-acum inainte ofiterul va fi relationa si on-line cu partenerii sai, ziaristii acreditati.
Comisarul-sef Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al politiei Capitalei, ar putea prelua functia de inspector-sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, fiind cotat ca avand cele mai mari sanse pentru aceasta functie.
Christian Ciocan a fost unul dintre cei peste 600 de participanti ai Summit-ului Comunicarii 2011 organizat de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare.
Cunoscut pentru bunul sau simt artistic, Christian Ciocan a postat vineri dimineata, pe pagina sa de Facebook, melodia "Dau viata mea pentru o iubire", un cunoscut slagar al Monicai Anghel. Alaturi, Ciocan a scris: ... Nu este prima data cand Ciocan apreciaza artistii romani.
Christian Ciocan isi lanseaza o carte la Bookfest. ... Cand acel cineva este Christian Ciocan, fostul purtator de cuvant al Politiei, prin cap iti trec mai multe variante. ... Nu, nu este vorba nici de tehnici de urmarire ale infractorului care incearca sa scape de urmarire.
Persoane publice, politicieni, oameni de afaceri, cu totii - care mai de care - nu au pierdut ocazia de a transmite, in orice forma, mesaje de felicitare in ziua de 8 Martie. Un cuvant aparte, insa, l-a reprezentat postarea lui Christian Ciocan de pe pagina personala de Facebook.
Christian Ciocan, MESAJ EMOTIONANT pentru Gabriel Cotabita Comisarul Christian Ciocan a postat recent pe o retea de socializare un mesaj prin care isi indeamna prietenii sa transmita ganduri bune catre Gabriel Cotabita, aflat in momente de cumpana.
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str.
google-analytics.com