Cautare

224 de rezultate pentru "dr iuliana avadanei" (3.12 secunde)
Dr. Iuliana Avadanei, specialist in acupunctura si homeopatie si director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro), va recomanda cateva remedii in cazul raului de transport.
Dr. Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro), va recomanda cateva remedii homeopate in cazul afectiunilor ficatului. ... se poate apela la un drenor hepatic, cum ar fi Formula Complexa 4 (dr.
Dr. Iuliana Avadanei, specialist in acupunctura si homeopatie, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda in cazul rupturii de ligamente, remedii homeopate.
08.00 - 16.00 0740.338.705 0746.227.896 0726.881.491 Dr. Iuliana Avadanei, specialist in homeopatie, director al Centrului de Sanatate Medireflex, spune: ... Dr. ... In era moderna, reflexologia a fost popularizata in vest de catre Dr.
Insuficienta Qi a Splinei si Inimii Cauzele declansarii diabetului fiind foarte variate, tratamentul trebuie sa fie individualizat pentru echilibrarea pacientului. Dr.Iuliana Avadanei
Dr. Iuliana Avadanei vorbeste pe site-ul www.medireflex.ro despre beneficiile homeopatiei. Aceasta conduce Centrul de Sanatate Medireflex din Capitala.
3 granule de 3 ori pe zi in caz de febra, dureri, senzatie de a merge mereu la toaleta, iar scaunul poate sa fie cu sange", spune dr. Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex.
Echipa Dr.
- Ma numesc Iuliana Avadanei, sunt medic de medicina generala si detin competente in acupunctura si homeopatie. pe care le practic cu o mare pasiune.
Iuliana Tudor, gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR1, care revine din 10 octombrie cu un nou sezon, in fiecare zi de joi, a fost invitata lui Teo, ieri, la Kanal D.
Iuliana Tudor se pregateste sa revina in aceasta toamna la TVR cu show-ul de succes "O data-n viata"!
Iuliana Tudor a avut parte de o saptamana plina. ... Ce a facut de fapt Iuliana Tudor in cele 60 de ore de filmare si ce surprize a pregatit fanilor sai, telespectatorii vor putea vedea la TVR incepand din Vinerea Mare!
Iuliana Tudor este intr-o forma de zile mari. ... Daca pana acum a adoptat tinute cuminti, Iuliana Tudor si-a uimit aseara telespectatorii. ... Felicitari castigatorilor!, spune Iuliana Tudor.
Omul de televiziune Iuliana Tudor a fost prezenta in calitate de Speaker in fata a peste 600 de femei antreprenor si lideri din Romania. ... Cea mai buna versiune a ta!- a dus-o cu gandul pe Iuliana Tudor la un subiect care a starnit un interes deosebit:
Marti, 29 septembrie, la ora 12.00, la restaurantul Jaristea, va avea loc lansarea cartii DESTINE CA-N FILME (aparuta la Editura ALLFA) scrisa de jurnalista Oana Georgescu impreuna cu Iuliana Marciuc. ... Dr. ... Dr. ... Dr. ... Dr.
O alta tanara talentata care a scris pana acum doua romane (ce urmeaza a fi tiparite) este si Alina Avadanei ce intra acum in clasa a XI-a A. ... Mai sunt atatea de vazut...!", scrie Alina Avadanei.
Alina Avadanei este o tanara de 17 ani, eleva in clasa a XI-a, la Colegiul National "Iulia Hasdeu".
Dr. Iulia Avadanei: ... Dr. Iulia Avadanei poate fi gasita la clinica Medireflex, telefon: 021.32.72.061, mobil: 0740.338.705.
Iulia Avadanei:"Succesul ma inalta catre Dumnezeu, esecul ma indruma spre perfectionare" (Autoare: Georgeta Istrate, romaniaitaramea.blogspot.ro) Dr. Iulia Avadanei poate fi gasita la clinica Medireflex, Strada Nerva Traian nr.
Magicianul Leonard Iosefini este unul dintre invitatii speciali diseara, la emisiunea "O data-n viata" de la TVR 1, a carei gazda este Iuliana Tudor. ... Iuliana Tudor are deja emotii pentru editia "O data-n viata" din aceasta seara pentru ca nepravazutul va guverna toata emisiunea.
google-analytics.com