Cautare

51 de rezultate pentru "dr benjamin pulvermacker" (7.79 secunde)
Din 1880, la propunerea deputatului Benjamin Raspail, ziua de 14 iulie avea sa devina Ziua Nationala a Frantei. In acel an, Republica a sarbatorit grandios.
Ideea trecerii la ora exacta de vara ii apartine celebrului om de stiinta Benjamin Franklin si provine din secolul al XVIII-lea.
In mai 2018, el a castigat medalia Benjamin Franklin care de-a lungul timpului a fost decernata de institutul cu acelasi nume unor personalitati precum Albert Einstein, Marie Curie sau Nikola Tesla.
Barbatul avea 55 de ani. Alaturi de Pierre se afla si Benjamin Hall, corespondent Fox News, insa Hall este spitalizat in Ucraina.
Moreno Mariani, de 49 de ani, dormea in caravana sa, cand Bogdan Benjamin, de 31 de ani, sofer de camion rezident in Spania, i-a acrosat oglinda retrovizoare si i-a zgariat masina.
Prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, este pus sub presiune pentru a anunta oprirea planurilor controversate ale guvernului sau de extrema-dreapta de a revizui sistemul judiciar, dupa ce decizia de a-l demite pe ministrul Apararii pentru ca s-a opus reformelor sale a starnit proteste in masa in toata tara duminica noapte.
Controversatul plan de reforma al prim-ministrului israelian, Benjamin Netanyahu, va fi suspendat pana la urmatoarea sesiune parlamentara, dupa ce a generat o miscare de protest fara precedent in societatea israeliana, scrie CNN.
Benjamin Ferencz s-a nascut in Transilvania, in Somcuta Mare si s-a stins la 103 ani. El a fost printre cei care au adus in fata justitiei criminalii de razboi nazisti.
Un acord privind eliberarea ostaticilor este iminent, spune Hamas si o confirma si premierul Benjamin Netanyahu. Hamas vrea in schimbul a 50 de persoane rapite cel putin cinci zile de incetare a focului.
Premierul Benjamin Netanyahu le-a cerut tuturor teroristilor sa se predea. Hamas refuza insa capitularea neconditionata si ameninta cu uciderea tuturor ostaticilor.
Zeci de mii de israelieni au protestat la Ierusalim fata de guvernul condus de premierul Benjamin Netanyahu. Este cea mai mare manifestatie antiguvernamentala de la inceputul razboiului din Fasia Gaza.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com