Cautare

51 de rezultate pentru "dr benjamin pulvermacker" (2.78 secunde)
Lieberman urmeaza sa devina ministru de externe in urma unui acord de coalitie incheiat duminica seara intre formatiunea sa si Likud partidul premierului de dreapta desemnat Benjamin Netanyahu.
Premierul israelian Benjamin Netanyahu (foto) s-a declarat marti, in Parlament, dispus sa negocieze pacea cu palestinienii. El a facut declaratia prezentandu-si guvernul Parlamentului, spre aprobare.
Rezolutia referitoare la Republica Moldova a fost initiata de senatorul republican Richard Lugar si de democratii Benjamin Cardin (foto) si de John Kerry, acesta din urma fost candidat la presedintia Statelor Unite.
Potrivit acestuia, programul va fi prezentat de premierul Benjamin Netanyahu la intalnirea acestuia cu presedintele american Barack Obama, prevazuta la jumatatea lunii mai la Washington.
Totusi, oficialii americani au minimalizat posibilitatea unei confruntari intre Barack Obama si premierul Benjamin Netanyahu la intalnirea de luni dintre cei doi.
Anterior, premierul israelian Benjamin Netanyahu a ignorat apelurile SUA de a opri colonizarea in West Bank si a declarat ca nu va accepta limitarea de enclave evreiesti in Ierusalim.
In speranta ca va relua negocierile de pace, Obama l-a gazduit pe Abbas la Casa Alba la doar 10 zile dupa premierul israelian Benjamin Netanyahu.
Ehud Olmert si-a clamat intotdeauna nevinovatia si a demisionat din functia de prim-ministru la 21 septembrie 2008, dupa ce a fost inculpat in dosarul Talansky. Olmert si-a parasit efectiv functia dupa desemnarea lui Benjamin Netanyahu in fruntea executivului.
Bogdan Chirieac) Premierul Israelului Benjamin Netanyahu s-a aflat la Bucuresti in aceasta saptamana, intr-o vizita aproape ignorata de media din Romania.
Hasan o caracterizeaza, de asemenea, drept liderul mondial care "reprezinta cea mai mare amenintare la ordinea globala si prosperitate", mai periculoasa decat liderul iranian Mahmoud Ahmadinejad, premierul israelian Benjamin Netanyahu si presedintele nord-coreean Kim Jong-un.
Ne-am astepta la mai multa decenta din partea PNL in general, si a d-lui Predoiu in special. Dar, vorba lui Benjamin Franklin, un sac gol se mentine cu greu in picioare. Sau deloc.
Luni, 27 mai, la ora 18.00, la Ateneul Roman (Strada Benjamin Franklin 1-3) va avea loc evenimentul de lansare a cartii "Pe urmele mele in doua lumi:
Benjamin Franklin nr. 1-3, foaier), in prezenta Altetei Sale Regale Principelui Radu al Romaniei, alaturi de care vor prezenta cartea doamna Iren Arsene, director Curtea Veche Publishing, domnul Andrei Dimitriu, director al Filarmonicii "George Enescu", si, fireste, autoarea.
Benjamin Franklin, str. George Enescu, str. CA Rosetti, prin spatele statuii lui Carol I si din nou pe Calea Victoriei, in dreptul monumentului din Piata Revolutiei.
Evenimentul va avea loc in foaierul Ateneului Roman (Str. Benjamin Franklin, nr. 1-3) si va include o sesiune de autografe. Intrarea este libera
Benjamin Franklin a sugerat, in 1784, aceasta metoda, dar a fost aplicata, pentru prima data, in timpul Primului Razboi Mondial, in 1916, de cateva tari din Europa.
Benjamin Franklin a sugerat, in 1784, aceasta metoda intr-o satira in care mentiona ca s-ar realiza o economie de lumanari prin folosirea luminii de dimineata a soarelui.
"I-am prezentat acestui lucru acum nu foarte mult timp prim-ministrului statului Israel, Benjamin Netanyahu, care mi-a fost coleg de clasa la MIT, la Sloan School of Management, iar el m-a intrebat:
Unii sustin ca a fost vorba de Franklin Pierce, in 1856, in vreme ce altii cred ca presedintele respectiv a fost Benjamin Harrison, in 1889.
"Strania povste a lui Benjamin Button", filmul in care Brad Pitt se naste batran, nu este departe de realitate. Doi copii din India, frati, arata ca doi pensionari din cauza unei boli extrem de rare de care sufera.
google-analytics.com