Cautare

378 de rezultate pentru "doru cristescu" (2.89 secunde)
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. ... Titus Cristescu.
Edilul-sef, Antonie Draghici, si viceprimarul Iulian Cristescu s-au acuzat reciproc ca au primit ilegal terenuri folosindu-se de Legile retrocedarii si au fost la un pas sa se ia la bataie in fata redactorilor GdS Cel care a dat tonul acuzatiilor a fost viceprimarul PSD Iulian Cristescu.
Conducerea Statiunii a chemat ieri politia dupa ce proprietarul terenului pe care ar urma sa se deschida hipermarketul Carrefour, Silvian Cristescu, a tocmit o firma sa prospecteze geologic pamantul. Cristescu este nimeni altul decat fostul vicepresedinte al clubului de fotbal Universitatea Craiova.
Si in aceata situatie dramatica, in care istoria unui oras a fost ingropata sub moloz, un inginer cu talent de constructor si arhitect, pe nume Titus Cristescu, a pus in opera un plan extraordinar:
Demisia neasteptata atat din cadrul Biroului Permanet Judetean, cat si din partid, l-a facut pe Doru Resmerita sa iasa ieri in fata presei si sa dea cartile pe fata.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant despre sistemul de invatamant din Romania din perioada 1950 - 1962.
In toamna anului 2013 Florin Mitu a identificat si intervievat si un al doilea martor-cheie al acestui caz, locotenent-comandorul, azi in rezerva, Doru Dragoi, sef de tura in acea noapte la punctul de comanda radar de pe aerodromul militar Buzau. ... Doru Dragoi povestea mai departe:
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Pe lista mai figureaza fratii timisoreni Marius si Emil Cristescu, un cetatean libanez si o firma al carei patron a fost implicat alaturi de ex-ministrul Sebastian Vladescu în afacerile cu arme, pe relatia Africa.
Titus Cristescu a publicat pe pagina de facebook un text interesant despre o ideea de-a sa: ... Calaraseni, cititi textul lui Titus Cristescu si meditati. ... Daca doreste careva din voi, prietenii mei, intrati pe GOOGLE - titus cristescu.
“Semnatarul documentului este procurorul Adriana Cristescu, care ulterior s-a mutat la DIICOT (Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism) si continua investigarea a 14 fosti si actuali manageri ai Rompetrol (...).
Valentin Cristescu, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), sustine ca desi o vreme destul de indelungata s-a aflat in topul atractiilor turistilor, Brasovul a fost devansat in acest an de catre Constanta.
Presedintele Federatiei Generale a Sindicatelor din Constructii Familia, Dan Cristescu, aprecia ieri ca aproximativ 50.000 de muncitori straini ar putea lucra pe piata constructiilor din Romania in urmatorii trei-patru ani.
90‘ Cristescu incearca sa obtina golul de onoare pentru Petrolul, dar suteaza peste poarta aparata de Tatarusanu.
Adi Cristescu si-a inceput cariera foarte devreme. ... In prezent, Adi Cristescu are un studio de inregistrari, Maxima, unde produce si compune pentru proiecte diverse din lumea muzicii, a filmului si a publicitatii.
Cele patru campionate cattigate de Craiova sunt mai valoroase decat toate cele obtinute de Steaua", a afirmat un oarecare fost fotbalist, pe numele lui Silvian Cristescu, culmea in ziarul lui Mititelu, Editie Speciala. Cine-i Silvian Cristescu?
Doi secretari de stat si un consilier al ministrului justitiei au demisionat ieri în semn de protest fata de cererea lui Tudor Chiuariu de a-l revoca din functia de sef al Sectiei a II-a din cadrul DNA pe procurorul Doru Tulus.Cristian Danilet, fost consilier al Monicai Macovei, Ion Codescu, secretar de stat pentru Afaceri europene, si Laura Stefan, directoare în cadrul Directiei de relatii cu Ministerul Public, si-au înaintat ieri dimineata demisiile din functiile detinute la Ministerul Justitiei.Cei trei îl acuza pe noul ministru ca a încercat sa influenteze actul de justitie.
Din partea PNTCD, la scaunul de primar, candideaza sindicalistul si folcloristul Doru Dancus.
Ultimele conferinte judetene, care au marcat incheierea alegerilor interne in PSD, au confirmat ca procesul de innoire a partidului nu prea a existat, lucru evidentiat si de o statistica prezentata ieri de vicepresedintele Doru Ioan Taracila.
Daca Mititelu "si-a umflat muschii" in fata autoritatilor locale, obtinind de fiecare data tot ceea ce a vrut, de aceasta data va fi nevoit sa se razboiasca, asa cum se zvoneste in oras, cu Doru Petrescu, zis Doru Magaru, si Cimino.
google-analytics.com