Cautare

32131 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu sa terminat da sau ba" (3.47 secunde)
De la inceputul anului si pana in prezent, reprezentantii Primariei Targu Jiu au realizat 45 de parcari de resedinta cu 1.043 de locuri.
distribuirea mandatelor, dupa centralizarea rezultatelor la BEC Vicepresedintele Biroului Electoral Municipal (BEM), Ruxandra Ionescu, a declarat marti ca s-a finalizat centralizarea voturilor pentru toate sectoarele din municipiul Bucuresti, pentru functia de primar de sector si Consiliul Local, dar rezultatele finale care vizeaza impartirea pe mandate vor fi date publicitatii miercuri, dupa ce toate datele vor fi centralizate de Biroul Electoral Central.
In Evenimentul Zilei de duminica, 01 octombrie 2006 ,dl Mircea Ionescu-Quintus marturisea: "Nu am avut puterea sa refuz Securitatea" In articol se afirma ca dl Quintus a fost informator al Securitatii comuniste. ... Despre PNL si PD spunea ca sunt partide care nu au nimic in comun.
Volumul exporturilor romanesti s-ar putea reduce semnificativ in acest an, multi exportatori fiind, in prezent, aproape de faliment, afirma secretarul general al Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR), Mihai Ionescu.
“Aceste preturi nu reflecta costurile de productie a utilitatilor si nu vedem de ce regiile si producatorii de utilitati trebuie sa traiasca pe spinarea importatorilor si a exportatorilor“, a declarat ieri secretarul general al Asociatiei Nationale a Importatorilor si Exportatorilor din Romania (ANEIR), Mihai Ionescu.
Conducerea ELNAV a decis sa concedieze 118 salariatii ai unitatii. ... Pe 15 august conducerea ELNAV a emis un document in care se prezenta situatia economica in care se afla unitatea si numarul de salariati ce vor fi afectati de concedierea colectiva.
Decalajul dintre dobinda in moneda nationala si cea in valuta nu va ramine pe termen lung la valorile curente, spune Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului Bancii Nationale, Mugur Isarescu. Dobinda pentru dolar creste si este previzibila o marire a dobinzii la euro, explica Vasilescu.
Numarul falimentelor a urcat cu 50% in primul semestru, ritm de crestere comparabil cu nivelul din anii precedenti, a declarat Cristian Ionescu, managing director Coface Romania. Ionescu a amentionat ca mai mult de 95% dintre firmele din Romania se confrunta cu intarzieri la plata creantelor din partea clientilor.
Decizia a fost luata in ultima sedinta a Consiliului Local, cand a fost votata dizolvarea si lichidarea societatii dar si infiintarea noului Serviciu Public Ecosal Galati. ... Un al doilea motiv este accesarea fondurilor europene mult mai consistente", ne-a explicat Ion Ionescu directorul Ecosal Prest.
Doar 20% din banii alocati pentru proiectele de infrastructura rutiera in perioada 2007-2008, respectiv un miliard de euro, au fost folositi pentru constructia efectiva de drumuri si autostrazi, a declarat ieri, 12 mai, directorul Directiei de Infrastructura si Concesiuni din cadrul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, Adrian Ionescu.
Eltrix, cel mai mare producator de semnalistica, standuri si display-uri din Romania si una dintre cele mai dinamice companii de profil din Europa Centrala si de Est a implinit 18 ani de activitate.
De joi, 13 ianuarie, Albertina Ionescu revine pe micul ecran cu o rubrica Life & Style, difuzata in cadrul Telejurnalului matinal de la TVR 1. Rubrica va fi una informativa si educativa, accentul punandu-se pe oameni, pe evolutia lor, pe povestile lor si mai putin pe elementul monden.
Adevarul Holding a renuntat la mare parte dintre angajatii de la marketing si IT. ... Razvan Ionescu (fost director editorial al Adevarul, actual șef al unui proiect online dezvoltat de Cristi Burci) i-a anuntat pe angajatii Adevarul despre taierile salariale care vor urma:
Unul din liderii galeriei lui Dinamo, Mihnea Ionescu, spune ca sustinatorii echipelor de fotbal au si ei dreptul sa fie in strada. ... Jandarmeria sustine ca manifestatia de sambata seara de la Universitate a degenerat in momentul in care au aparut reprezentantii galeriilor lui Dinamo si Steaua.
Octavia Geamanu a anuntat la inceputul lunii februarie ca s-a casatorit cu Marian Ionescu liderul trupei Directia 5. ... "Sa fiu casatorita cu Marian e o fericire de nedescris in cuvinte si asta pentru ca e iubirea vietii mele.
Denis Ionescu a participat recent la targul mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. Pasiunea mea s-a nascut cand aveam 14 ani, dar parintii mei nu mi-au permis sa fiu croitoreasa. ... Am facut desen tehnic si spre 50 de ani am lucrat in standardizare ca proiectant.
Gigi Becali a participat la slujba tinuta de calugarii de la Muntele Athos la inchisoarea Rahova Gigi Becali a participat duminica la slujba de la biserica Penitenciarului Rahova, care a fost oficiata de preotul capelan al unitatii de detentie, doi reprezentati ai Bisericii Ortodoxe Romane si doi calugari monahi de la Muntele Athos, potrivit reprezentantilor penitenciarului.
o parte dintre produse sunt 100% naturale, sunt procesate la rece", ne-a spus Alexandru Ionescu, Sales Manager la Laboratoarele Genna - Vivanatura. Produsele Vivanatura nu contin parabeni, coloranti artificiali si fluor.
Alexandru Botezatu a publicat pe facebook un mini-interviu cu Ruxandra Maria Ionescu, inspector patrimoniu la Directia Judeteana pentru Cultura Calarasi, pe care il puteti citi in continuare. Sunt Ruxandra Maria Ionescu.
Depasind intersectia fara presemnalizare aparuta instantaneu in zona Cotrocenilor, sa ne continuam parcursul pe traseul accidentat al votului uninominal, in speranta ca la capatul drumului eforturile nu vor fi in zadar.
google-analytics.com