Cautare

32137 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu s a terminat da sau ba" (4.68 secunde)
Cu toate ca piata imobiliara a fost puternic afectata de criza financiara, inregistrand astfel o scadere semnificativa a numarului de tranzactii cu terenuri si locuinte, la Navodari loturile de la malul marii se vand ca painea calda. Cel putin asa ne-au demostrat pe data de 15 mai a.
Medicii legisti au stabilit ca elevul Scolii cu clasele I-VIII din Filiasi care, pe 15 mai, si-a lovit un coleg care a decedat ulterior la spital, a avut discernamant in acel moment.
Activitatea legislativa a parlamentarilor calaraseni la 10 luni dupa investire. Date statistice si nu numai (Autor:
Instalarea noilor prefecti in majoritatea judetelor si in Capitala s-a facut sambata, cu tot cortegiul de declaratii si de angajamente din partea reprezentantilor Guvernului in teritoriu. ... Horia Furtuna, presedintele PUR Vrancea, l-a acuzat pe presedintele Traian Basescu de implicare in negocierile privind posturile de prefecti.
Erste Bank din Austria a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,8% din actiunile BCR.
La 163 de ani de la nasterea "Poetului nepereche", cum l-au numit unii critici, sau "ultimul romantic", cum l-au definit altii, steaua lui Eminescu inca lumineaza literatura romana.
SRI a predat ieri Consiliului pentru Studierea Arhivelor Securitatii un prim lot de 700 de metri liniari de dosare considerate initial ca privind siguranta nationala, a anunntat presedintele Colegiului CNSAS, Claudiu Secasiu.
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a organizat ieri un tur al Parlamentului, reamenajat pentru lucrarile celui de-al XI-lea Sommet al Francofoniei, care va avea loc saptamana viitoare.
Computerele, sase televizoare cu plasma, unele piese de mobilier si o instalatie de spalat candelabre, achizitionate pentru Sommet-ul Francofoniei, vor fi folosite pentru dotarea Camerei Deputatilor si a Biroului de presa, a declarat ieri secretarul Camerei, Georgeta Ionescu.
Organizatia PNTCD Bucuresti a anuntat, vineri, ca le-a retras sprijinul politic presedintelui partidului, Marian Milut, prim-vicepresedintelui Aurelian Pavelescu si vicepresedintelui Radu Munteanu, si-l sustine pe Radu Sarbu pentru preluarea conducerii acestei formatiuni politice. "Conferinta Organizatiei PNTCD a municipiului Bucuresti retrage sprijinul politic urmatorilor membri PNTCD din Bucuresti:
Iohannis si mai multi lideri liberali se dezic de candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei Dupa Mircea Ionescu Quintus, si presedintele Iohannis se dezice de candidatura lui Marian Munteanu.
Exportatorii romani acuza Banca Nationala a Romaniei (BNR) ca “ingroapa“ exporturile in urma politicii de intarire a monedei nationale. Orice procent de apreciere a monedei nationale inseamna pentru exportatori pierderi de 200 de milioane de euro.
Totodata, aproape jumatate din falimentele companiilor din Romania si din lume rezulta din falimentul unor parteneri de afaceri, a declarat presedintele Coface Romania, Cristian Ionescu, citat de un post de televiziune.
Prezentatoarea emisiunii "O data-n viata", Iuliana Tudor, a mai bifat cu succes un nou capitol din cariera sa. Vedeta s-a alaturat de curand Scolii Nationala de Folclor, prima si singura institutie de management al talentelor din zona cantecului popular romanesc autentic.
Nu s-a uscat bine cerneala pe actele de investire a noului Guvern, iar presedintele Basescu nici n-a apucat sa cunoasca bine imprejurul Cotrocenilor ca au si aparut primele tensiuni. Mai vizibile deocamdata intre presedinte si partidele din Alianta PNL-PD, si nu intre cele doua Palate.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus bratari din opal, turcoaz African combinat cu onix, kiastolit, bratari din coral, onix, lapis lazuli, peridot, turmalina (s-a vandut cel mai bine).
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Turcoazul african s-a vandut cel mai bine! De asemenea, si bratarile cu pietre precum smarald, aquamarin si opal au fost extrem de cautate!
Edilul-sef al comunei doljene Rast, Iulian Silisteanu, este anchetat in prezent de politistii din cadrul Politiei municipiului Bailesti pentru disparitia unei cantitati importante de balast de pe santierul din comuna.
Pe cine mizeaza dreapta pentru Capitala ARD a depus marti, la Biroul Electoral Municipal (BEM), dosarele celor 40 de candidati la alegerile parlamentare pentru colegiile din Bucuresti, prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda mentionand ca 75% dintre cei propusi "sunt oameni noi", potrivit Mediafax.
google-analytics.com