Cautare

5493 de rezultate pentru "dan alexandru silaghi" (4.92 secunde)
AmosNews publica o stenograma cu doua personaje, Dan Voiculescu si Codrut Seres, sub titlul "Voiculescu catre Seres:
Calin Popescu Tariceanu, aflat intr-o vizita de o zi la Satu Mare pentru a sustine candidatura social-democratului ex-liberal Ovidiu Silaghi , a acceptat propunerea facuta de prim-vicepresedintele liberalilor satmareni, Adrian Stef (cumantul lui Ovidiu Silaghi), de a se inscrie in organizatia municipala Satu Mare.
La data de 23.05.2012, Marcel Sampetru i-a cerut lui Vlad Mihai sa-i furnizeze date si informatii despre Ovidiu Silaghi, ministrul Transporturilor, in contextul unor discutii (interceptari ambientale audio-video) privitoare la numirea ca sef de Cabinet al acestuia a lui Remus Span (fost ofiter de Informatii, a lucrat la Ministerul de Interne, DNA, de unde a fost dat afara), persoana aflata in anturajul celor doi (Marcel Sampetru si Vlad Mihia).
Nicusor Dan Incepind cu duminica, 20 noiembrie 2016, seara, Silviu Manastire a organizat pe B1Tv, un sir de editii speciale ale emisiunii sale Dosar de politician dedicate dialogurilor electorale cu sefii principalelor partide competitoare. ... Nicusor Dan, seful USR si Bogdan Diaconu, seful PRU.
Ministrul pentru Turism, Ovidiu Silaghi, a enumerat cu ocazia unei convocari la Palatul Victoria problemele cu care se confrunta litoralul romanesc.
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
vedeteblog.com / BIOGRAFIA ALEXANDRU TIMOFTE: fiul lui Radu Timofte fost sef al SRI a murit la varsta de 32 de ani Pictorul Alexandru Timofte a murit la varsta de 32 de ani, dupa o lunga si grea suferinta.
Sfantul Alexandru, protectorul omenirii. Ce se spune despre persoanele care poarta numele de Alexandru si Alexandra In fiecare an, pe 30 august, crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Alexandru, cel supranumit protectorul omenirii.
Procurorul din dosarul Ridzi redeschide cercetarile in Gala Bute Mariana Alexandru a reluat, practic, de la zero dosarul galei profesioniste de box finanțate din bani europeni. ... E vorba de Mariana Alexandru (foto), procurorul DNA care a instrumentat deopotriva dosarul Zambaccian si cazul MTS - 2 Mai.
Al doilea sezon estival trait din fotoliul de conducere al Ministerului pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale a trecut pe langa Silaghi ca si cand nu ar fi reprezentat nici un punct de interes in agenda sa ministeriala.
Pe de alta parte, se poate presupune ca Sforza ar fi interpretat drept dragoste incestuoasa, atentiile calduroase ale lui Alexandru al VI-lea pentru fiica sa.
Dan Chisu), Comoara (r. ... Alexandru Papadopol (Acasa la tata), Teodor Corban (Aferim!), Gheorghe Ifrim (Bucuresti Non-Stop), Cuzin Toma (Comoara) si Emilian Oprea (De ce eu?). ... Andi Vasluianu (Acasa la tata), Alexandru Dabija (Aferim!), Cuzin Toma (Bucuresti Non-Stop), Iulian Postelnicu (Un etaj mai jos), Adrian Purcarescu (Comoara).
Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie 1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
Asa a fost si la Targu Jiu, a fost pana in ziua alegerilor, dupa aia nu l-a mai vazut nimeni, il mai cautau niste bieti oameni ca sa ii ceara banii pe care a promis ca-i da, insa aici la Satu Mare cred ca lumea e mai putin naiva si nu se asteapta chiar sa le dea "domnu’ Dan" niste bani sau nu mai stiu ce da el, ca el da orice, nu are nicio problema, asfalt, de toate!
Astfel, potrivit declaratiilor facute de Ovidiu Silaghi, Ministrul pentru IMM, cu ocazia lansarii ghidurilor necesare in obtinerea banilor de la UE, s-a reusit dublarea sumelor alocate pentru investitiile mici, precum si majorarea sumelor alocate pentru investitii mari, de la 26 de milioane de euro, la 31,6 milioane de euro.
- Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
Dan Diaconescu, declarat castigator al licitatiei pentru Oltchim, este actionar la trei companii care au inregistrat datorii de 2,3 milioane de euro la bugetul statului. ... Dan Diaconescu este cercetat de procurori pentru spalare de bani si evaziune fiscala si a fost trimis in judecata pentru santaj.
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
Alexandru Mortun: ... Dan Carlan: ... Alexandru Ciocalteu: ... Dan Motreanu: ... Dan Radu Rusanu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Radu Rusanu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Radu Rusanu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Radu Rusanu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Radu Rusanu : ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Radu Rusanu: ... Alexandru Manastireanu:
Cel care se autointituleaza presedintele PNUR-CD se numeste Dan Roata, are 25 de ani si locuieste in Basarabi.
google-analytics.com