Cautare

8066 de rezultate pentru "dan alexandru silaghi 2010" (4.04 secunde)
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost suspendat din functia pe care o detinea in Organizatia Judeteana, anuntul fiind facut de premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care a avut loc sambata, la Bucuresti.
Alexandru Arsinel, Manuela Harabor cu Andrei, Catalin Botezatu, Vasile Calofir, Prof. ... Alexandru Enescu, Prof. ... Dan Mircea Enescu s.a.
PSD vrea sa ii trimita la Bruxelles pe deputatii Titus Corlatean, Adrian Severin, Ioan Mircea Pascu, Gabriela Cretu, Cristian Dumitrescu, Dan Mihalache, Radu Podgoreanu, Daciana Sarbu si pe senatorii Vasile Dancu, Adriana Ticau, Corina Cretu si Alexandru Athanasiu.
de 40.000 de euro si doua microbuze Comisarul-sef Petrisor Alexandru, seful Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Sectiei Regionale Transporturi Craiova, si subinspectorul Mihai Ardelean, subalternul lui Alexandru in cadrul aceluiasi birou, au intrat in atentia oamenilor legii pe 24 februarie, cand un craiovean a formulat un denunt impotriva celor doi la Serviciul Judetean Anticoruptie Dolj.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
La fel ca si data trecuta, cand Geoana a fost zdrobit de actualul presedinte, Traian Basescu, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a apelat la un artificiu procedural.
Zi plina pentru conservatorii lui Dan Voiculescu. Dan Ioan Popescu este cel mai proaspat membru al Partidului Conservator, primit in partid ieri, cu adeziunea semnata ieri si cu functie primita...
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost audiat ieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care i-au prezentat învinuirile în dosarul „Bani pentru partid“ si l-au înstiintat ca împotriva sa a fost declansata urmarirea penala.Procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala împotriva presedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, acuzat de savârsirea mai multor fapte asimilate infractiunilor de coruptie.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost audiat ieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care i-au prezentat învinuirile în dosarul „Bani pentru partid“ si l-au înstiintat ca împotriva sa a fost declansata urmarirea penala.Procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala împotriva presedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, acuzat de savârsirea mai multor fapte asimilate infractiunilor de coruptie.
Emotia si fericirea celor mai multi dintre ei a fost intampinata nu doar de educatori, ci si de Dan Moldovan, un democrat care crede ca are sanse sa ajunga primarul urbei in care invata micutii la care facem referire.
Puteti citi in continuare partea a 7-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... 'De curand, a venit Dan Andronic sa explice ce pedelist e el. ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... Dati-mi voie sa va citesc o mitologie marca Dan Andronic:
"Marita" ii are in distributie pe actorii Alexandru Potocean, Adrian Titieni, Lucian Iftime, Victoria Cocias, Andrei Hutuleac, Bogdan Dumitrache, Ana Ciontea.
In cadrul evenimentului au fost premiati cei 22 de adolescenti din Romania si Republica Molodva carora le-au fost selectate poemele de un juriu format din Ioana Craciunescu, Dan Mircea Cipariu si Florin Iaru, in urma Concursului National CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Dan Voiculescu a fost transportat de la IPJ Ilfov la Penitenciarul Rahova, unde va ramane cel mai probabil cel putin 21 de zile, apoi fie va fi transferat la Jilava, fie va ramane sa-si ispaseasca pedeapsa la Rahova.
Alexandru, Vasile Gherasim, Gabriel Biris (Forta Civica), Alex Stefanescu (PNTCD), Sandra Pralong (PNTCD), Gheorghe Udriste, Mircea Raicu, Cristina Traila, Dan Cristian Popescu (Forta Civica).Theodor Paleologu, candidat intr-un colegiu de deputat din sectorul 2, le-a spus ziaristilor ca nu are emotii, ca este "stoic" si ca a aflat de dimineata ca il va avea drept contracandidat, de la USL, pe "domnul Budurescu".
István si Ovidiu Silaghi de presedintele BEC nr.32, Remus Nemes, care le-a urat succes in activitatea din urmatorii patru ani si i-a invitat pe toti la un pahar de sampanie.
Deputatul PNL Ovidiu Ioan Silaghi considera ca demiterea presedintilor de consilii judetene Sibiu si Bistrita nu a reprezentat santaje si presiuni, ci intentii de respectare a legii. ... 161/2003, sunt in stare de incompatibilitate“, a declarat Silaghi.
google-analytics.com