Cautare

61292 de rezultate pentru "crima din baneasa" (7.22 secunde)
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Interes deosebit pentru Aeroportul Baneasa, interes reinnoit si in mandatul actualului ministru al Transporturilor Radu Berceanu.
SIF Oltenia forteaza mana AVAS sa primeasca o cota parte din noua companie imobiliara de stat care va aparea dupa divizarea fabricii de autovehicule.
riseproject.ro informeaza, intr-un articol scris de Roxana Jipa (DUEL IN PADUREA BANEASA: ... Aflam din articol ca Primaria Capitalei a pus deoparte, la inceputul acestei saptamani, 1,5 milioane de euro pentru un proiect extraordinar : proiectul BIOPARC ZOO BANEASA.
Popescu Baleni, prefectul judetului Ialomita, se vor intocmi lucrarile necesare pentru infiintarea in localitate a unei scoli de pilotaj, chiar din primavara acestui an:
Cele mai performante malluri din Capitala. Baneasa ramane pe primul loc Baneasa Shopping City a ramas si anul trecut cel mai mare centru comercial din Capitala, cu o cifra de afaceri de peste 33 de milioane de euro.
Loredana Croicia, directorul de marketing si vanzari Baneasa Shopping City, da amanunte despre primul cinematograf "Drive In" din Romania. - La putine zile dupa aniversarea unui an de la inaugurarea Baneasa Shopping City aduceti in Bucuresti o premiera absoluta:
Baneasa Race,competiția de alergare trail din Baneasa, a atras deja peste 400 de inscrieri, iar la start vor fi 1.000 de pasionați de sport, anunta Asociația Traiesc Sanatos, organizatoare a evenimentelor.
Inpolitics publica articolul lui Sorin Rosca Stanescu, postat pe siteul www.sroscas.ro - "O crima financiara. ... Este sau nu o crima sa dai din avutia statului, pentru ca nu te pricepi sau pentru ca esti de rea-credinta, peste doua miliarde de euro?
Un tunel auto pe sub pista Aeroportului Baneasa va lega Aviatiei de Henri Coanda Un nou proiect de amploare se pregateste la Primaria Capitalei.
Presedintele Traian Basescu a criticat dur, la sedinta de bilant a Ministerul Administratiei si Internelor, coruptia din institutie, a subliniat ca aceasta are nevoie de reforma reala si zonele in care politia este toleranta cu crima organizata sunt vizibile clar pe harta.
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? Vestea ca celebrul creator de moda s-a stins din viata a lasat in soc toata Romania.
Au fost trase 21 de salve de tun si a fost intonat imnul national, in onoarea Regelui Mihai, la Catedrala din Curtea de Arges. ... La sosirea Trenului Regal, militarii Brigazii 30 Garda, din vagonul mortuar, vor preda altor militari, de pe peron, sicriul si crucea.
Cel mai mare targ imobiliar din Romania isi pastreaza traditia de a oferi vizitatorilor sai participari Exclusive! In aceasta toamna, pe langa lansarea de noi proiecte rezidentiale, intre 24-27 octombrie, in Piata Constitutiei, tIMOn va promova cu caracter exclusiv peste 1000 de apartamente noi din 35 de proiecte rezidentiale:
"Descopera cum sa calatoresti cu stil" este sugestia Danei Savuica, iar conferinta va avea loc in data de 24 iunie 2015, incepand cu ora 19:30, in Baneasa Shopping City, pe terasa Grand Combo.
Cum vor arata statiile de metrou de pe Magistrala 6 (M6) Magistrala 6 de metrou (M6), 1 Mai - Aeroportul Baneasa, va avea 12 statii, din care cateva vor avea numele oraselor importante ale lumii.
La magazinul naturist Plafar Baneasa Feeria, situat in incinta Mall Baneasa, a avut loc, recent, un eveniment de marketing la care au luat parte jurnalisti de sanatate, bloggeri si vedete autohtone.
Blue Air vrea sa participe la construirea noului terminal Plecari al Aeroportului Baneasa cu toate dotarile necesare, care ar costa aproximativ 10 milioane de euro, a declarat directorul general al Aeroportului International Aurel Vlaicu (Baneasa) Stefan Mladin.
Targul National al Mierii se deschide vineri pe platforma apicola Baneasa Cea de-a XIX-a editie a Targului National al Mierii se desfasoara in perioada 14 - 16 septembrie 2018 pe platforma apicola Baneasa.
google-analytics.com