Cautare

61292 de rezultate pentru "crima din baneasa" (5.85 secunde)
Joi, 20 decembrie, de la ora 19.30, in Magazinul Diverta din Baneasa Shopping City din Bucuresti, Tudor Chirila va oferi autografe si va vorbi fanilor sai despre Exercitii de echilibru, primul sau volum aparut recent la Editura Polirom.
Aflam din Evenimentul Zilei ca la finalul verii anului 2011, Ambasada Statelor Unite ale Americii va avea un nou sediu, in totalitate verde, prin care isi propune sa economiseasca 50% din consumul de energie electrica si gaz.
Chiftelutele testate pozitiv cu urme de carne de cal nu au ajuns la vanzare in vreun restaurant Ikea, totusi, s-a decis scoaterea temporara de la vanzarea din magazinul din Baneasa, pentru verificarea suplimentara, conform datelor furnizate AGERPRES de retailerul de mobila.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari.
Analistii imobiliari spun ca, dupa ce vor fi finalizate proiecte de mare anvergura din domeniu, Romania va avea o „fata“ noua. Din pacate insa, aceste proiecte vizeaza doar 2% din populatia tarii, cei bogati.
Semnul care a prevestit ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni Adrian Iovan si Aurelia Ion si-au pierdut viata dupa ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul caruia se afla un echipaj medical a aterizat fortat, luni dupa -amiaza, intr-o zona muntoasa accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita judetelor Cluj si Alba.
Prefectul Mihai Capra a actionat in judecata opt consilii locale din judet pentru obligarea acestora la adoptarea unor hotariri prin care sa aprobe listele cu spatiile medicale care urmeaza a fi vindute conform OUG nr.
"Montarea trotuarului rulant care faciliteaza accesul calatorilor din zona Pasajului Basarab catre Gara de Nord presupune refacerea infrastructurii si suprastructurii peronului 1, dar si lucrari de amenajare a unei copertine de protectie a calatorilor impotriva intemperiilor", au precizat pentru B365.ro, reprezentantii Primariei Capitalei.
Mai ales ca, pe 12 septembrie, modul in care majoritatea vorbitorilor din Parlamentul European au sters pe jos cu Reding, Basescu si Barroso i-a obligat pe reprezentantii PPE din Comisia Europeana sa faca pasi inapoi, gura mult mai mica si tonul, moderat.
Marti dimineata, Florentina Albu, din Sibiu, a incercat sa extraga o suma de bani din contul sau bancar, deschis la Raiffeisen Bank.
Trei lacase de cult din judet vor fi renovate pe banii statului. Potrivit declaratiilor deputatului Emil Strunga, judetul nostru va primi circa 500.000 de lei, suma care va ajunge in comunele Nicoresti, Baneasa si Vladesti.
Prioritatile guvernului Ungureanu pentru Capitala M6 si M7 de metrou, 62 km din autostrada Bucuresti-Ploiesti si centura feroviara, prioritati ale guvernului Ungureanu pentru Capitala Romania are un nou Guvern, dar si un nou program de guvernare.
Adrian Seceleanu) Peste 200 de persoane, conform datelor Orange Romania, au participat in complexul comercial Baneasa din Bucuresti la evenimentul de lansare al celui mai recent smartphone Apple, iPhone4S, de liderul pietei locale de telefonie mobila.
In cadrul evenimentului de la Grand Entertainment Baneasa, Jukebox a sustinut un concert plin de energie si buna dispozitie, incluzand in repertoriul sau hituri internationale ale unor artisti precum Beyonce, Justin Timberlake, Bob Marley, Bruno Mars, Pitbull, Daft Punk dar si piese renumite de la Goran Bregovich , Zdob si Zdub sau Romica Puceanu.
Asa ca Ziua Internationala a fericirii a fost sarbatorita duminica de IntercomFilm, la Grand Combo din Baneasa Shopping City. Organizatorii de la InterComFilm Distribution au organizat un eveniment special cu ocazia Zilei Internationale a Fericirii, dedicat copiilor, cat si sufletelor de copii din adulti.
Vicepresedintele PSD Ion Solcanu si purtatorul de cuvant al partidului, deputatul Titus Corlatean, au infirmat ieri informatia lansata de ministrul Codrut Seres, potrivit caruia social-democratii ar putea pierde sediul din Ion Ionescu de la Brad nr.
Ministerul Transporturilor si Infrastructurii a aprobat vineri, in adunarea generala extraordinara a actionarilor Aeroportului International Aurel Vlaicu din Baneasa, fuziunea aerogarii cu Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, prin infiintarea Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti.
Dupa 45 de ani "burgejii" din Drumul Taberei capata metrou.
Alte proiecte de infrastructura blocate in Bucuresti Pe mandatul lui Sorin Oprescu, mai multe lucrari ale Primariei Capitalei au fost blocate in instanta din pricina absentei unui PUZ, sau a faptului ca acesta era incomplet.
euro la nivel international, si-a construit o retea de furnizori locali care cuprinde 40 de fabrici de mobila si decoratiuni de la care cumpara umerase (Gherla), patuturi pentru copii (Drajna-Prahova), farfurii (Alba-Iulia) sau cesti (Sighisoara) care ajung in cele 340 de magazine din lume.
google-analytics.com