Cautare

61250 de rezultate pentru "crima din baneasa" (5.34 secunde)
Evenimentul va avea loc incepand cu ora 18.30 la libraria Diverta Baneasa (Baneasa Shopping City, etajul 1), in prezenta Altetei Sale Regale Principelui Radu al Romaniei.
AURUL ROMANIEI SI MORALITATEA RUSIEI (FRAGMENTE TRADUSE IN ROMANA DIN ARTICOLUL LUI SERGHEI GOLUBITKI) Cu alte cuvinte, in ceea ce tine de "drepturile omului", avem o alegere.
Povestea Vaduvei negre din Tulcea. ... Elena, supranumita Vaduva neagra din Tulcea, si-a ucis atat sotul, cat si concubinul, continuandu-si apoi nestingherita viata.
vamesii din Havre au capturat 2,4 milioane de produse false, mai ales aspirina, anti-diareice si produse contra tulburarilor de erectie, provenind din China.
Evenimentul asteptat de cateva zile a avut loc vineri, in sedinta de comanda a Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, cand comandantul Politiei Municipiului Craiova, comisarul-sef Valentin Tanasie, si-a prezentat demisia din functie.
De ce nu sunt (cu) Charlie Ma alatur si eu lui Alexandru Racu si celorlalte voci din Romania care nu pot fi de-acord nici cu crima, dar nici cu extremismul din limbaj deghizat in caricatura.
ALINA BORTEA) Raed Arafat a transmis un mesaj dur celor care vor sa schimbe legea fumatului astfel incat sa fie pemis din nou in baruri si restaurante.
Crima in Vama Veche! ... Cine este victima Crima in Vama Veche! Politistii au deschis o ancheta dupa ce un barbat a fost gasit mort pe plaja din statiune, existand indicii ca ar fi fost batut crunt si ulterior abandonat.
Parlament care, nimeni nu stie de ce, a respins fara greturi si explicatii coerente Ordonanta DIICOT dupa care procurorii actionau impotriva crimei organizate inca din februarie.
Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat luni ca pe echipa numita la conducerea MAI nu pot fi suparati decat "unii colegi" care si-au dorit acest minister, pe de o parte, sau "grupurile generatoare de crima organizata", pe de alta parte.
InterCom Film distribuie in Romania filmul Triple 9, care va avea avanpremiera marti, 8 martie, la ora 19.30, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City.
Fie ca plecati din provincie in Capitala si nu aveti bani sa va cumparati o casa in Bucuresti, fie ca plecati din casa parinteasca si va luati viata pe cont propriu.
la 30 Decembrie 1922, in tara lui Lenin a fost proclamata crearea URSS, constituita initial din patru republici: ... - URSS a existat pana in anul 1991 si a fost in acea perioada cel mai mare si mai puternic stat din lume.
83-85, tel +40 0720 660 661 BANEASA BOUTIQUE: Baneasa Shopping City, parter, tel +40 0720 660 662, COTROCENI BOUTIQUE: ... - Intr-adevar, doar de barbati ma ocup, ivatandu-i sa-si puna in evidenta atu-urile, nu numai din punct de vedere al aspectului fizic, ci si al personalitatii.
"Din Parlament, la oamenii din teritoriu" (Autor:
Proiectele intarziate ale primarului Oprescu Centrul Vechi trebuia finalizat din vara anului trecut. ... primavara lui 2012 In vara lui 2011, primarul general anunta ca pana la sfarsitul lunii august toate strazile din centrul vechi vor fi terminate.
In inima padurii, chiar la marginea unei paduri de langa Sibiu, are loc festivalul de muzica psy - Transylvaliens-, in Bucegi se vor auzi cele mai indragite trupe de rock si electro de la noi din tara, la Padina Fest, pe litoral isi face debutul un nou festival, Musai Fest, iar in Piata Constitutiei din Bucuresti canta Muse si Iron Maiden in cadrul festivalului Rock The City.
Telefoanele din oferta Orange compatibile cu tehnologia 4G sunt LG Optimus G, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z si, in curand, HTC One si Samsung Galaxy S IV.
Cei mici si cei mari se vor bucura de un maraton al povestilor, printr-o serie de manifestari artistice care se vor desfasura atat la Teatrul Itinerant Tandarica, aflat in Parcul "Alexandru Ioan Cuza" (IOR)- Sector 3, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, cat si la Sala Lahovari a Teatrului Tandarica.
Moda masteratelor a cuprins si primarii constanteni - si asta de cativa ani buni, asa incat tot mai multe persoane isi completeaza studiile la universitatile din tara, imbogatindu-si astfel CV-ul cu inca o diploma.
google-analytics.com