Cautare

4830 de rezultate pentru "craiova case v nz ri" (3.24 secunde)
Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au dispus ieri-seara trimiterea in judecata a 11 persoane, intr-un amplu dosar privind fraude cu carti de credit clonate.
Oamenii de afaceri au investit sute de mii de euro si urmeaza sa creeze peste 500 de noi locuri de munca pe fosta platforma a SC Avioane SA Craiova, transformata in parc industrial.
Normal ar fi ca pe piata locuintelor din Craiova, preturile sa scada cu 7.000-10.000 de euro. ... În mod normal, dezvoltatorii imobiliari ar trebui sa le factureze clientilor apartamente si case cu 14% mai ieftine decât sunt acum.
Pretul apartamentelor se mentine ridicat, astfel ca foarte multi oameni se orienteaza catre terenuri si case.Foarte multi oameni asteptau aprobarea normelor pentru a accesa un credit imobiliar.
Depinde de economia Europei", a spus Constantin Cojman, de 60 de ani, economist in Craiova, care achizitiona euro de la o casa de schimb.
Zilnic, primarii din zonele afectate de inundatii raporteaza un numar din ce in ce mai mare de case cazute. ... Alte 150 de case prabusite in Plosca Si la Bistret situatia este la fel de grava.
Dupa ce a impartit sinistratii in doua categorii si a hotarat sa construiasca doar 567 de case, Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului ( MTCT) modifica din nou lista.
Cateva zeci de sateni din comuna Rast care urmeaza sa beneficieze de case ridicate prin Agentia Nationala de Locuinte s-au adunat ieri in fata primariei din localitate pentru a cere socoteala autoritatilor pentru tergiversarea lucrarilor.
Nemultumit de ritmul de lucru al oamenilor, prefectul Nicolae Giugea i-a transmis edilului-sef din Rast ca ii va cere banii pe cimentul pe care sinistratii trebuia sa-l foloseasca la turnarea fundatiilor la case, daca materialul nu va mai putea fi utilizat la primavara, cand vor fi reluate lucrarile.
Cauzele sunt legate de dezinteresul manifestat de autoritatile locale de-a lungul timpului pentru zona centrala a orasului, astfel mai multe edificii de patrimoniul cultural ajungand in situatia efectiva de a se prabusi, singurele "vestigii" ramase in urma lor fiind scheletele structurilor de rezistenta ale fostelor case (de exemplu ceea ce a fost odata casa Florentina), sau chiar simple gropi pe locul fostelor locuinte.
1.033 de case trebuie reconstruite Premierul Boc a declarat ca pagubele provocate de inundatii se vor ridica la sute de milioane de euro, precizand ca evaluarile inca nu s-au incheiat, astfel incat sa poata da o cifra exacta, dar a aratat ca 1.033 de case ar trebui reconstruite.
Taxa de salubritate pentru persoanele care locuiesc la case a fost eliminata, dar se plateste in continuare. ... In momentul de fata avem definitivat un model de contract pentru cetatenii de la case.
Una dintre cele mai importante inventii din domeniul constructiilor de case si alte tipuri de imobile cu numar redus de etaje, inventie apartinand unui colectiv de specialisti coordonat de ing.
In pofida preturilor comparabile cu unele tari vecine, "strainii vor prefera Romania, alaturi de Grecia si Turcia pentru a construi case de vacanta", considera Ion Radu Zilisteanu, analist imobiliar.
Cum vor fi CALCULATE de anul viitor TAXELE si IMPOZITELE pentru case si masini. Pentru a atrage mai multe venituri din aceasta sursa, Guvernul Boc va introduce un nou sistem de taxe si impozite pentru case, terenuri si masini Gandul informeaza :
Doamne, si nu mi-a venit sa cred ca de 10 ani de zile ea proiecteaza si face case de lut la noi!
Primaria din Banie si finantatorul clubului de fotbal Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, jongleaza cu banii oamenilor. ... Adica a achitat cu banii contribuabililor datoriile unei firme private, asa cum este SC Fotbal Club U Craiova. ... Unul dintre argumentele favorabile era faptul ca fotbalul este la mare cautare in Craiova.
Directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Craiova, Stefan Stoica, a facut o radiografie a drumurilor nationale din Oltenia. ... Ce probleme sunt la drumul Craiova - Alexandria?
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a lansat in luna mai licitatia pentru reabilitarea a 84 de kilometri din Drumul National 56 Craiova - Calafat. ... Si reabilitarea celor 67 de kilometri din Drumul National 55 Craiova - Bechet a fost scoasa la licitatie.
Ridicarea unui complex comercial la doar doi pasi de Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova ar aduce prejudicii grave imaginii de zona culturala.
google-analytics.com