Cautare

120 de rezultate pentru "cptura de mercur" (2.62 secunde)
Un horoscop unic, vechi de cateva sute de ani si al carui autor se pare ca este celebrul alchimist Paracelsus, este cel al metalelor incarcate cu energie astrala, considerate carnea zeilor.
E nevoie de multa vointa pentru a va atinge obiectivele propuse. ... Marte este planeta care va guverneaza, de aceea sunteti primii care veti locui aceasta planeta in vietile viitoare. ... In functie de pozitia lor pe astrograma generala si raportarea acestora la harta natala se face horoscopul real al iubirii.
Daca hipertensiunea arteriala creste riscul de atac cerebral sau infarct, hipotensiunea arteriala va poate aduce in pragul unui lesin. Medic primar in chirurgie cardiovasculara Claudiu Chivu explica pentru Gandul de ce nu trebuie ignorate primele semne ale bolii.
Tinerii au pornit, sambata dupa-amiaza, plini de speranta spre centrul Baniei. Au protestat impotriva acordului ACTA cu masti, pancarte si mesaje sugestive, asa cum au facut oameni din toata Europa in ziua de 11 februarie.
Administratorul parcarilor cu plata, SC Cronos Impex SRL, a solicitat in instanta suspendarea investitiei demarate de municipalitate in mijlocul Baniei. Colac peste pupaza, intr-un alt proces, expertii contabili au stabilit ca Primaria Craiova a prejudiciat SC Cronos cu aproape 30 de miliarde de lei.
FARCAS) Legaturile dintre fenomenul OZN si folclor au fost puse in evidenta inca demult, de numerosi ufologi, incepand cu cercetarile lui Jacques Vallee sau Thomas Ed.
FARCAS) Am descris in numarul trecut intalnirea lui DB, la varsta de 6 ani, cu "fata padurii" si copiii ei, aparuti ca de pe un alt taram. Urmatoarea intalnire a avut loc intr-o zi de sfarsit de iunie din 1977.
Ai un cerc de prieteni foarte buni, care iti imbogatesc viata. ... Mercur iti deschide calea pentru toate proiectele si ideile. ... Nu tine cont de cifrele de pe cantar, ci uita-te la formele tale. ... Vino cu idei, argumenteaza si propune moduri de a le pune in aplicare.
Primaria a decis sa ceara stramutarea dosarului parcarilor Cronos, de la Tribunalul Deva, sa sesizeze Consiliul Superior al Magistraturii de o presupusa implicare a unui judecator in trucarea expertizelor si chiar sa-si schimbe avocatul.
Nici nu a inceput bine anul, ca magazinele au lansat sezonul promotiilor si al reducerilor care-i imbiau pe craioveni sa achizitioneze produse de sezon la preturi cu pana la 70% mai mici. De luni urmeaza vanzarile de soldare.
Sute de afise, bannere, mash-uri si panouri cu figurile candidatilor la alegerile locale din 1 iunie au împânzit Craiova în prima zi a campaniei electorale.
Managerul Poly­start Impex, Cristian Dobre, a fost ales aseara, cu majoritate de voturi, presedinte al Camerei de Comert si Industrie Dolj in cadrul Adunarii Generale a membrilor CCI Dolj. 51 de reprezentanti ai mediului de afaceri local l-au votat pe Dobre si doar doi s-au opus.
Cu toate ca, potrivit programului de guvernare, procesul de privatizare ar fi trebuit sa fie deja incheiat, activitatea AVAS este departe de a lua sfirsit.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
In incercarea de a scoate litoralul sudic din paragina, SC T.H.R. ... De la hoteluri, restaurante pana la braserii, laboratoare si cofetarii, toate vor fi scoase la vanzare, in cel mai scurt timp.
"Colosul" care detine numai putin de 44 de hoteluri si vile pe litoralul sudic al Romaniei va scoate la licitatie, in aceasta prima faza, cea mai mare parte a activelor care urmeaza sa fie instrainate de T.H.R.
Surpriza de proportii la THR "Marea Neagra", una dintre cele mai mari societati turistice din sud-estul Europei.
Cu preturi pentru toate buzunarele, carcasele de miei atarna la ora actuala in mai toate unitatile de alimentatie publica autorizate din localitate. In Piata "Mercur" din Mangalia (Piata centrala), oferta este destul de scazuta, dar cumparatorii nu lipsesc.
In zilele de 20 si 21 mai a.c.
Singurii bani pe care ii mai pot obtine provin din pachetele minoritare de actiuni de la agromecuri aflate in faliment sau de la firme ai caror patroni nu sunt interesati sa cumpere partea statului.
google-analytics.com