Cautare

37 de rezultate pentru "covaci" (2.49 secunde)
Phoenix a lansat doua compozitii de suflet care ii apartin lui Nicu Covaci:
Potrivit ziarului Adevarul (un articol semnat de Alexandra Furnea), Nicu Covaci, solistul formatiei PHOENIX, ii da in judecata pe Mircea Baniciu, Josef Kappl, Manfred Neumann si pe Radu Almasu. ... Se pare ca acestia nu detineau drepturile de autor pentru a interpreta melodiile compuse de Covaci pentru formatia Phoenix.
MAI PUTIN DE O SAPTAMÂNA PÂNA LA PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION Doar 6 zile ii mai despart pe fanii fenomenului creat de Nicu Covaci de PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION, primul eveniment ce celebreaza 55 de ani de activitate ai legendarei trupe, pe data de 19 Aprilie, de ziua de nastere a lui Nicu Covaci, printr-un concert-eveniment ce va avea loc la Arenele Romane, din Capitala.
Legendarul Nicu Covaci, fondator si lider al formatiei rock Phoenix, este si un pictor foarte talentat. ... In varsta de 72 de ani, Nicu Covaci a ramas in istorie ca fiind liderul primei formatii rock din Romania.
La targul de cristale si bijuterii Expo Cristal de la Muzeul National de Geologie au participat si sotii Mihaela si Costel Covaci, impreuna cu fiul lor, Mandi, din Baia Mare.
Sotii Mihaela si Codtrl Covaci au venit recent la targul de cristale din curtea Muzeului de Geologie. ... S-au cautat ouale de Paste, in special cele din jad, ne-a spus Mihaela Covaci la targul de cristale.
Costel Covaci de la Mineralien Company a participat in acest week-end la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului cu o colectie impresionanta de pietre.
Ea include aproximativ 200 de exponate si poate fi vizitata in Strada Covaci nr. ... Noul muzeu de tip boutique se afla la al doilea etaj al imobilului din Strada Covaci nr.
Nicu Covaci este un om genial si normal in acelasi timp. ... Adevarul este ca Nicu Covaci este nemultumit de multe lucruri care se petrec in muzica romaneasca.
Mihaela Covaci din Baia Mare a venit la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie insotita de fiica sa, Adela, pasionata si ea de cristale.
Sotii Mihaela si Costel Covaci au venit la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor, in curtea Muzeului National de Geologie, cu:
Sedinta Comisiei de munca a Camerei Deputatilor in care se dezbatea ieri in prezenta ministrului Muncii, Mihai Seitan, proiectul legii pensiilor, a fost suspendata din lipsa de cvorum, dupa ce deputatii Cristina Pocora (PNL) si Dorel Covaci (PSD) au parasit sedinta.
Hanul Gabroveni s-a aflat pe locul actualului Hotel Universal, dintre strazile Gabroveni si Covaci", semnala istoricul Adrian Majuru inca din 2007. ... Se pare ca adevaratul Han Gabroveni a existat in Lipscanie, dar s-a aflat undeva intre strazile Gabroveni si Covaci, putin mai la sud.
Una dintre cele mai iubite trupe romanesti de rock, Phoenix, condusa de legendarul Nicu Covaci se intoarce in fata publicului cu un proiect inedit. ... Nicu Covaci a posta pe pagina sa de Facebook o invitatie inedita:
Indreptati-va pasii spre nord, pe strazi deosebite precum Covaci si Smardan, sau pe mai conventionala Selari. ... Atelier Mecanic, de pe strada Covaci, este mai relaxant decat multe altele, cu o multime vorbareata care vine aici pentru decorul de atelier, dar si pentru cafeaua foarte buna si scotch-urile single malt.
Le achitionez din diverse sate romanesti si unguresti, de ani de zile, ne-a spus Fanica Covaci. Acesta a venit insotit de fiul lui, Ghiuri.
Abia astept acest eveniment cu aer poetic ce va anunta o vara efervescenta pe strada Sepcari colt cu Covaci 19! ... Pana atunci, clientele noastre stiu ca pot ajunge la noi cel mai bine prin pasajul pozitionat vizavi de Cocor, pe IC Bratianu care iese direct in Covaci.
Constantin, Cestor, Vianna - Meza Colli, Nijke - Isfan, Alceus, Bertrand - Garita; Rezerve: Greab, Latovlevici, Rainov, Gaspar, Dobrosavlevici, Celestine, Donisa, Covaci, Serban, Covaci, Calcan; Antrenor: Andrei Prepelita
De parca nu era un subiect destul de "tare" reunirea brandului Phoenix, si asa adunati laolalta o data pe secol (parca), jurnalistii prezenti la conferinta au incercat sa scoata scandalul din piatra seaca, intrebandu-l pe Covaci de ce lipseste Baniciu, care mai sunt relatiile intre cei doi si...
Iolanda Covaci, Marius Calugarita sound design: Mihai Prejban/Sorin Antonie regia Catalina Buzoianu miscarea scenica: Galea Bobeicu elemente pantomima: Adrian Nour "Istoria lui Visniec, absurda si plina de umor, incepe ca o poveste de dragoste din lumea noastra:
google-analytics.com