Cautare

6824 de rezultate pentru "compani de plasare munca strainatate" (3.04 secunde)
Romanii vor putea sa beneficieze de asistenta medicala in statele Uniunii Europene doar pe baza cardului european de asigurat care va costa 2,166 RON.
Cei care au deja o casa si mai vor una, dar în strainatate trebuie, potrivit specialistilor, sa apeleze la o agentie imobiliara.
Cei care au deja o casa si mai vor una, dar în strainatate trebuie, potrivit specialistilor, sa apeleze la o agentie imobiliara.
Romanii care lucreaza in strainatate ar putea trimite in tara, in perioada Sarbatorilor de iarna, circa 1 miliard de euro, sustine consilierul guvernatorului bancii centrale, Adrian Vasilescu.
Proiectul eliminarii a 102 taxe nefiscale este o parte importanta a programului economic al PSD care va aduce mai multi romani in clasa de mijloc si le va imbunatati viata de zi cu zi.
Serviciile consulare - mai aproape de romanii din strainatate.
Asociatia Romanilor din Italia (ARI) solicita Ministerului Muncii gasirea unei solutii pentru ca romanii care au muncit la negru in trecut sa-si poata achita retroactiv contributiile la pensie, estimand ca in bugetul statului ar putea intra astfel noua miliarde de euro.
Constructorii spun ca sunt nevoiti sa scumpeasca manopera pentru a plati mai bine angajatii, care altfel ar pleca la munca in strainatate. Salariul mediu in constructii ar putea creste de la 250 la 500 de euro.
Prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, sustine ca subventiile acordate in ultimii ani in zootehnie n-au dat rezultatul scontat, asa ca guvernul ar trebui sa sustina plantatiile pomicole, cultura strugurilor de masa si a legumelor, utilizand un sistem asemanator cu cel practicat in prezent in silvicultura GdS:
Pentru ca parintii lucreaza din ce în ce mai mult, firmele care se preocupa de supravegherea si îngrijirea copiilor pot avea succes într-un timp foarte scurt. Un exemplu în acest sens este SC AL_MAN SRL, o societate al carui domeniu de activitate îl reprezinta oferirea de servicii full-time si part-time de îngrijire a copiilor, supraveghere de lectii si îngrijire de batrâni la domiciliu sau la spital.
Astfel, analiza mentionata releva faptul ca se face un tapaj enorm pe seama pericolelor migratiei, in timp ce economiile statelor respective sufera de lipsa cronica a fortei de munca calificate.
Astfel, analiza mentionata releva faptul ca se face un tapaj enorm pe seama pericolelor migratiei, in timp ce economiile statelor respective sufera de lipsa cronica a fortei de munca calificate.
Guvernul s-a reunit luni dimineata, la ora 10.00, in sedinta speciala, pentru a aproba varianta finala a proiectului de modificare a Codului Muncii. ... Opozitia anunta motiune de cenzura, iar sindicatele incep de luni proteste in toata tara.
Seful statului a spus ca isi doreste ca Guvernul sa creeze noi locuri de munca pentru a incerca sa compenseze riscul recesiunii. Basescu a mentionat in acest sens redeschiderea minelor de suprafata. ... exista un risc major de revenire a recesiunii.
Proiectele care vor crea multe locuri de munca, prioritare la finantare pe fonduri structurale Proiectele care vor crea cele mai multe locuri de munca vor avea prioritate la finantare pe fonduri structurale de coeziune, in perioada 2014-2020, pentru Romania, a declarat premierul Victor Ponta, sambata, la Craiova.
La numai o zi dupa ce sindicatele au amenintat ca vor paraliza intreaga economie, organizand ample actiuni de protest, Codul Muncii “loveste“ din nou.
Agentiile Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca acorda credite cu dobanzi intre 2,12% si 4,25% agentilor economici care ofera locuri de munca, in special somerilor. Iar prin angajarea unei singure persoane, se obtine suma de 10.000 RON.
Pentru aproximativ trei ore, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca vor putea astazi sa aleaga din peste 850 de posturi.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj a organizat vineri Bursa locurilor de munca pentru ramurile deficitare in forta de munca (confectii, constructii, industria constructiilor de masini).
Analiza conditiilor sociale existente ii determina pe conducatorii Sindicatului Minier din Cariera Jilt - Nord sa considere ca munca sindicala desfasurata pana in anul 2007 in aceasta directie poate fi incadrata la parametri de eficienta normala.
google-analytics.com