Cautare

6824 de rezultate pentru "compani de plasare munca strainatate" (4.83 secunde)
180.000 de persoane din judetul Galati, care muncesc cu acte in regula atat in sectorul privat cat si in cel de stat, ar fi trebuit ieri sa sarbatoreasca ziua internationala a muncii decente.
Doar 22 de straini inregistrati cu permise de munca in 2006. ... In schimb, statisticile oficiale noteaza ca in acest an 58 de doljeni au plecat legal la munca in Italia si Marea Britanie.
Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei (MMSSF) a elaborat un proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Codului Muncii, care vizeaza eliminarea deficientelor semnalate in Raportul de monitorizare al Comisiei Europene.
În plus, guvernul este decis sa liberalizeze accesul europenilor pe piata muncii.Momentul 1 ianuarie 2007 a fost urmat de o serie de schimbari cu privire la atitudinea europenilor fata de noi.
Cand utilizati un card bancar in strainatate, aveti grija la comisioane. Daca retrageti numerar, platiti comisioane de pana la 1,5% din suma retrasa, plus zece lei. Alte banci au taxa de conversie in valuta, ca si cand ati cumpara euro de la ghiseul valutar al bancii.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
In preajma ministrului demisionar Nelu Ioan Botis s-a format, de-a lungul timpului, o adevarata pepiniera de afaceri pe zona selectiei, plasarii si reconversiei fortelor de munca.
Desi pot primi subventii echivalente cu salariul de baza stabilit la data angajarii, agentii economici doljeni nu se inghesuie sa incadreze persoane marginalizate social. Pe de alta parte, nici persoanele marginalizate social nu sunt tocmai dornice sa munceasca la agentii economici.
Romanii fara venituri sau cei care lucreaza ilegal in strainatate pot cotiza la pensii in Romania, dar suma minima de plata este destul de piperata.
Retinerile suportate de angajat si angajator, respectiv contributii sociale si impozite, reprezentau anul trecut 43% din costul cu forta de munca. Astfel, Romania se numara printre statele UE cu cele mai ridicate sarcini fiscale, alaturi de Slovenia si Suedia.
Desi li se ofera sansa de a-si gasi un loc de munca, majoritatea somerilor prefera sa ignore posibilitatea de a munci.
Pentru unii o corvoada, pentru altii o placere, munca in administratia publica lasa urme adanci in existenta celor care au stat in fotoliile confortabile din institutiile publice doljene.
Romanii plecati la munca in strainatate isi cauta online job-uri in Romania, dupa ce si-au "facut plinul" muncind din greu pentru occidentali.
Afla cine sunt finalistii Concursului pentru Excelenta Academica in Strainatate! Pentru al cincilea an consecutiv, Liga Studentilor Romani din Strainatate ii va premia pe cei mai buni studenti romani din tara si din strainatate in cadrul unui eveniment de exceptie.
Banii românilor care muncesc in strainatate ar aduce beneficii numai in conditiile in care ar fi investiti si nu folositi pentru consum. Numai ca nevoia românilor pentru consum este de ani intregi in continua crestere si pare ca nimic nu o mai poate tempera.
Unde sunt cele 200.000 de noi contracte de munca incheiate in doua saptamani de care vorbeste Boc? Codul muncii a dus la incheierea a aproape 200.000 de noi contracte de munca in doua saptamani, spune premierul.
Persoanele care lucreaza in baza unui contract individual de munca cu timp partial sint favorizate comparativ cu cele care muncesc cu norma intreaga, in urma modificarii Codului Muncii.
La aproape trei saptamani de la integrare, oferta locurilor de munca pentru persoanele cu studii superioare este inca saraca. Mai mult decat atat, continua criza de muncitori calificati in domeniul confectiilor si in constructii.
Constructorii romani se confrunta in prezent cu o criza acuta de forta de munca pe piata de profil. Statisticile oficiale spun ca deficitul este de 45%. ... importul de forta de munca din statele nemembre UE.
Sectia ATI este inima Spitalului Judetean de Urgenta Tg. ... duce lipsa de medici si asistente (Autoare: Magda Marincovici) Din 1999, este medic anestezist in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. Din 2014, este managerul acestui spital de referinta.
google-analytics.com