Cautare

979 de rezultate pentru "clara" (3.40 secunde)
Kinsey este cel de-al treilea proiect in care Neeson si Laura Linney (cea care o interpreteaza pe Clara) joaca impreuna, dupa adaptarea de pe Broadway a piesei clasice semnate de Arthur Miller, The Crucible si dupa comedia Love actually.
"Ce frumoasa era Clara!" Dialogul acesta a avut loc demult, intr-o celula a inchisorii din Sighet. ... Clara a fost iubita tineretii lui, pe care a cunoscut-o la Budapesta, unde plecase cu o bursa Gojdu. Clara a terminat Farmacia. ... Clara a ramas iubita lui nemuritoare.
La targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie am intalnit-o pe Clara, o fata de 10 ani, care este pasionata de pietre de doi ani. ... Clara este eleva in clasa a V-a la Scoala gimnaziala nr.
"Presedintele ar fi trebuit sa ia pozitie ferma, clara, fara echivoc in fata faptului ca un ministru al Romaniei refuza sa respecte legea, ma refer la doamna ministru Udrea, la atitudinea domniei sale fata de comisia parlamentara de ancheta legata de activitatea domniei sale si activitatea ministerului pe care il conduce.
Magda Marincovici) Suntem dezamagiti ca legea privind promovarea medicamentelor la radio si tv a fost expediata spre reexaminare in Parlament, deoarece nu incalca nici o directiva europeana, nici prevederile Constitutiei, ci reglementeaza doar publicitatea farmaciei, ca institutie, a declarat, in exclusivitate pentru site-ul mariustuca.ro, farmacist Clara Popescu, vicepresedinta Colegiului Farmacistilor din Romania (CFR).
Clara Haschil, Dinu Lipatti si Radu Lupu. Clara Haschil (1895 - 1960) este considerata cea mai mare interpreta a lui Mozart, din timpul ei. ... Numai in interpretarile lui Mozart, Clara isi permitea sa redea o bucurie trista.
"E probabil cazul cel mai grav cu care ne-am infruntat, e o incalcare foarte clara a legislatiei audiovizuale". ... In orice caz, cred ca intentia dumneavoastra a fost clara si filmul ar fi trebuit oprit de la difuzare.
Vicepresedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca motiunea de cenzura depusa de PDL ii avantajeaza pe liberali si daca este adoptata, si daca este respinsa, motivand ca pozitia Guvernului este foarte clara si ca acest demers va genera un razboi intre PDL si PSD.
Vicepresedintele PNL Norica Nicolai a declarat joi ca decizia Curtii Constitutionale privind declararea OUG 230 ca neconstitutionala este o victorie clara a societatii civile, a PNL si a statului de drept impotriva "incompetentei unui guvern amatorist".
, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, ca nu poate face echipa cu Clara Junc, directorul economic, aceasta pare sa aiba noroc si sa fie "ocolita" de actualul guvern. ... Mihaela Dinisov, directorul adjunct, Tanta Culetu director adjunct si Clara Junc, directorul economic -, la institutie au ajuns doar 3 instiintari.
Misiunea viitorului Congres al Partidului Social Democrat este, in principal, sa dea o orientare clara a formatiunii pentru o opozitie viguroasa si eficienta, considera presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu.
Poate ca cei care au vazut in ultimii ani PSD-ul sunt uimiti de faptul ca avem o pozitie clara, pe care nu ne-o schimbam tot timpul, dar va veti obisnui cu acest lucru! ... In continuare - si va ramane asa - pozitia PSD-ului este foarte clara si previzibila:
"USL are o pozitie foarte limpede, foarte clara, nu e niciun secret (...).
Solutia pe care o are la indemana este una clara. Nu spun simpla, dar clara: suspendarea presedintelui Iohannis si desemnarea de catre presedintele interimar a unui premier de la PSD, altul decat Sevil Shhaideh.
Iata de ce cred ca trebuie sa privim cu mai multa atentie aceasta problematica a stabilirii proprietatii funciare si, mai ales, de ce trebuie sa ne implicam in reglementarea precisa si clara a sursei de finantare pentru lucrarile de cadastru ce intra in sarcina primariilor.
Trebuie sa tragem o concluzie clara, sa vedem unde s-a gresit pentru ca undeva s-a gresit. ... "Din cate stiu eu avem o clauza foarte clara in contract prin care e obligat sa-mi acorde revansa. ... Clauza este clara in contract.
Trebuie sa tragem o concluzie clara, sa vedem unde s-a gresit pentru ca undeva s-a gresit. ... "Din cate stiu eu, avem o clauza foarte clara in contract, prin care e obligat sa-mi acorde revansa. ... Clauza este clara in contract", a mai spus Bute.
Emotionanta scrisoarea poetei Clara Margineanu, de pe patul de spital, distribuita prietenilor ei de pe Facebook: ... Clara Margineanu Spitalul Coltea, 31 martie Dumnezeu sa o ajute in lupta cu boala.
Vreau o discutie foarte clara cu domnul presedinte Traian Basescu, sa stiu exact ce se asteapta de la mine, o discutie la fel de clara si de serioasa cu Calin Popescu-Tariceanu si, nu in ultimul rand, sa existe un vot in cadrul partidului.
Spre deosebire de Seuleanu - care s-a aratat dispus sa recunoasca existenta unor "scapari” si "greseli” in activitatea radioului, Valentin Nicolau s-a aruncat in lupta deschisa acuzandu-l pe premierul Calin Popescu Tariceanu de "imixtiune politica clara” in treburile TVR-ului.
google-analytics.com