Cautare

32189 de rezultate pentru "clara 2c o tanara de doar 10 ani pasionata de cristale" (3.85 secunde)
Beatrice Mistodinis, director al firmei de bijuterii Sigrid, participa zilele acestea la Festivalul de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune". ... Beatrice Mistodonis participa impreuna cu fiica sa de 14 ani, Cristiana Marie, pasionata si ea de bijuterii. ... Bijuteriile sunt din pietre semipretiopase din India, Thailanda, Africa de Sud.
Luisa Tuntuc, specialist in comunicare si PR, e pasionata de multi ani de fotografie. ... "De fotografii sunt pasionata dintotdeauna. Am inceput cu aparate mici de buzunar, precum Olympus si acum am un Canon EOS 1100 D, achizitionat din Germania.
Lili Fedorca apreciaza la un om umorul, pentru ca este o dovada de intelepciune. ... Este nascuta intr-o zodie de vara, Leu, si acesta este si motivul pentru care prefera destinatiile exotice. ... Are o piesa noua, "Electric Love", careia ii va face promovare in curand.
Cel mai complet ghid al pietrelor pretioase, fine si de podoaba, cu prezentari generale si aplicatii profesionale, cu peste 1.250 de ilustratii, tabele, macro si microfotografii, "Gemologie practica - identificarea pietrelor pretioase", a fost lansat recent la Muzeul National de Geologie.
Gina Cimpoca a expus bijuterii sale hand-made la targul de Craciun organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. "Sunt pasionata de bijuteriile din textile: ... de la o piatra pe marginea drumului pana la formele complexe", ne-a spus Gina Cimpoca.
Mariustuca.ro / O tanara din SUA a facut un RMN si a aflat ca ii lipseste o parte importanta din creier (Autoare:
Primele rezultate ale necropsiei victimei criminalei de la metrou.
A spus ceva inainte de moarte? ... "Ce frumoasa era Clara!" Dialogul acesta a avut loc demult, intr-o celula a inchisorii din Sighet. Gardianul a venit, a apucat mortul de picioare, l-a trantit pe podeaua de ciment, apoi a inceput sa-l taraie pe scari.
Tanara de etnie roma din Iasi care a intrat in coma dupa o interventie pentru marirea sanilor a murit Femeia de etnie roma de 30 de ani care a intrat in coma dupa o interventie chirurgicala de remodelare a sanilor, la o clinica privata din Iasi, a murit in aceasta dimineata.
Teodora Maftei se afla la concert in calitate de fotograf oficial al trupei Goodbye to Gravity. Timp de 10 zile, tanara de 36 de ani s-a zbatut intre viata si moarte si astazi organismul acesteia a cedat.
veste buna pentru femeile care doresc sa devina mame dupa varsta de 40 de ani: un studiu recent arata ca femeile peste 40 de ani care nasc copii fara ajutorul medicamentelor de fertilitate sau al altor proceduri de reproducere asistata tind sa traiasca mai mult. De ce?
Povestea romancei care isi "vinde" trupul pe webcam, cu tariful de 6 dolari pe minut! Probabil ca si voi v-ati lovit, macar o data, de pliantele atragatoare care prezentau un nou job, corect, modern si foarte, foarte bine platit:
O tanara din Iasi a trecut prin clipe cumplite. Ea a fost violata de un barbat care a luat-o in masina lui, dupa ce aceasta a facut autostopul. ... Fata, din localitatea ieseana Ruginoasa, a plecat de acasa cu intentia de a ajunge la Iasi.
O tanara din Iasi a trecut prin clipe cumplite. Ea a fost violata de un barbat care a luat-o in masina lui, dupa ce aceasta a facut autostopul. ... Fata, din localitatea ieseana Ruginoasa, a plecat de acasa cu intentia de a ajunge la Iasi.
O tanara patinatoare, Lidia Dragescu, originara din Romania si stabilita in Romford, Essex, a murit dupa ce a cazut de la peste 30 de metri inaltime, din domul Catedralei Saint Paul din Londra, pe 11 octombrie.
O tanara din Romania sta intr-o casa pe roti pe care o muta oriunde vrea Din septembrie 2017, Gabriela Isadora, o tanara din Romania, traieste permanent in Casuta plimbareata, o casuta pe roti pe care o muta oriunde vrea.
O tanara a avut parte de o experienta traumatizanta, dar asta nu a facut-o sa urasca animalul care a mutilat-o, ci chiar a dus-o catre o relatie de prietenie cu acesta.
Ziarul de Iasi: ... Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004. ... Visul sau, de vechi poet oniric, e sa ajunga la concurenta cu Cosmina Pasarin.
Am intalnit-o recent pe Dana Marijuana la targul de Martisor organizat in Piata Unirii. Aceasta a fost prezenta cu bijuterii create de ea, dar si cu obiecte vechi pe care le-a achizitionat de-a lungul anilor de la diverse targuri de profil.
Inculpatii din "Dosarul Transferurilor" asteapta cu sufletul la gura sentinta care va fi pronuntata, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Pentru sedinta programata la Curtea Suprema exista cinci variante posibile, dintre care una reprezinta o mare surpriza.
google-analytics.com