Cautare

32189 de rezultate pentru "clara 2c o tanara de doar 10 ani pasionata de cristale" (6.56 secunde)
Nina Turcan a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Irina Braileanu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Jacqueline Niculescu a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Pe Irina Braileanu o puteti gasi zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale ce are loc in curtea Muzeului National de Geologie.
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Irina Braileanu este o prezenta constanta a targurilor de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. In afara de faptul ca aceasta creeaza bijuterii din cristale si sarma impletita, se ocupa si de hainele hand-made deosebite.
Sotii Mihaela si Codtrl Covaci au venit recent la targul de cristale din curtea Muzeului de Geologie.
Sotii Carmen Andrei si Andrei Costin Victor participa la targul de cristale din curtea Muzeului Taranului Roman.
Anamaria Vidu a venit la targul de cristale din curtea Muzeului National de Geologie carneol, bratari de copii din ametist si aventurin, figurine din steatit cu diverse animalute si pasari, bratari din cuart roz, din lapis lazuli, chihlimbar ambra si oua din carneol.Urmatorul targ de cristale este intre 30 iulie si 1 august 2021.
La standul geologului Andrei Costin Victor de la targul de cristale gasiti fosile, inele din amazonit, turcoaz, ametist din Brazilia, cristale maestru care in functie de forma sunt considerate de cristoterapeuti pentru a stapani anumite adictii ale omului, baghetele laser, cristalele Isis.
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Cristina Barbos a participat la targul de cristale de la Muzeul National de Geologie impreuna cu fiica sa, Cristina Annelise.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la toate targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Manu Nasiri a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Carmen Bere a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie: pietre de la targul din Franta, din luna iulie, azurit, lemn pietrificat, amestist cactus, dar si pietre romanesti, cercei din sodalit, howlit - la 15 RON.
Este vorba despre creatiile realizate de opt tineri si foarte talentati artisti romani si demni reprezentanti ai designerilor de bijuterie contemporana de autor: ... Vernisajul expozitiei va fi prezentat de Dr. Doina Pauleanu, istoric si critic de arta, director al Muzeului de Arta Constanta.
Angela Marincea, de la Adia Unicat, a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale ce a avut loc recent in curtea Muzeului National de Geologie cu ocazia Martisorului. ... cuarturi cu intruziuni, serafinit, larimar, tanzanit, in afara de ametist, citrin si cuart roz.
Angela Marincea a fost prezenta recent la targul de cristale din curtea Muzeului de Geologie si a adus multe noutati. In special, figurine precum iepurasi,piramide de cuart, un Buddha, pasare din cuart roz.
Care este povestea de viata a Danei Nicolaescu, vaduva regizorului Sergiu Nicolaescu Sergiu si Dana Nicolaescu au trait impreuna vreme de peste zece ani si nimeni nu a avut nicio problema cu femeia cu 46 de ani mai tanara care a intrat in viata celebrului regizor.
Kinsey - O poveste despre schimbarea mentalitatilor (Continuare) Ca si Condon, Neeson s-a intalnit cu cativa dintre colegii lui Kinsey, sperand ca astfel sa inteleaga mai bine gestica acestui om, manierismele sale din viata de zi cu zi.
google-analytics.com