Cautare

32189 de rezultate pentru "clara 2c o tanara de doar 10 ani pasionata de cristale" (3.49 secunde)
Am adus niste opale, niste ochi de pisica, un jasp precious, ciaroit, turcoaza si prehnit, cercei cu surub, dar si lungi, precum si cristale maestru, ne-a spus geologul Andrei Costin Victor, care participa intre 1 - 8 martie la targul de cristale.
Sotii Iulian si Carmen Bere au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "De Martisor am facut diverse brose pe diverse pietre, dar si cercei, bratari, pandante.
Anamaria Vidu a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Tehnica mea preferata este aqua forte si sunt pasionata de animale fantastice din copilarie. ... Am participat la cateva proiecte de animatie, printre care si cei de la Workship (ei se ocupa de tineri care isi doresc sa mearga mai departe spre animatie).
Simone de Beauvoir- sex si filosofie Simone de Beauvoir a marcat secolul XX prin luarile de pozitie indraznet feministe pentru epoca ei, dar, in mod paradoxal, numele si viata sa raman greu de despartit de cele ale partenerului naravas, Jean-Paul Sartre.
"De trei ani m-am apucat sa creez singura bijuterii din cristale! Am lucrat trei ani la Muzeul National de Geologie si am legat prietenii aici. Am absolvit Facultatea de Administratie Publica", isi incepe Catalina povestea.
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, organizat de Martisor.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la toate targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, dar si la targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
Israel este o tara, care in 63 de ani de existenta a reusit sa se pozitioneze pe harta ca trend setter (impunerea unei linii de conduita, de moda, de idei; aceasta expresie este asociata cu ideea de modernism si actualitate).
Diferenta de varsta in cuplu, ca orice aspect care iese din tiparele societatii, creeaza controverse. Cei care se intreaba daca astfel de relatii dureaza sau daca partenerii sunt fericiti, au nevoie de exemple.
Maria Ciobanu este bioenergoterapeut, cu o bogata actvitate practica si teoretica. ... Pe site-ul ei am gasit un articol interesant despre proprietatile vindecatoare ale cristalului de Ametist. Ametistul este o varietate de cuart violet-albastrui. Mineralul are frecvent o culoare violeta, de nuante diferite pana la variante de culoare roz.
Cristina Barbos de la Energetik Shop(magazin online de bijuterii, cristale si remedii feng shui) a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Emil Spiac din Arad a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu: ... In Muntii Lotrului am cautat cianit, dar nu are cristale dezvoltate.
Filmul celor doua atacuri de la statia de metrou Dristor 1 si Costin Georgian. O tanara de 25 de ani a fost impinsa in fata metroului de o femeie de 36 de ani.
Ana Capaneata a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie.
Doamna Vali de la firma Alex Logserv a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie. ... Am observat o crestere la aceasta editie fata de editiile trecute", ne-a spus doamna Vali de la firma Alex Logserv.
Anamaria Vidu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu noutati in domeniu, precum:
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii din cristale ce a avut loc la Muzeul National de Geologie, cu diverse coliere deosebite care s-au vandut foarte bine, verighete si inele cu cristale lichide - la 6 RON, amulete cu sarpe care, de asemenea, au mers bine pentru ca e Anul Sarpelui.
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: pandante din malachit, malachit brut, agat de Peru, calcedonia roz, agat dentrinic, charoit, magnetit, moldavit, opal, cobalto-calcit, crisopraz, eudialit, inele din argint, montati in pietre:
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ceasuri din felii de agate, piese mari: pomi mari, sfere mari si cuarturi (toate la mare cautare de catre colectionari).
google-analytics.com